Meniu Categorii Produse
Cosul tau de produse

În intervalul 28 septembrie-11 octombrie beneficiați de transport GRATUIT la orice comandă care conține un produs din categoria VODKA, folosind codul VODKA

Blog | BauturiAlcoolice.ro RSS Feed

22 Sep Tendințe pe piața vinurilor spumante
Bauturi Alcoolice 0 30
În anul 2020 se întrezăresc aspecte interesante în fascinanta lume a spumantelor. În continuare vă prezentăm care sunt cele mai notabile dintre acestea.De asemenea, vă oferim la pachet și câteva recomandări care sperăm să vă ajute să profitați la maximum de acest sector. Și să nu uităm de PARTY BOX-urile cu spumante, că ar fi păcat ținând cont de d..
16 Sep Metaxa Cocktails
Bauturi Alcoolice 0 70
El Draque50 ml. Metaxa 7 stele 25 ml. suc de limetă20 ml. miere8 frunze de mentă apă minerală naturală carbogazoasăMod de preparare1. Tocați frunzele de mentă și adăugați-le în pahar.2. Într-un shaker, puneți 50 ml. de Metaxa 7 stele, 25 ml. suc de limetă și 20 ml. de miere. Agitați! 3. Turnați în pahar.4. Adăugați gheață zdrobită.5. Amestecați ușo..
16 Sep Bottega Golden Spritz
Bauturi Alcoolice 0 104
Ingrediente75 ml. Bottega Gold Prosecco D.O.C. Brut50 ml. Vermouth Bottega Bianco65 ml. apă mineralăo felie de portocală proaspătăgheațăPreparare - adăugați toate ingredientele într-un pahar de vin cu cupă mare.Pentru acest delicios cocktail, am pregătit și un PARTY BOX pe măsură - Bottega Golden SpritzCheers!Bottega Gold Prosecco D.O.C. BrutBotteg..
10 Sep Romul: nu doar pentru pirați
Bauturi Alcoolice 0 66
Romul, cunoscut drept dragostea piraților, este una dintre băuturile spirtoase cel mai puțin clasificate, ceea ce înseamnă că producția lui nu este limitată de o serie de reglementări specifice. Din acest motiv, există o paletă largă de romuri, greu de categorisit.Avantajul este acela că băutorii aventuroși se pot bucura de creativitatea neîngrăd..
09 Sep Cocktailuri pe bază de ROM
Bauturi Alcoolice 0 152
Consumul de rom Cu siguranță, fiecare dintre noi a consumat cel puțin o dată rom, măcar ca ingredient într-un desert. Temperatura corectă de servire a acestuia este temperatura camerei. O excepție este romul premium, care se poate bea cu gheață, ca whisky-ul, acesta având un conținut mai ridicat de alcool.De obicei, el se servește în pahare Grappa,..
09 Sep Bloody Mary
Bauturi Alcoolice 0 43
Acest cocktail este considerat o binecuvântare de către petrecăreții care suferă din cauza mahmurelii, fiind foarte hrănitor. Se crede că a fost inventat de un barman pe nume Fernand Petiot, la începutul anilor 1920, în timp ce lucra la celebrul bar Harry’s New York, din Paris. Ulterior, Petiot a dus băutura în Manhattan, unde a prezentat-o în pret..
09 Sep Old Fashioned
Bauturi Alcoolice 0 30
Este considerat unul dintre ,,bunicii” cocktailurilor deoarece foarte multe cocktailuri mai noi au fost construite pe baza acestuia. Mixul pe care îl propune este simplu, nepretențios. În plus, în ciuda modificările suferite de-a lungul timpului, acesta a rămas în top-ul cocktailurilor care și-au păstrat aproape nealterată rețeta originală.Ingredie..
09 Sep Caipirinha
Bauturi Alcoolice 0 48
Cunoscută și ca ,,Mojito-ul brazilian”, această băutură are o personalitate unică datorită alcoolului distilat din trestie de zahăr, cachaça. Primii consumatori de cachaça au fost sclavii africani, pentru a-și alina durerile și a se energiza în timpul zilelor lungi de muncă.Actorul John Travolta a filmat un spot publicitar pentru un producător loca..
09 Sep Mojito
Bauturi Alcoolice 0 31
Începuturile acestei băuturi au fost umile, comparativ cu succesul de care se bucură astăzi. Se spune că ea ar fi prins viață ca urmare a încercărilor de a masca gustul romului de proastă calitate. Mai exact, fermierii cubanezi ar fi adăugat limetă, suc de trestie de zahăr și multă mentă pentru băuturile ieftine, iar așa ar fi apărut Mojito. Rețeta..
09 Sep Margarita
Bauturi Alcoolice 0 38
În spatele acestui cocktail se ascund multe povești colorate legate de originile sale. Unele surse spun că Margarita a fost inventată în 1935, într-un bar aflat în apropiere de Tijuana. Una dintre clientele localului, actrița Marjorie King, era alergică la orice băutură alcoolică cu excepția tequilei. Însă, aceasta nu îi plăcea la gust. Pentru ea, ..
08 Sep Cuba Libre
Bauturi Alcoolice 0 39
,,Cuba Libre” înseamnă ,,Cuba liberă”, dar acest cocktail mai este cunoscut și cu denumirea simplă de ,,Rom și Cola”, datorită ingredientelor din care se compune. Cubanezii au celebrat alături de americani independența față de spanioli. Primii aveau romul, cei din urmă aveau Coca – Cola. Se spune că un american ar fi comandat într-un bar din Havana..
07 Sep Cocktailuri pe baza de VERMUT
Bauturi Alcoolice 0 60
Cocktailuri cu vermutVermutul poate fi consumat de sine stătător, însă experții degustători preferă să nu îl bea în formă pură, ci cu apă sau cu gheață, care îi potențează aroma. Totuși, există și câteva cocktailuri delicioase pe bază de vermut pe care le puteți încerca și acasa. Iată câteva: MartiniMartini este unul dintre cele mai cunoscute cockt..
Afişare 1 - 12 din 33 (3 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate