Meniu Produse
Cosul tau de produse

Cognac Gautier Extra 1755 Cutie 0.7L

Cognac Gautier Extra 1755 Cutie 0.7L - 1
Cognac Gautier Extra 1755 Cutie 0.7L
499,99 lei
Fără TVA: 420,16 lei
 • Disponibilitate: În Stoc
 • Cod: 21357

CARACTERISTICI Cognac Gautier Extra 1755 Cutie 0.7L

PremiiDubla Medalie aur San Francisco World Spirits Competition
Alcool40%
CategorieCognac
Litraj0.7L
RegiuneCognac
Tara de origineFranta
Categorii asociate: BRANDY, GIFTS, COGNAC, PRODUSE NOI

Descrierea produsului Cognac Gautier Extra 1755 Cutie 0.7L

ISTORIA BRANDULUI

Marie Brizard Wine & Spirits este un grup francez specializat în producția și distribuția de băuturi alcoolice, printre care se numără lichioruri, băuturi spirtoase și vinuri. Iată o scurtă istorie a acestei distilerii:

Istoria companiei Marie Brizard Wine & Spirits se întinde pe parcursul a peste 260 de ani, începând din anul 1755. Compania a fost fondată de Marie Brizard, o tânără apothecary din Bordeaux, Franța. Ea a creat un lichior original folosind rețeta sa secretă, care a devenit cunoscut sub numele de "Anisette Marie Brizard". Aceasta a fost începutul unei lungi tradiții în producția de lichioruri fine.

În anii care au urmat, compania Marie Brizard a continuat să-și extindă activitatea și să-și consolideze poziția pe piața băuturilor alcoolice. Au fost dezvoltate și lansate noi sortimente de lichioruri, iar renumele companiei a crescut în întreaga Europă.

În secolul al XX-lea, Marie Brizard a devenit un brand cunoscut și apreciat în întreaga lume. Compania și-a diversificat portofoliul prin achiziționarea și integrarea altor mărci de băuturi alcoolice, precum William Peel (whisky), Sobieski (vodcă) și Cognac Gautier (coniac).

Astăzi, Marie Brizard Wine & Spirits Group continuă să fie un jucător important în industria băuturilor alcoolice. Compania produce și distribuie o gamă variată de produse, menținând în același timp tradiția și autenticitatea care i-au adus succesul de-a lungul secolelor.

Produsele Marie Brizard Wine & Spirits sunt apreciate pentru calitatea lor și pentru aromele autentice. Compania are o reputație solidă și este recunoscută în industrie pentru experiența sa de lungă durată și pasiunea pentru producția de băuturi alcoolice fine.

Datorită istoriei sale bogate și a calității produselor sale, Marie Brizard Wine & Spirits Group continuă să fie un nume de încredere și o alegere populară pentru iubitorii de băuturi alcoolice din întreaga lume.

ETAPE DE PRODUCȚIE

Procesul de producție al cognacurilor Gautier, produse de distileria Marie Brizard Wine & Spirits Group, urmează etapele tradiționale specifice pentru obținerea acestui spirit nobil. Iată principalele etape ale producției cognacului:

 1. Recoltarea și fermentarea vinului: Etapa inițială implică recoltarea strugurilor din podgorii selectate și vinificarea acestora pentru a obține vin. Această etapă este esențială pentru a obține o bază de vin de calitate care va fi ulterior distilată pentru a produce cognacul.
 2. Distilarea: După fermentarea vinului, urmează procesul de distilare. Acesta constă în încălzirea vinului în alambicuri speciale, numite alembicuri Charentais, în vederea separării componentelor alcoolice de cele non-alcoolice. Distilarea are loc în două etape, cunoscută sub numele de "chauffe": prima etapă produce "brouillis", un lichid cu un conținut ridicat de alcool, iar a doua etapă generează "bonne chauffe", care conține distilatul de cognac.
 3. Îmbătrânirea în butoaie de lemn: După distilare, distilatul de cognac este transferat în butoaie de lemn, în special din stejar. Aici, cognacul maturizează lent în timp, extrăgând arome și caracteristici distinctive din lemnul butoaielor. Îmbătrânirea este o etapă crucială în procesul de producție a cognacului și poate dura de la câțiva ani până la câteva decenii, în funcție de tipul de cognac produs.
 4. Amestecarea și îmbutelierea: După ce cognacul a atins maturitatea dorită, acesta este supus unei atente selecții și amestecări. Maestrul distilator, cunoscut sub numele de "maître de chai", își folosește experiența pentru a asigura consistența și calitatea gustului final al cognacului. După amestecare, cognacul este îmbuteliat în sticle elegante și etichetat pentru a fi livrat consumatorilor.

Cognacurile Gautier produse de Marie Brizard Wine & Spirits Group respectă aceste etape tradiționale de producție pentru a oferi un produs de înaltă calitate și a păstra autenticitatea și rafinamentul caracteristic cognacului francez. Îmbinând expertiza tradițională cu inovația modernă, cognacurile Gautier reprezintă un exemplu de artă și maestrie în producția acestui spirit nobil.

CARACTERISTICI

Cognacul Gautier Extra 1755 este considerat unul dintre cele mai fine și exclusiviste cognacuri produse de distileria Gautier. Iată câteva caracteristici ale acestui cognac remarcabil:

 • Origine și istorie: Cognacul Gautier Extra 1755 poartă numele distileriei fondată de familia Gautier în anul 1755, făcându-l un produs cu o istorie îndelungată și tradiție bogată în producția de cognac.
 • Selecție riguroasă a eaux-de-vie: Gautier Extra 1755 este rezultatul unei selecții riguroase a celor mai fine eaux-de-vie (distilate de vin) provenite din regiunea Cognac din Franța. Aceste distilate, cu vârste de peste 50 de ani, contribuie la profunzimea și complexitatea gustului.
 • Arome bogate și complexe: Cognacul Gautier Extra 1755 oferă arome bogate și complexe, cu nuanțe de fructe uscate, nuci, condimente și lemn de stejar. Gustul este plin și rotund, cu note de ciocolată neagră, vanilie și mirodenii subtile.
 • Maturare îndelungată: Gautier Extra 1755 este îmbătrânit în butoaie de lemn timp de cel puțin 50 de ani, ceea ce contribuie la dezvoltarea aromei și gustului său distinctiv. Procesul de îmbătrânire îi conferă o finisare deosebită și o textură catifelată.
 • Prezentare elegantă: Cognacul Gautier Extra 1755 este îmbuteliat într-o sticlă elegantă și distinctivă, care reflectă calitatea și prestigiul acestui cognac de excepție.
 • Apreciere în industrie: Gautier Extra 1755 a fost recunoscut și apreciat în industria cognacului, câștigând numeroase premii și distincții prestigioase de-a lungul anilor.

Gautier Extra 1755 reprezintă un exemplu al excelenței în producția de cognac. Gustul său rafinat, profunzimea aromelor și istoria bogată fac din acest cognac o alegere apreciată de iubitorii de cognac din întreaga lume.

Review-uri Cognac Gautier Extra 1755 Cutie 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate