Meniu Categorii Produse
Cosul tau de produse

Blog | BauturiAlcoolice.ro RSS Feed

01 Jul Vodka infuzată - Tendința acestei veri
Bauturi Alcoolice 0 65
Brandurile de votcă încearcă în mod constant să se reinventeze și să se racordeze la ultimele tendințe, cum ar fi: încercarea de a ține cont de specificul local, transparența cu privire la ingredientele folosite, experimentarea cu infuzii, cu cannabis, dar și cu concentrații diferite de alcool sau fără conținut de alcool. Majoritatea companiilor pr..
01 Jul Despre băuturile non-alcoolice
Bauturi Alcoolice 0 23
În ultimii ani se observă o tendință tot mai puternică a generațiilor tinere către un stil de viață sănătos, fapt care determină multe brand-uri de băuturi alcoolice să își creeze și o gamă de produse fără alcool. Mulți consideră că alcoolul este un element crucial al vieții sociale și economice. Alcoolul este deseori văzut ca fiind un catalizator ..
30 Jun Cocktailuri pe bază de Limoncello // deliciul verii
Bauturi Alcoolice 0 80
După cum bine știm, limoncello este un lichior realizat pe bază de lămâi, care preia acea aromă mai mult din coaja lămâilor din care este produs decât din sucul de lămâie. Faima nectarului provine din insula Capri, unde cu un secol în urmă la un hotel, oaspeții au fost serviți cu o băutură digestivă pe bază de lămâi. Acesta a fost primit cu bucurie..
26 Jun Aperol Spritz // o briză răcoritoare
Bauturi Alcoolice 0 83
Un cocktail elegant care poate fi servit la orice oră din zi și în orice zi a săptămânii, și mai ales cu orice fel de ocazie ;) Fiind vedeta petrecerilor în ultimii ani, cocktailul Aperol Spritz este prezent în toate meniurile de băuturi alcoolice și la toate evenimentele, dar și în casele tuturor, pentru că ce este mai plăcut decât să îți poți pre..
24 Jun Rolul Diageo in contextul Bauturilor Alcoolice
Bauturi Alcoolice 0 58
Diageo s-a nascut ca un lider global in industria de mancaruri si bauturi in 1997. In 2000 acestia au iesit din piata alimentelor si si-au concentrat atentia in industria bauturilor alcoolice. Diageo detine in momentul de fata un numar semnificativ de brand-uri in industria bauturilor alcoolice, categorii de bauturi ce includ:  BERE ,WHISKY , VODKA..
16 Jun Necesitatea de a fi prezenți pe piața din România
Bauturi Alcoolice 0 28
Dacă ai intrat aici, înseamnă ca te interesează de unde am apărut.Voi fi sincer cu tine, am apărut dintr-o necessitate a pieței și suntem prezenți pe piața românească și cea internațională din anul 1994, cu o experiență vastă în lumea băuturilor.Noi cei care ..
11 May Tipuri de PROSECCO
Bauturi Alcoolice 0 40
Zona de producție a Prosecco-ului D.O.C. poate fi localizată mai exact în provinciile Gorizia, Pordenone, Trieste, Udine din regiunea Friuli-Venezia Giulia și Belluno, Padova, Treviso, Venezia, Vicenza din regiunea Veneto.Prosecco D.O.C. reprezintă nivelul standard în ceea ce privește calitatea terroir-ului, recoltei, producției, calității și a pre..
27 Apr Ce sunt spumantele ?
Bauturi Alcoolice 1 105
Incursiune în lumea diversă a bulelor… Elemente fundamentale ale vinului spumantProducerea unui vin spumant de calitate depinde de nenumărați factori: regiune, sol, viță de vie, climă, condiții meteorologice anuale, momentul și modul în care sunt recoltați strugurii și multe altele. Mijloacele de producție, tehnicile și cunoștințele vinificat..
24 Apr Despre Gin
Bauturi Alcoolice 0 109
Odată cu vremea bună, preferințele noastre se schimbă, iar vara este sezonul aromelor proaspete, vegetale și florale. Barurile își schimbă meniul cu opțiuni bazate pe cocktail-uri aromate, obținute din băuturi clare, orientate către note botanice și florale.Ginul este una dintre cele mai apreciate băuturi din gama botanicelor pentru acest sezon, ia..
21 Apr O petrecere de 249 lei!
Bauturi Alcoolice 0 187
Ne este dor de prieteni, de ieșirile lungi în oraș, de petrecerile zgomotoase sau pur și simplu de voia bună din cafenelele, barurile sau pub-urile pe care le frecventam. Desigur, nu știm încă cum va arăta viața noastră socială după ieșirea din izolare și probabil fiecare dintre noi are propriile speculații și scenarii legate de acest aspect, însă ..
21 Apr Un cadou pentru părinții iubitei mele
Bauturi Alcoolice 0 55
Este o zi de miercuri și tocmai am primit o invitație la cină vineri seara. Ocazia? Să îi cunosc pe părinții iubitei mele. Nimic pretențios, spune ea, însă eu știu că astfel de invitații nu pot fi tratate cu nonșalanță. Presiunea este mare și dorința de a impresiona, fără a fi de prost gust sau de a părea nenatural și fițos, sunt lucruri care mă pr..
13 Mar Cadoul pentru aniversarea de 50 de ani a tatălui meu
Bauturi Alcoolice 0 51
Se spune că la 50 de ani oamenii au atins un anumit nivel de maturitate, iar un cadou pentru un bărbat de această vârstă, ar trebui să reflecte sobrietatea, înțelepciunea și respectul pe care aceste calități le impune. Totuși, cum orice copil simte că părinții nu au o vârstă, alegerea unui cadou rămâne o decizie dificilă. Cu atât mai mult cu cât în..
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate