Nikka Coffey Malt Japanese Whisky 0.7L
Nikka Coffey Malt Japanese Whisky 0.7L
313,24 lei
Fără TVA: 263,22 lei
- Disponibilitate: Stoc Epuizat
- Cod: 29927
Unele dintre aceste module cookie sunt esențiale, în timp ce altele ne ajută să vă îmbunătățim experiența prin furnizarea de informații despre modul în care este utilizat site-ul.
Permite stocarea (cum ar fi cookie-urile) legată de publicitate
Permite stocarea care sprijină funcționalitatea site-ului web sau a aplicației, de exemplu, setările de limbă
Permite stocarea legată de personalizare, de exemplu, recomandări video
Permite stocarea legată de securitate, cum ar fi funcționalitatea de autentificare, prevenirea fraudei și alte tipuri de protecție a utilizatorilor.
CARACTERISTICI Nikka Coffey Malt Japanese Whisky 0.7L | |
Alcool | 45% |
Categorie | Japanese Coffey Malt Whisky |
Litraj | 0.7L |
Tara de origine | Japonia |
In 1918, un tanar japonez cu o ambitie de a face whisky autentic a plecat singur in Scotia pentru a dezvalui secretul fabricarii de whisky, acest tanar a fost Masataka Taketsuru, fondatorul distileriei Nikka Whisky. Avand in vedere sansa de a merge in Scotia, Masataka a devenit primul japonez care a stapanit vreodata cum sa faca whisky. Acesta s-a inscris la Universitatea din Glasgow unde a luat cursuri de chimie si apoi a fost ucenic in trei distilerii din Scotia, unde a invatat arta de a maestri amestecul de whisky. Cele doua caiete ale acestuia plin cu fiecare detaliu din procesul de productie a whisky-ului, au devenit ulterior ghid al Japoniei in productia de whisky.
Nikka Coffey Malt Whisky a fost inainte un whisky lansat ca parte a unor butoaie simple, acestia au decis abia in 2014 ca sa-l adauge in gama de baza. Distilat intr-un alambic de Coffey, inca folosit in mod normal pentru productia de whisky din cereale, acest malt este delicios fructat si picant. Este preparat din 100% orz insa cu toate acestea nu este catalogat drept malt whisky ci doar ca grain whisky deoarece nu este distilat intr-o oala. Aceasta metoda unica de productie are ca rezultat arome si texturi extraordinare.
Miros: Mirosul este proaspat si curat cu arome de coaja de lamaie si condimente de tort
Gust: Gustul este unul robust si bogat cu note de scortisoara si cuisoare si nuante citrice
Finish: Finish-ul este un amestec armonios de condimente dense, stejar si note de lamaie si portocale