Meniu Categorii Produse
Cosul tau de produse

Ca Di Rajo Notti di Luna Piena Raboso del Piave DOC 0.75L

Ca Di Rajo Notti di Luna Piena Raboso del Piave DOC 0.75L
-10 %
Ca Di Rajo Notti di Luna Piena Raboso del Piave DOC 0.75L
LIVRARE RAPIDĂ
Livrăm oriunde - GRATUIT la comenzi cu valoarea peste 250 lei, în rest e 19.99 lei.
PRODUSE ORIGINALE
Garantăm originalitatea și calitatea produselor. Suntem certificați ISO 9001 si 14001.
CUMPERI LINIȘTIT
E în regulă să te razgândești, la noi ai drept de retur 14 zile.
120,50 lei
133,89 lei
Fără TVA: 101,26 lei
  • Disponibilitate: In Stoc
  • Cod Produs: 27501
CARACTERISTICI
PremiiMedalie aur Concours Mondial de Bruxelle, Medalie argint Berliner Wine Trophy, Medalie argint Mundus Vini, Medalie bronz Decanter
Soi strugureRaboso
Alcool14%
CategorieVin rosu
Litraj0.75L
RegiuneVeneto
StilSec
Tara de origineItalia

O legenda antica spune cum Diavolul coboara in Rai in noptile cu luna plina, asezand un picior pe turnul antic si celalalt pe clopotnita bisericii din apropiere. Aceasta poveste este cea care inspira numele simbolului vinului, al Piavei si al caracterului sincer al locuitorilor sai: Raboso. Aceasta varietate particulara si antica de struguri este capabila sa exprime vinuri caracteristice si structurate, cu o personalitate deosebita. Ca Di Rajo Notti di Luna Piena Raboso del Piave DOC este un vin rosu realizat din struguri Raboso Piave, recoltati manual la sfarsitul luni octombrie. Macerare timp de 20-25 zile in cuve de lemn de 35 hl. Temperaturile pot varia de la 24 la 26 de grade pentru a facilita extractia pigmentului din cojile de struguri. 30% din struguri sunt uscati in camere uscate timp de 90 de zile. Fermentatia malolactica imediat dupa imbuteliere folosind bacterii selectate. Imbatranire timp de 36 de luni in butoaie de lemn. Linistire 6 luni inainte de vanzare.

Culoare: rosu-rubin inchis.

Miros: cirese, cirese negre si  prune cu note de scortisoara, vanilie, tutun, violete si piper.

Gust: luxuriant, consistent si cu taninuri grele. Aroma acestuia impreuna cu o aciditate placuta si un continut bun de alcool, confera o persistenta lunga si deliciosa.

Temperatura de servire: 18-20° C.

Asocieri gastronomice: se potrivește cu carnea de vanat, mai ales daca este aromatizata cu ierburi. De asemenea, cu branzeturi, cum ar fi grana padano si stravecchio. Este cel mai potrivit cu mancaruri grase deoarece aciditatea sa curata palatul.




Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun

Share with friends

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate