Meniu Categorii Produse
Cosul tau de produse

Luciano Arduini Amarone della Valpolicella Classico DOCG 0.75L

Luciano Arduini Amarone della Valpolicella Classico DOCG 0.75L
Luciano Arduini Amarone della Valpolicella Classico DOCG 0.75L
-10 %
Luciano Arduini Amarone della Valpolicella Classico DOCG 0.75L
Luciano Arduini Amarone della Valpolicella Classico DOCG 0.75L
Luciano Arduini Amarone della Valpolicella Classico DOCG 0.75L
LIVRARE RAPIDĂ
Livrăm oriunde - GRATUIT la comenzi cu valoarea peste 250 lei, în rest e 19.99 lei.
PRODUSE ORIGINALE
Garantăm originalitatea și calitatea produselor. Suntem certificați ISO 9001 si 14001.
CUMPERI LINIȘTIT
E în regulă să te razgândești, la noi ai drept de retur 14 zile.
125,14 lei
139,04 lei
Fără TVA: 105,16 lei
  • Disponibilitate: In Stoc
  • Cod Produs: 28800
CARACTERISTICI
Premii98 Luca Maroni, 90 Wine Enthusiast, Medalie argint Mundus Vini
Soi strugureCorvina, Corvinone, Rondinella, Molinara
Alcool16%
CategorieVin rosu
Litraj0.75L
RegiuneVeneto
StilSec
Tara de origineItalia
Luciano, actualul producator, a continuat pe calea inovatoare a parintelui Battista, facandu-si propria cultura a vinului, dar interpretand-o in conformitate cu o viziune personala. In 2000, compania Arduini a facut un salt inovator in comparatie cu structura anterioara.Ferma Arduini creste si, dobandind experiente noi, se dezvolta si inoveaza, continuand pe calea evolutiva deja urmarita de bunicul Gabriele cu 60 de ani mai devreme. Recoltare manuala cu selectia atenta a strugurilor Corvina, Corvinone, Rondinella, Molinara care sunt colectati in cutii de lemn de 15-20 kg. Sunt uscati/ vestejiti 4 luni in cutii de lemn, de la sfarsitul lunii septembrie pana la sfarsitul lunii ianuarie. In ianuarie desciorchinarea si presarea usoara. Macerarea timp de 35 de zile. Fermentarea la temperatura controlata. Imbatranirea: 12 luni in baric-uri de stejar francez si o parte in baric-uri americane si alte 12 luni in butoaie din lemn de stejar slavonian, si restul timpului in sticla.
Culoare: rosu-rubin.
Buchet: intens
Gust: pe palat: o textura catifelata cu aroma de struguri uscati.
Temperatura de servire: 16-18°C.
Asocieri gastronomice: vanat, fripturi, branzeturi mature.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun

Share with friends

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate