ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Gautier Napoleon Cutie Cognac 0.7L

Gautier Napoleon Cutie Cognac 0.7L - 1
Gautier Napoleon Cutie Cognac 0.7L
226,58 lei
Fără TVA: 190,41 lei
 • Disponibilitate: În Stoc
 • Cod: 5370

CARACTERISTICI Gautier Napoleon Cutie Cognac 0.7L

PremiiMedalie argint IWSC
Alcool40%
CategorieCognac
Litraj0.7L
RegiuneCognac
Tara de origineFranta
Categorii asociate: BRANDY, CADOURI, COGNAC, PRODUSE NOI, ALL PRODUCTS

Descrierea produsului Gautier Napoleon Cutie Cognac 0.7L

CARACTERISTICI

Cognacul Gautier Napoleon este considerat un cognac de înaltă calitate, apreciat pentru aromele sale bogate și caracteristicile sale distincte. Iată câteva dintre caracteristicile sale:

 • Maturitatea și îmbătrânirea: Cognacul Gautier Napoleon este un cognac îmbătrânit în butoaie de lemn pentru cel puțin 10 ani. Această perioadă de îmbătrânire conferă cognacului profunzime, complexitate și o finățe aparte.
 • Arome bogate: Cognacul Gautier Napoleon se remarcă prin aromele sale bogate și complexe. Poate oferi note de fructe uscate, prune coapte, migdale, vanilie și lemn fin. Aceste arome se dezvoltă în timpul procesului de îmbătrânire și se îmbină într-un mod echilibrat și armonios.
 • Gust rafinat: Gustul cognacului Gautier Napoleon este rotund, catifelat și plin de profunzime. Aromat și complex, acesta oferă nuanțe de fructe uscate, mirodenii, ciocolată și caramel. Cognacul este bine echilibrat, cu o persistență plăcută în postgust.
 • Culori și texturi elegante: Cognacul Gautier Napoleon are o culoare auriu închis, datorată perioadei de îmbătrânire în butoaie de lemn. Textura este catifelată și ușor uleioasă, oferind o senzație plăcută în palat.
 • Recunoașteri și premii: Gautier Napoleon a fost recunoscut în industria băuturilor alcoolice pentru calitatea sa excepțională. A primit distincții și medalii în diverse competiții, ceea ce confirmă aprecierea și recunoașterea sa în lumea cognacurilor.

Cognacul Gautier Napoleon este considerat o alegere excelentă pentru cei care apreciază un cognac fin, elegant și cu arome complexe. Fiind un cognac de prestigiu, Gautier Napoleon oferă o experiență senzorială deosebită și rafinament în fiecare pahar.

ETAPE DE PRODUCȚIE

Procesul de producție al cognacurilor Gautier, produse de distileria Marie Brizard Wine & Spirits Group, urmează etapele tradiționale specifice pentru obținerea acestui spirit nobil. Iată principalele etape ale producției cognacului:

 1. Recoltarea și fermentarea vinului: Etapa inițială implică recoltarea strugurilor din podgorii selectate și vinificarea acestora pentru a obține vin. Această etapă este esențială pentru a obține o bază de vin de calitate care va fi ulterior distilată pentru a produce cognacul.
 2. Distilarea: După fermentarea vinului, urmează procesul de distilare. Acesta constă în încălzirea vinului în alambicuri speciale, numite alembicuri Charentais, în vederea separării componentelor alcoolice de cele non-alcoolice. Distilarea are loc în două etape, cunoscută sub numele de "chauffe": prima etapă produce "brouillis", un lichid cu un conținut ridicat de alcool, iar a doua etapă generează "bonne chauffe", care conține distilatul de cognac.
 3. Îmbătrânirea în butoaie de lemn: După distilare, distilatul de cognac este transferat în butoaie de lemn, în special din stejar. Aici, cognacul maturizează lent în timp, extrăgând arome și caracteristici distinctive din lemnul butoaielor. Îmbătrânirea este o etapă crucială în procesul de producție a cognacului și poate dura de la câțiva ani până la câteva decenii, în funcție de tipul de cognac produs.
 4. Amestecarea și îmbutelierea: După ce cognacul a atins maturitatea dorită, acesta este supus unei atente selecții și amestecări. Maestrul distilator, cunoscut sub numele de "maître de chai", își folosește experiența pentru a asigura consistența și calitatea gustului final al cognacului. După amestecare, cognacul este îmbuteliat în sticle elegante și etichetat pentru a fi livrat consumatorilor.

Cognacurile Gautier produse de Marie Brizard Wine & Spirits Group respectă aceste etape tradiționale de producție pentru a oferi un produs de înaltă calitate și a păstra autenticitatea și rafinamentul caracteristic cognacului francez. Îmbinând expertiza tradițională cu inovația modernă, cognacurile Gautier reprezintă un exemplu de artă și maestrie în producția acestui spirit nobil.

ISTORIA BRANDULUI

Marie Brizard Wine & Spirits este un grup francez specializat în producția și distribuția de băuturi alcoolice, printre care se numără lichioruri, băuturi spirtoase și vinuri. Iată o scurtă istorie a acestei distilerii:

Istoria companiei Marie Brizard Wine & Spirits se întinde pe parcursul a peste 260 de ani, începând din anul 1755. Compania a fost fondată de Marie Brizard, o tânără apothecary din Bordeaux, Franța. Ea a creat un lichior original folosind rețeta sa secretă, care a devenit cunoscut sub numele de "Anisette Marie Brizard". Aceasta a fost începutul unei lungi tradiții în producția de lichioruri fine.

În anii care au urmat, compania Marie Brizard a continuat să-și extindă activitatea și să-și consolideze poziția pe piața băuturilor alcoolice. Au fost dezvoltate și lansate noi sortimente de lichioruri, iar renumele companiei a crescut în întreaga Europă.

În secolul al XX-lea, Marie Brizard a devenit un brand cunoscut și apreciat în întreaga lume. Compania și-a diversificat portofoliul prin achiziționarea și integrarea altor mărci de băuturi alcoolice, precum William Peel (whisky), Sobieski (vodcă) și Cognac Gautier (coniac).

Astăzi, Marie Brizard Wine & Spirits Group continuă să fie un jucător important în industria băuturilor alcoolice. Compania produce și distribuie o gamă variată de produse, menținând în același timp tradiția și autenticitatea care i-au adus succesul de-a lungul secolelor.

Produsele Marie Brizard Wine & Spirits sunt apreciate pentru calitatea lor și pentru aromele autentice. Compania are o reputație solidă și este recunoscută în industrie pentru experiența sa de lungă durată și pasiunea pentru producția de băuturi alcoolice fine.

Datorită istoriei sale bogate și a calității produselor sale, Marie Brizard Wine & Spirits Group continuă să fie un nume de încredere și o alegere populară pentru iubitorii de băuturi alcoolice din întreaga lume.

Review-uri Gautier Napoleon Cutie Cognac 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun