ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Chateau Cristi Family Reserve Malbec Barrel Fermented - Vin Sec Rose - Republica Moldova - 0.75L

Chateau Cristi Family Reserve Malbec Barrel Fermented - Vin Sec Rose - Republica Moldova - 0.75L - 1
Chateau Cristi Family Reserve Malbec Barrel Fermented - Vin Sec Rose - Republica Moldova - 0.75L
249,99 lei
Fără TVA: 210,08 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 1861

CARACTERISTICI Chateau Cristi Family Reserve Malbec Barrel Fermented - Vin Sec Rose - Republica Moldova - 0.75L

Soi strugureMalbec
Alcool14%
CategorieVin rose
Litraj0.75L
RegiuneValul lui Traian
StilSec
Tara de origineRepublica Moldova

Descrierea produsului Chateau Cristi Family Reserve Malbec Barrel Fermented - Vin Sec Rose - Republica Moldova - 0.75L

CARACTERISTICI

Descoperiți rafinamentul și eleganța vinului Chateau Cristi Family Reserve Malbec Barrel Fermented, o alegere captivantă și inovatoare pentru cei cărora le place să experimenteze bucuria unei băuturi alcoolice deosebite. Acest vin se remarcă prin caracteristicile sale unice, care îl fac o alegere fermecătoare pentru cei care apreciază calitatea și gustul desăvârșit.

  • Proces de fermentare în butoaie de stejar: Ceea ce face ca acest vin rose să iasă în evidență este procesul său special de fermentare. Această băutură delicată și rafinată este maturată în butoaie de stejar, într-un proces meticulos, care adaugă complexitate și profunzime gustului său.
  • Vinificare din struguri Malbec selectați: Acest vin reprezintă expresia suplă și seducătoare a strugurilor Malbec, care sunt atent selecționați pentru a asigura calitatea și echilibrul său caracteristic.
  • Nuanțe delicate de culoare roz: Culoarea rose delicată și atrăgătoare a acestui vin îl face să fie o alegere tentantă pentru ochi și o promisiune a savoarei delicate ce urmează să fie descoperită.
  • Arome florale și fructate: La degustare, veți fi încântat de aromele sale florale și fructate, precum căpșuni proaspete, zmeură maturată și o notă subtilă de flori de trandafiri, care împletesc într-un buchet olfactiv deosebit.
  • Gust rafinat și echilibrat: Această băutură își dezvăluie calitățile într-un gust fin, echilibrat și proaspăt, care vă va încânta papilele gustative și vă va purta într-o călătorie gustativă de neuitat.
  • Post-gust îmbietor și persistent: Vinul Chateau Cristi Family Reserve Malbec Barrel Fermented își lasă amprenta chiar și după ce a fost degustat, cu un post-gust îmbietor, care vă va face să vă doriți încă o înghițitură.
  • Versatilitate culinară: Fiind un vin rose sec și complex, acesta se potrivește de minune cu o varietate de mâncăruri, de la fructe de mare, brânzeturi fine și salate până la preparate din carne albă sau bucate mediteraneene.
  • Momentul perfect de servire: Aprecierea deplină a tuturor calităților acestui vin se realizează la temperatura ideală de servire, între 8-10 grade Celsius.

Chateau Cristi Family Reserve Malbec Barrel Fermented reprezintă o alegere fermecătoare și sofisticată pentru cei care caută o experiență gustativă deosebită. Cu arome florale și fructate, gust rafinat și maturare în butoaie de stejar, acest vin va aduce o notă specială la orice moment de bucurie și celebrare. Fiți pregătit să vă lăsați învăluiți de savoarea și eleganța acestui vin inedit!

ISTORIA CRAMEI

Chateau Cristi are o istorie îndelungată și plină de tradiție în producția vinurilor de calitate superioară. Numele său este legat de o personalitate notorie din Moldova, Vladimir Cristea, un descendent al unui neam de nobili și demnitari de stat.

Născut într-o familie înstărită, Vladimir Cristea a urmat studii în domeniul dreptului și agriculturii la prestigioase universități din Moscova și Montpellier. Devenind un om al viticulturii și vinificației, Vladimir Cristea a devenit membru al Comitetului de Viticultură și Vinificație din Județul Orhei în 1910, contribuind la reforme și înlesniri pentru populația implicată în viticultură.

Cu proprietăți vaste în regiunea Orhei și Chișinău, Vladimir Cristea a fost o figură importantă în Basarabia, ocupând funcții administrative și executive, inclusiv cea de primar al municipiului Chișinău în 1917. Pe lângă activitatea politică și socială, Vladimir Cristea s-a dedicat și prezervării tradiției producției de vinuri de calitate.

Astfel, Chateau Cristi a fost fondat în 1939, reinvocând rețetele vinicole ale familiei Cristi. Podgoriile sale se află în sudul Moldovei, în celebrul teritoriu Valul lui Traian, cunoscut pentru strugurii săi renumiți, care oferă buchete selecte și arome de flori și fructe uscate, precum și un gust excepțional vinurilor produse.

De-a lungul timpului, Chateau Cristi a continuat să transmită pasiunea și dedicarea pentru vinificație de la o generație la alta, asigurând că pe mesele consumatorilor să ajungă cele mai bune și selecte vinuri. Unul dintre cupajele legendar din gama Chateau Cristi este Cabernet Sauvignon - Merlot - Malbec, recunoscut pentru calitatea sa regală.

Astăzi, Chateau Cristi este cunoscută ca o vinărie cu tradiții seculare și reprezintă o declarație de dragoste pentru admiratorii vinurilor fine. Fiecare sticlă de vin Chateau Cristi păstrează spiritul și pasiunea familiei Cristi, aducând laolaltă istoria și inovația pentru a crea vinuri distinse și de calitate superioară.

Review-uri Chateau Cristi Family Reserve Malbec Barrel Fermented - Vin Sec Rose - Republica Moldova - 0.75L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun