Meniu Categorii Produse
Cosul tau de produse

SOJU

Soju este o băutură distilată limpede, incoloră, de origine coreeană. De obicei, este consumat ca atare, iar conținutul de alcool variază de la aproximativ 16,8% la 53% alcool în volum.  Majoritatea mărcilor de soju sunt fabricate în Coreea de Sud. În timp ce soju este obținut prin distilarea alcoolului din boabele fermentate, în mod tradițional din orez, grâu sau orz, iar producătorii moderni înlocuiesc adesea orezul cu alte amidonuri, cum ar fi cartofii și cartofii dulci.

Soju este obținut în mod tradițional prin distilarea alcoolului din boabe fermentateVinul de orez pentru soju distilat este de obicei fermentat timp de aproximativ 15 zile, iar procesul de distilare implică fierberea vinului de orez filtrat. Aceasta metodă se numește tehnica distilării levantine sau tehnica distilării arak, fiind dobândită de la perși.

În timp ce soju este consumat în mod tradițional simplu, câteva cocktailuri și mixul pe bază de soju sunt deja celebre, spre exemplu berea și soju. Este, de asemenea, popular să amestecați fructele cu soju și să îl beți sub formă „slushy”. Un alt soi aromat foarte popular este iaurtul soju, care este o combinație de soju, iaurt și sodă de lămâie. Soju aromatizat este de asemenea disponibil.

Brand: Jinro Cod Produs: 28596
Jinro 24 soju o bautura traditionala coreeana obtinuta din orez, cereale si cartofi cu arome de citrice, flori albe si piper. Se recomanda a fi consumat impreuna cu carne la gratar sau ca si baza pentru anumite cocktail-uri. Jinro 24 seju a fost cel mai bine vandut distilat la nivel mondial al anulu..
54,99 lei
Fără TVA:46,21 lei
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate