Meniu Categorii Produse
Cosul tau de produse

Blog | BauturiAlcoolice.ro RSS Feed

28 iul. Cocktail-uri cu pepene roșu
Bauturi Alcoolice 0 164
Cine nu iubește vara?! și nu așteaptă sezonul în care consumăm în exces pepene roșu? ...Nouă ne place să îl mixăm cu alcool, că doar cu asta ne ocupăm.Vă lăsăm mai jos câteva rețete răcoritoare de vară. 1. Watermelon TwistIngrediente: 40 ml. Ciroc Watermelon 40 ml. Apă minerală naturală carbogazoasă Perrier 20 ml. Limonadă 10 ml. Sirop de merișoare..
05 iul. Rețete de vară
Bauturi Alcoolice 0 209
Este vară; trebuie să te hidratezi! Aceste băuturi proaspete, răcoritoare și fructate sunt cea mai bună metodă. De la smoothie înghețat, la un Paloma de citrice, până la cocktail-uri non alcoolice, te poți baza pe noi. Dacă  adaugi și o umbrelă mică, meniul ar fi complet. Rose-Aperol SpritzIngrediente3/4 măsură suc de fructul pasiunii ținut la rece..
08 iun. Chandon Garden Spritz
Bauturi Alcoolice 0 99
Chandon Garden Spritz Spritz natural creat dintr-un vin spumant excepțional.Ready to share - Chandon Garden Spritz este amestecul unui vin spumant excepțional și un bitter creat după o rețetă unică, realizat cu portocale proaspete Valencia macerate împreună cu coji de portocale uscate, ierburi și condimente atent selectate din cele mai bune zone al..
07 iun. Whisky Japonez
Bauturi Alcoolice 0 92
Kamiki Whisky a câștigat multiple evaluări pozitive și un premiu "Liquid Award" la cel mai recent "Whisky Bible 2021" în urma evaluării realizate de către Jim Murray.Osaka, JAPONIA, 17 septembrie 2020 - Sincer, direct și independent, Jim Murray, pentru edițiile 17 și 18, a gustat și evaluat variantele de Whisky Kamiki la cel mai cuprinzător și mai ..
13 mai Grill Party
Bauturi Alcoolice 0 310
A sosit luna MAI mai repede decât ne-am așteptat și asta înseamnă că putem da start petrecerilor în aer liber la grill, dăm drumul la muzică, punem băuturi alcoolice și non alcoolice la rece și profităm de vremea bună de afară. Fie că este vorba de o zi de naștere, o întâlnire cu prietenii la un pahar sau chiar o degustare de vin, prosecco sau rom,..
13 mai Rețete Tatratea
Bauturi Alcoolice 0 506
Coconut Tatratea Mojito Tatratea Coconut este ultima noutate de la producător. Cu un amestec slab alcoolizat de nucă de cocos, ceai alb și rom din Caraibe, Coconut Tatratea te duce cu gândul la o insulă tropicală.Am ales să vă prezentăm mai jos un cocktail de vară răcoritor pentru a celebra vremea cu soare de afară.  IngredienteO jumătate de lămâie..
13 mai Crame Italiene
Bauturi Alcoolice 0 164
1.       Ronco di SassiVinurile din sudul Italiei îmbuteliate de Ronco di Sassi aduc pe fiecare masă, în fiecare pahar, atunci când sunt servite o bucată din tradiție și pasiunea pentru vin, sinceritatea și primirea călduroasă a oamenilor. Vinuri sincere, sănătoase, născute dintr-o atenție deosebită a viței de vie, dar și din cele mai noi tehnologi..
15 feb. Care este diferența dintre cocktail și mocktail?
Bauturi Alcoolice 0 271
Mixurile de băuturi se consumă aproape în toate culturile din întreaga lume, unele rețete fiind transmise din generație în generație. Acestea sunt consumate în circumstanțe relaxante, pentru a învigora atmosfera și pentru a o degaja. Se consumă de regulă la petreceri, întruniri non sau semi-profesionale, baruri, cluburi, cafenele, restaurante etc. ..
18 ian. Vinurile organice Fidora
Bauturi Alcoolice 0 769
Vezi toată selecția vinurilor organice FidoraSchimbareaÎn 1974 proprietatea familiei a devenit teren de agricultură organică, conform testamentului lăsat de Guido Fidora. În vremurile acelea a fi organic nu era un trend iar acest termen nu era nici măcar asociat cu agricultura cum este în zilele noastre.Chimicalele erau promovate ca fiind calea ino..
14 ian. Ginurile artizanale estoniene Crafter's
Bauturi Alcoolice 0 595
Mahta și Elfride au fost femeile care au avut un rol cheie în stăpânirea procedurii de distilare, și de asemenea au transmis generațiilor următoare aceste informații.Hanna Kaur este sufletul ginurilor CRAFTERS, chimista de profesie și pasionată de natură sălbatică.Împreună cu echipa Crafters au pornit într-o călătorie pentru a crea un gin de cea ma..
13 ian. Whispering Angel un vin rosé premium
Bauturi Alcoolice 0 597
Cumpără Whispering AngelSoiuri de struguriPredominant Grenache, Cinsault și Rolle (Vermentino).ViileAu o vechime de 10-12 ani. Podgorii cu altitudine mai joasă. Soluri argiloase și cu pietriș. AOC Cotes de Provence.Procesul de vinificareFolosesc rezervoare de fermentare din 100% oțel inoxidabil. Se menține o temperatură controlată de fermentare de ..
06 ian. New PINK in town! Prosecco Rosé
Bauturi Alcoolice 2 656
Vin spumant rosé versus Prosecco roséDeoarece anticipăm că odată cu lansarea prosecco-ului rosé produsul va fi deseori confundat cu vinul spumant rosé, vă supunem atenției diferența dintre ele: Vinul spumant rosé poate fi obținut printr-un amestec de vinuri albe și roșii sau numai din vinuri roșii, iar aromele produsului final reprezintă rezultatul..
Afişare 1 - 12 din 51 (5 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate