Meniu Categorii Produse
Cosul tau de produse

Pentru a beneficia de discount 10% la orice produs, folosiți codul MINUS10,

iar pentru a beneficia de discount 10% și TRANSPORT GRATUIT, adaugați și un produs din categoria WHISKY și folosiți codul WHISKY

Fidora Monte Tabor Amarone della Valpolicella DOCG 0.75L

Fidora Monte Tabor Amarone della Valpolicella DOCG 0.75L
-10% Folosind
CODUL MINUS10
Fidora Monte Tabor Amarone della Valpolicella DOCG 0.75L
LIVRARE RAPIDA
Livram oriunde - GRATUIT la comenzi cu valoarea peste
250 lei, in rest e 19.99 lei.
PRODUSE ORIGINALE
Garantam originalitatea si calitatea produselor. Suntem certificati ISO 9001 si 14001.
CUMPERI LINISTIT
E in regula sa te razgandesti, la noi ai drept de retur 14 zile.
195,99 lei
Fără TVA: 164,70 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod Produs: 27549
CARACTERISTICI
PremiiCertificat BIO/VEGAN, 90 Luca Gardini
Soi strugureCorvina, Corvinone, Rondinella
Alcool16%
CategorieVin rosu
Litraj0.75L
RegiuneVeneto
StilSec
Tara de origineItalia

Guido Fidora in anul 1974 a decis transformarea afacerii familiei in agricultura ecologica. In acele zile, productia ecologica nu a fost cu siguranta o tendinta, iar termenul „organic” nu a fost asociat cu termenul „agricultura” asa cum este in prezent cea ce i-au facut sa invete din propria experiente. Agricultura ecologica care in portofoliu o vegetatie luxuroasa iar numeroasele specii de animale care o populeaza sunt martorii modului in care o metoda diferita de agricultura ne poate imbunatati conditiile de viata si poate schimba lumea asa cum o cunoastem. Vinurile ecologice sunt mai sanatoase decat cele conventionale si sunt produse cu mai multa grija, urmand practici care protejeaza atat mediul, cat si oamenii implicati in procesul de productie. Laguna de la Venetia, transmite un echilibru de arome compuse fiecarui strugure. Apropierea de mare si vanturile sale predominante ofera strugurilor un avor distinct care le amplifica aromele. Amarone della Valpolicella DOCG este obtinut cu o tehnica unica, care a fost folosita inca de pe vremea romanilor, numit „ofilire”. Strugurii se usuca in mod natural timp de 3 pana la 4 luni. In timpul procesului de uscare, strugurii se deshidrateaza pierzand 40-50% din greutatea lor initiala, cu o concentrare consecventa a tuturor substantelor lor. In luna ianuarie, strugurii sufera de „zdrobire” iar acest proces de fermentare dureaza o luna. Maturizarea este completata in barriques de stejar francez si tonneaux pentru o perioada care poate varia de la 42 la 50 de luni. Apoi vinul imbatraneste in sticla timp de un an.

Culoare : rosu-rubiniu- intens cu nuante de granat.

Arome complexe de cirese negre uscate, gem de mure, lemn dulce, nucsoara.

Gust uscat, cald si intens, cu un caracter viguros si un finisaj placut curat.

Temperatura de servire: 18-20°C deschiderea sticlei cu ora inainte de a o consuma.

Asocieri gastronomice:  carne la gratar, branza bine maturata. Interesant si in asocierea cu arome dulci-acrisoare tipice bucatariei asiatice si din Orientul Mijlociu.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate