Meniu Produse
Cosul tau de produse

Blog | BauturiAlcoolice.ro RSS Feed

12 mai Cum identificăm vinurile cu aciditate scăzută?
Bauturi Alcoolice 0 82
O întrebare frecvent întâlnită, dar la care nu știm exact unde pe eticheta sticlei de vin să identificăm răspunsul. Aciditatea unui vin nu constă într-un singur acid, ci este compusă din acid malic, acid tartric, acid lactic, acid succinic și acid acetic. Proporția acestor acizi se schimbă constant în timpul sezonului de creștere. Dezvoltarea și de..
05 apr. Champagne vs Crémant: Care este diferența?
Bauturi Alcoolice 0 187
De unde au apărut toate aceste alte vinuri spumante franceze? Iată câteva noțiuni de bază despre cum se compară acestea cu șampania.Vinurile spumante Crémant pot fi o alternativă delicioasă și accesibilă la Champagne, iar vinurile sunt produse într-un mod similar, deși reputația caselor și producătorilor de Champagne de a produce unele dintre cele ..
05 apr. Ce este Lambrusco?
Bauturi Alcoolice 0 169
După cum știți din postarea noastră despre vinurile spumante, la fel ca șampania din Franța, vinul spumant italian a devenit sinonim cu Prosecco - dar asta nu este tot ceea ce are de oferit țara când vine vorba de spumant! Așa este... punem în lumina reflectoarelor superstarul roșu spumant al Italiei, Lambrusco!Spumantul roșu al Italiei dă culoare ..
05 apr. Cadoul perfect pentru iubitorii de ROM din viața ta
Bauturi Alcoolice 0 126
Ai în viața ta un iubitor de rom căruia ți-ai dori să îi faci un cadou cu ocazia sărbatorilor, dar nu ești sigur/ă de preferințele lui? Lasă-l să-și aleagă sortimentul preferat din această cutie de degustare magnifică de la Plantation Rum!Șase sticle elegante a câte 100 ml din șase locații diferite, fac din această cutie cadoul ideal pentru a desco..
27 dec. 7 tipuri de vin pe care trebuie să le cunoști (chiar dacă ești doar un băutor ocazional)
Bauturi Alcoolice 0 108
Știi ce e copleșitor? Cumpărăturile de vin. Orice magazin de vinuri ar putea avea sute de sticle, deci cum ar trebui să alegi? (Sugestie: nu are nimic de-a face cu cât de frumoasă arată eticheta, deși, vinovat.)Nu am putea explica toate soiurile de vinuri. În schimb, iată un curs intensiv despre cele șapte tipuri majore de vin, inclusiv vinuri roși..
15 dec. Spumante Bottega
Bauturi Alcoolice 0 237
Bottega Il Vino dei Poeti Prosecco DOC Brut - Cumpără produsul  Il Vino dei Poeti Prosecco DOC este un vin spumant Brut, obținut din struguri Glera, cultivați conform tehnicilor clasice, tradiționale, în provincia Treviso. De-a lungul anilor, tipicitatea și calitatea, trăsăturile distinctive ale acestor struguri, au rămas neschimbate, făcând din Pr..
15 nov. Cocktailuri cu semnătura Bottega
Bauturi Alcoolice 0 861
ROSSINIIngrediente65 ml. suc de căpșuni65 ml. Bottega Il Vino dei Poeti Prosecco DOC BrutCuburi de gheațăMod de preparareSe răcește un pahar tip flute, se toarnă ingredientele într-un pahar mare de cocktail, cu cuburi de gheață și se amestecă bine timp de aproximativ 10 secunde. Se strecoară în paharul flute răcit. Se ornează cu o jumătate de căpșu..
15 nov. Tu cum te încalzești în perioada rece?
Bauturi Alcoolice 0 522
Unele lucruri sunt mai bine savurate în funcție de sezon. Tequila, însă, nu este unul dintre aceste lucruri. Spre deosebire de, să zicem, lichiorul de ouă, care este disponibil doar o lună pe an dintr-un motiv întemeiat, băutura caracteristică Mexicului este bună pentru mult mai mult decât pentru margarita și palomas la piscină (oricât de gustoase ..
13 oct. Cognac Tiffon, un cognac mai mult decât abordabil
Bauturi Alcoolice 0 381
Tiffon V.S. - Cumpără produsul Miros: note fructate combinate cu un caracter plăcut de stejar proaspătPalat: arome distincte de fructe uscatePostgust: nuci și note de vaniliePodgorie: amestec de coniacuri selecționate și de epocă de la Fins BoisSol: nisip, argilă și calcarStruguri: Ugni BlancTărie alcoolică: 40% vol.Vârsta: Amestec. Cea mai tânără ..
07 oct. Autumn Gooseberry Basket
Bauturi Alcoolice 0 456
Autumn Gooseberry BasketÎn mod normal, atunci când barmanii creează o băutură în spiritul anotimpului toamnei, se orientează spre băuturi spirtoase mai întunecate, favorizând whisky-urile, romurile închise la culoare și rachiurile, în special cele de pere și mere. Cu toate acestea, nu este întotdeauna așa, așa cum exemplifică Autumn Gooseberry Bask..
04 oct. Minty Monday
Bauturi Alcoolice 0 482
Minty Monday G&TGin & Tonic. Dacă o poți spune, o poți face. Nu-i așa? Da. Dar, de asemenea, nu chiar. Acest cocktail cu două ingrediente necesită toată atenția ta. De la sticlărie, la garnitură, la tipul de gin și puterea alcoolului, totul trebuie să fie atent analizat atunci când amesteci un G&T.Prea mult gin, iar spiritul botanic va umbri calită..
30 sept. Glenmorangie The Nectar d'Or Sauternes Cask Finish
Bauturi Alcoolice 0 485
Glenmorangie The Nectar d'Or Sauternes Cask Finish - Cumpără produsulArome: Croissant cu migdale, plăcintă cu lămâie și bezea, ciocolată albă, ghimbir46% VolDr. Bill, directorul nostru de creatie, a creat acest whisky din amintirea intrării pentru prima dată într-o patiserie.Este vorba despre acel prim moment în care îți găsești simțurile delicios ..
Afişare 1 - 12 din 73 (7 pagini)