Meniu Categorii Produse
Cosul tau de produse

Masca del Tacco Piano Chiuso Primitivo di Manduria Riserva Dop 0.75L

Masca del Tacco Piano Chiuso Primitivo di Manduria Riserva Dop 0.75L
-10 %
Masca del Tacco Piano Chiuso Primitivo di Manduria Riserva Dop 0.75L
LIVRARE RAPIDĂ
Livrăm oriunde - GRATUIT la comenzi cu valoarea peste 250 lei, în rest e 19.99 lei.
PRODUSE ORIGINALE
Garantăm originalitatea și calitatea produselor. Suntem certificați ISO 9001 si 14001.
CUMPERI LINIȘTIT
E în regulă să te razgândești, la noi ai drept de retur 14 zile.
148,31 lei
164,79 lei
Fără TVA: 124,63 lei
  • Disponibilitate: In Stoc
  • Cod Produs: 28489
CARACTERISTICI
Premii99 Luca Maroni, 5 Grappoli Bibenda
Soi strugurePrimitivo
Alcool16%
CategorieVin rosu
Litraj0.75L
RegiunePuglia
StilSec
Tara de origineItalia

Ghidat de experienta tatalui sau Armando, in 2010 Felice Mergè cumpara si renoveaza cladirea cunoscuta sub numele de Cooperativa Municipala a Producatorilor din Erchie, activa din 1949. Redenumita ca Masca del Tacco, crama este restaurata in splendoarea rurala a trecutului, imbogatita cu utilaje de varf si tehnici de productie inovatoare, menite sa imbunatateasca calitatea vinurilor, fara a afecta totusi traditionalitatea acestora. Caldura pamantului si influenta marii, efortul fermierilor care lucreaza pamantul, clima, contribuie la crearea vinurilor Masca del Tacco unice. Vinificarea la temperatura controlata cu timpi de contact prelungiti ai mustului pe cojii, maturarea timp de cel putin 9 luni in butoaie mari si imbatranire timp de aproximativ 6 luni in sticla. Plasate pe piata intotdeauna dupa data de 31 martie a anului succesiv recoltarii.


Culoare: rosiu-rubin intensa si stralucitoare, cu o idee de granat, de mare consistenta.


Larg pe nas, se lasa cu senzatii de mure si cirese in alcool, apoi violet si ferig, piper negru si cuisoare pe fundal de grafit si praf de cacao, toate improspatate de un aer balsamic.


Pe palat, eleganta si puterea sunt stapani, prospetimea si aroma fac o buna bautura, iar taninurile coapte si fine mangaie palatul pregatindu-l pentru o persistenta aproape interminabila.


Temperatura de servire: 16/18° C


Asocieri gastronomice: ideal cu felurile principale cum ar fi gnocchi cu ciuperci si sunca , fripturi, branzeturi mature.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate