Bottega Aldo Bianca Grappa 1L
Bottega Aldo Bianca Grappa 1L
80,69 lei
Fără TVA: 67,81 lei
- Disponibilitate: În Stoc
- Cod: 30042
Unele dintre aceste module cookie sunt esențiale, în timp ce altele ne ajută să vă îmbunătățim experiența prin furnizarea de informații despre modul în care este utilizat site-ul.
Permite stocarea (cum ar fi cookie-urile) legată de publicitate
Permite stocarea care sprijină funcționalitatea site-ului web sau a aplicației, de exemplu, setările de limbă
Permite stocarea legată de personalizare, de exemplu, recomandări video
Permite stocarea legată de securitate, cum ar fi funcționalitatea de autentificare, prevenirea fraudei și alte tipuri de protecție a utilizatorilor.
CARACTERISTICI Bottega Aldo Bianca Grappa 1L | |
Alcool | 43% |
Categorie | Grappa |
Litraj | 1L |
Regiune | Veneto |
Tara de origine | Italia |
In 1977, Aldo Bottega a fost cel care a fondat distileria Bottega. Fiu de arta si maestru distilator, a aflat secretele distilarii tescovinei, o materie prima pretioasa folosita pentru producerea de grappa. Aldo Bottega este un distilat transparent si cristalin care se caracterizeaza prin personalitate si intensitate organoleptica. Aldo Bottega este un amestec dintre cele mai cunoscute si mai populare vite de vie din Italia de Nord-Est, precum Pinot, Cabernet si Merlot. Pielea, parfumata este distilata in trei etape, la temperaturi diferite, in cuve traditionale de cupru, care permit prelucrarea in vid si incalzirea la bain-marie (la aburi). Inainte de imbuteliere, se imbatraneste in rezervoare de otel timp de aproximativ 6 luni, timp in care profilul aromatic se imbunatateste si rugozitatea este inmuiata.
Culoare: transparenta si cristalina.
Miros: proaspat si elegant, cu note de fructe proaspete si o nota placuta care aminteste in special de fructele de padure.
Gust: echilibrat, intens fructat de fructe proaspete.
Temperatura de servire: 10-12 ° C.
Asocieri gastronomice: un ingredient excelent pentru prepararea cocktail-urilor si a bauturilor lungi. Imbinarea perfecta cu ciocolata neagra, cu deserturi pe baza de cacao si cu produse de patiserie uscate, in special cu biscuiti cu migdale, fistic si alune.