ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Hobe Mahe Silver Filtered Organic Vodka 0.7L

Hobe Mahe Silver Filtered Organic Vodka 0.7L - 1
Hobe Mahe Silver Filtered Organic Vodka 0.7L - 2
Organic
Hobe Mahe Silver Filtered Organic Vodka 0.7L - 1
Hobe Mahe Silver Filtered Organic Vodka 0.7L - 2
Hobe Mahe Silver Filtered Organic Vodka 0.7L
89,99 lei
Fără TVA: 75,62 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 24949

CARACTERISTICI Hobe Mahe Silver Filtered Organic Vodka 0.7L

PremiiOrganic
Alcool39.2%
CategorieVodka
Litraj0.7L
Tara de origineEstonia

Descrierea produsului Hobe Mahe Silver Filtered Organic Vodka 0.7L

CARACTERISTICI

Cu pasiunea pentru băuturile alcoolice fine și dedicate momentelor speciale, Vodka Hõbe Mahe Silver Filtered Organic este o alegere de excepție. Iată câteva dintre caracteristicile distinctive ale acestei băuturi alcoolice:

  • Etape de producție: Hõbe Mahe Vodka se deosebește prin caracterul său organic, fiind realizată din grâu estonian certificat organic, și prin filtrarea sa deosebită în trei etape. Prima etapă constă în trecerea vodcăi prin filtru de cărbune, urmată de un sistem de 29 de filtre de argint, ce oferă vodcăi un gust pur și rafinat. Procesul se încheie cu un filtru de finisare, ce pune în evidență strălucirea și luciul deosebit al Hõbe Mahe Vodka.
  • Echilibru perfect: Cu un conținut precis de alcool de 39.2% vol, Hõbe Mahe Vodka asigură un echilibru perfect între aroma sa și gustul său proaspăt, specific vodcăi filtrate cu argint.
  • Ingrediente: Datorită cultivării sale sustenabile, exclusiv din grâu organic estonian, Hõbe Mahe se bazează pe resurse regenerabile locale. Solul este utilizat în mod responsabil, în fiecare an cultivându-se diferite culturi pe aceeași suprafață. În producția de grâu organic, se folosesc exclusiv tehnici preventive și mecanice pentru combaterea dăunătorilor și buruienilor. Această metodă de agricultură, dezvoltată de-a lungul secolelor și testată în timp, s-a dovedit a fi eficientă și în agricultura modernă organică.
  • Recomandare de servire: Recomandăm servirea la 5°C pentru a permite gustului și proprietăților aromatice ale Hõbe Mahe Vodka să se evidențieze în cel mai bun mod posibil. Fie că este vorba despre o ocazie specială sau despre bucuria de a savura o băutură fină, Vodka Hõbe Mahe Silver Filtered Organic rămâne alegerea ideală pentru momente memorabile.

Această băutură premium este obținută din grâu estonian și se remarcă prin filtrarea lentă în trei etape. Procesul de producție este atent realizat în loturi limitate, ceea ce conferă o experiență gustativă deosebită. Într-adevăr, există momente care merită gustul argintiu!

ISTORIA BRANDULUI

Distileria Liviko este o companie producătoare de băuturi alcoolice cu sediul în Estonia. Aceasta are o istorie impresionantă, fiind înființată în anul 1898 de către Alfred de la Chapelle, un antreprenor eston de origine franceză. De la Chapelle a avut visul de a produce băuturi alcoolice de calitate superioară în Estonia, iar acest vis s-a transformat în realitate odată cu înființarea distileriei Liviko.

În primii ani, distileria Liviko a produs în principal vodcă și coniac, devenind una dintre cele mai cunoscute și respectate branduri de băuturi alcoolice din Estonia. De-a lungul timpului, compania și-a diversificat gama de produse, adăugând în portofoliu și alte băuturi alcoolice precum gin, lichioruri și băuturi răcoritoare cu conținut de alcool.

În anii '90, după prăbușirea Uniunii Sovietice, Liviko a trebuit să facă față unor provocări majore și să se adapteze la noile condiții de pe piață. Compania a reușit să-și consolideze poziția și să devină lider pe piața băuturilor alcoolice din Estonia.

Calitatea produselor Liviko este recunoscută în întreaga lume. Distileria utilizează tehnologii moderne și metode tradiționale de producție, punând un mare accent pe selecția atentă a materiilor prime și respectarea celor mai înalte standarde de calitate. Alegerea ingredientelor de cea mai bună calitate și atenția la detalii sunt principii fundamentale pentru Liviko.

Astăzi, Liviko este un brand apreciat nu doar în Estonia, ci și pe plan internațional. Compania exportă produsele sale în peste 40 de țări din întreaga lume, aducând înalte standarde de calitate și tradiție în industria băuturilor alcoolice.

Review-uri Hobe Mahe Silver Filtered Organic Vodka 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun