Meniu Categorii Produse
Cosul tau de produse

Pentru a beneficia de discount 10% la orice produs, folosiți codul MINUS10,

iar pentru a beneficia de discount 10% și TRANSPORT GRATUIT, adaugați și un produs din categoria WHISKY și folosiți codul WHISKY

Ca Di Rajo Cuvee del Fondatore Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG Millesimato Brut 1.5L

Ca Di Rajo Cuvee del Fondatore Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG Millesimato Brut 1.5L
-10% Folosind
CODUL MINUS10
Ca Di Rajo Cuvee del Fondatore Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG Millesimato Brut 1.5L
LIVRARE RAPIDA
Livram oriunde - GRATUIT la comenzi cu valoarea peste
250 lei, in rest e 19.99 lei.
PRODUSE ORIGINALE
Garantam originalitatea si calitatea produselor. Suntem certificati ISO 9001 si 14001.
CUMPERI LINISTIT
E in regula sa te razgandesti, la noi ai drept de retur 14 zile.
134,99 lei
Fără TVA: 113,44 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod Produs: 25166
CARACTERISTICI
Premii91 Wine Enthusiast, Medalie argint Internatiolal Wine Challenge, Medalie bronz Decanter
Soi strugureGlera
Alcool11%
CategorieProsecco
Litraj1.5L
RegiuneVeneto
StilBrut
Tara de origineItalia

Casa Ca Di Rajo fondata in 2005, condusa de fratii Simone, Alessio si Fabio. Casa Ca DI Rajo este situata la o mosie intr-un sat medieval din Italia si detine cele mai inovative tehnologii de vinificatie si o echipa tanara. Ca 'di Rajo Cuvee del fondatoare reprezinta sufletul conceptului sau de Prosecco, un vin intens si complex, cu un reziduu de zahar foarte mic (6 g / l), capabil sa transmita esenta caracteristicilor teritoriului. Struguri glera sunt recoltati manual la jumatatea lunii septembrie si sunt specifici zonei valdobbiadene  cu presare foarte moale. Tehnica de productie este Charmat lung intre 70-90 zile. Maturarea are loc  cu 45 de zile inainte de comercializare.

Culoare: galben pai- briliant, cu reflexe verzui, perlaj foarte fin si persistent.

Miros: flori de salcam, de intensitate buna, cu note particulare de mar, lamaie si grepfrut.

Gust are o structura buna, moale cu fructe emergente, echilibrata si savuroasa, placut si armonioas.

Temperatura de servire: 6-8 ° C.

Asocieri gastronomice: aperitiv, deserturi 

Vinul spumant | vinuri spumante care nu sunt identificate dupa apartenența regională

Șampania & Șampania Rosé | Champagne, Franța

Blanc de Blancs & Blanc de Noirs | Franța

Prosecco | Italia

Cava | Spania

Asti | Piemont, Italia

Franciacorta | Brescia, Italia

Crémant | Franța

Espumante | Portugalia

Sekt | Germania

Cap Classique | Africa de Sud

California Sparkling | California

Pentru o incursiune în lumea bulelor, citiți articolul Ce sunt spumantele ?



Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate