Jagermiester digestiv originar din Germania, obtinut
din amestec de 56 de plante botanice si mirodenii precum anason, mac,
sofran, ienupar, ginseng, coaja de citrice. Ingredientele sunt macinate
si sunt lasate timp de 3 zile impreuna cu apa si alcool, rezultatul
obtinut este filtrat si tinut in butoaie de stejar 1 an dupa care mai
beneficiaza de o filtrare si merge direct in sticla.
Aperol un aperitiv cu o alcoolemie scazuta, foarte popular in Italia, care este si tara de origine. Reteta lui contine, rubarba si portocale, ierburi ..
Martini Fiero este cel mai modern si nou membru al familiei Martini. Noul vermut te va cuceri inca de la prima inghititura, magia se intampla atunci c..
Aperitivo Padova este o bautura cu alcool scazut, obținută din coajă de portocală amară și arome naturale, este ingredientul esențial pentru preparare..
Fondat in anul 1934 de Wilhelm si Curt Mast. Faimosul Jagermeister nu si-a schimbat reteta de la realizarea sa cu peste 85 de ani in urma, cand fiul l..
Jagermiester digestiv originar din Germania, obtinut din amestec de 56 de plante botanice si mirodenii precum anason, mac, sofran, ienupar, ginseng, c..
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate