Meniu Produse
Cosul tau de produse

CACHAÇA

Cachaça este o băutură obținută prin distilarea sucului fermentat de trestie de zahăr, având o tărie cuprinsă între 38 și 48 de grade. Mai este cunoscută și sub denumirea de aguaedente sau pinga și este cea mai populară bautură alcoolică din Brazilia, în afara Braziliei fiind in general folosită în componența cocktailurilor, ca de exemplu celebrul caipirinha. În funcție de timpul de maturare această băutură este catalogată albă și argintie, fiind învechită până la 12 luni sau galbenă și aurie, fiind învechită și până la 15 ani. Aceasta din urmă este considerată un produs "ultra premium" și se savurează neamestecată sau alătruri de un trabuc.

Dat fiindcă atât romul cât și cachaça au la baza procesării trestia de zahăr, trebuie să le apreciați independent și nu prin comparație, deoarece romul se obține prin fermentarea și distilarea subproduselor, în special al melasei, rezultate în urma procesării trestiei de zahăr , pe cand cachaça se obține prin fermentarea și distilarea sucului proaspăt de trestie de zahăr.

Cauți ceva deosebit, cauți ceva ce nu găsești în altă parte? BauturiAlcoolice.ro îți ofertă o gamă variată de produse tradiționale, printre care și cachaça … dai rapid comanda și noi ne ocupăm de restul!


CACHAÇA - Alege din 1 produse

Brand: Pitu
Produs inainte de tequila Mexicana, pisco peruan si romul din Caraibe, Cachaca este primul lichior din America Latina. Localizat in Vitoria de Santo Antao, Pernambuco, Pitu este una dintre cele mai traditionale bauturi din Brazilia. Engarrafamento Pitu Ltda a fost fondata in anul 1938 de familiile F..
55,79 lei 61,99 lei
Fără TVA:46,88 lei

CACHAÇA - BauturiAlcoolice îți pune la dispoziție o gamă variată de produse

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate