ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Santos Dumont Hors D'Age Heritage Cutie Rom 0.7L

Santos Dumont Hors D'Age Heritage Cutie Rom 0.7L - 1
Santos Dumont Hors D'Age Heritage Cutie Rom 0.7L
720,98 lei
Fără TVA: 605,87 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 22049

CARACTERISTICI Santos Dumont Hors D'Age Heritage Cutie Rom 0.7L

Alcool43.8%
CategorieRom
Litraj0.7L
StilDark
Tara de origineBrazilia

Descrierea produsului Santos Dumont Hors D'Age Heritage Cutie Rom 0.7L

CARACTERISTICI

Santos Dumont Hors D'Age Heritage este un amestec deosebit și ultra-premium format din două romuri excelente și de înaltă calitate. Aceste romuri provin din Insulele Virgine Americane și America Centrală. Unul dintre ele este obținut din melasă de înaltă calitate, iar celălalt din suc proaspăt de trestie de zahăr stoarsă. Majoritatea producătorilor de rom aleg să folosească rom distilat din melasă sau suc de trestie de zahăr. Santos Dumont a decis să combine cele două tipuri de rom și rezultatul a fost numit Santos Dumont Heritage. Ulterior, acesta a fost turnat într-un recipient frumos în formă pătrată, sigilat cu un dop de plută și ambalat într-o cutie minimalistă modernă, cu o textură de culoare maro-negru.

  • Aroma: Romurile Santos Dumont sunt în general romuri dulci și delicate, cu accente de fructe, ciocolată și exotic.
  • Miros: Parfumul cu siguranță te va surprinde plăcut cu note de piele și caise, care se vor transforma apoi în tutun și cocos.
  • Gustul este foarte plăcut și dulce, cu accente de caise, cocos, zahăr demerara, citrice, cafea și aroma noastră slovacă Margot. Finalul este, desigur, moale și plin de fructe tropicale, cacao și tutun.
  • Ediție limitată: S-a produs un număr limitat de 14.000 de sticle, ceea ce înseamnă că se califică ca un obiect de colecție! Datorită acestui fapt, acest rom devine o decorație ideală pentru vitrina sau colecția ta, în care cu siguranță va ieși în evidență prin frumusețea și eleganța sa. În plus, îl poți cumpăra pentru persoana dragă ca un cadou de aniversare sau orice altă sărbătoare.
  • Recomandare de savurare: Recomandăm să savurați acest rom în formă pură și la temperatura camerei. Pentru a-i atenua puțin gustul, puteți adăuga unul sau două cuburi de gheață. Puteți vedea o idee utilă pentru preparare în videoclipul de mai jos.

Dacă doriți să achiziționați Santos Dumont Heritage pentru dumneavoastră sau pentru persoana dragă, asigurați-vă că vă grăbiți! Este o ediție limitată, ceea ce înseamnă că există doar un număr limitat de bucăți disponibile. Dați clic aici și puteți face comanda imediat, cu livrare gratuită!

Bucurați-vă de frumusețea extraordinară și de calitatea impecabilă a Santos Dumont Hors D'Age Heritage și porniți într-o călătorie senzorială care vă va încânta și captiva simțurile.

ISTORIA BRANDULUI

Istoria brandului de rom Santos Dumont este la fel de captivantă ca și omul după care a fost numit. Ea începe la sfârșitul secolului al XIX-lea, când Alberto Santos Dumont, un vizionar brazilian, împreună cu tatăl său, au cunoscut o prosperitate însemnată prin vânzarea cafelei cultivate pe plantațiile lor. Realizând potențialul terenului lor, ei și-au extins activitățile pentru a include cultivarea trestiei de zahăr, un ingredient esențial în arta distilării romului și cachaça.

Alberto Santos Dumont, un om de mare avere și influență, era personificarea sofisticării și inovației. Trăind în vibrantul oraș Paris, a devenit cunoscut ca un patron prominent, filantrop și un pionier în domeniul aviației. Curiozitatea sa nelimitată și dorința neîncetată de cunoaștere l-au condus să exploreze posibilitățile zborului, lăsându-și astfel amprenta în istorie.

Inspirat de pasiunea sa pentru explorare și dorința de a crea un spirit care să îmbrace esența spiritului său aventuros, Alberto a pornit într-o călătorie pentru a crea un rom care să fie un testament al moștenirii sale. Colaborând cu distilatori de elită și experți în domeniu, s-a dedicat perfecționării artei producției de rom, utilizând tehnici tradiționale și abordând în același timp inovațiile de ultimă oră.

Romul care îi purta numele, Santos Dumont, a fost creat meticulos folosind numai cele mai bune trestii de zahăr, recoltate în vârf de maturitate. Trestia a fost prelucrată cu grijă pentru a extrage nectarul dulce, care a fost apoi fermentat și distilat pentru a crea un spirit de calitate fără egal. Fiecare lot a fost supus unui control riguros al calității, asigurându-se că doar cel mai excepțional rom purta numele Santos Dumont.

Reputația romului Santos Dumont s-a răspândit rapid în cercurile elitiste din Paris, captivând palatul cunoscătorilor și câștigând brandului un loc de seamă în lumea băuturilor fine. Aromele bogate și complexe și textura catifelată și netedă au făcut din el alegerea preferată a celor care apreciau arta romului.

În afara gustului său excepțional, romul Santos Dumont a devenit un simbol al rafinamentului, eleganței și spiritului pionier al celui după care a fost numit. El era savurat adesea în cele mai prestigioase localuri, unde intelectualii, artiștii și aviatorii se adunau pentru a-și împărtăși povești și a celebra spiritul aventurii.

Chiar și după trecerea lui Alberto Santos Dumont, moștenirea sa a trăit în continuare prin calitatea durabilă și farmecul atemporal al romului Santos Dumont. Brandul a continuat să inoveze, introducând noi expresii care au dus limitele gustului și meșteșugului în timp ce rămâneau fideli tradiției lor.

Astăzi, romul Santos Dumont reprezintă un testament al îndrăznețului și viziunii lui Alberto Santos Dumont. El îmbrățișează spiritul explorării, al eleganței și al unei căutări neîncetate a perfecțiunii. Cu fiecare înghițitură, poți experimenta esența aventurii și aduce un omagiu vieții și realizărilor remarcabile ale acestui mare aviator.

Review-uri Santos Dumont Hors D'Age Heritage Cutie Rom 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun