ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

JAPANESE WHISKY

Whisky japonez – Un sortiment deosebit, apreciat la nivel mondial!


Japanese whisky este unul dintre cele mai apreciate tipuri de whisky, fiind rivalul cunoscutului Scotch Whisky. Chiar dacă pentru mulți consumatori poate părea a fi un sortiment recent apărut pe piață, producția locală a început în jurul anilor 1870, iar prima distilerie a fost înființată în anul 1923. Prima băutură de acest tip produsă în Japonia a fost pus pe piață în anul 1929. Așadar, are o istorie bogată și, în prezent, există mai mulți producători care sunt renumiți la nivel mondial. În plus, whisky japanese a câștigat premii importante la concursurile de specialitate care au avut loc în ultimele decenii. Prin urmare, dacă vrei să achiziționezi un astfel de produs, cercetează gama disponibilă pe site-ul nostru și orientează-te către un whiskey japonez de calitate, aflat la un preț bun!


Japanese whisky – articole de calitate, la prețuri atractive


Prețul reprezintă un element important în orice achiziție – așadar, cu siguranță îți dorești să cumperi produse calitative, inclusiv un whisky japonez, la un preț cât mai atractiv pentru tine. De aceea, este necesar să analizezi cu atenție variantele pe care le ai la dispoziție, luând în calcul mai mulți factori esențiali, cum ar fi: caracteristici, brand, cantitate, premii etc. Pe site-ul nostru, în categoria de whisky, vei găsi diferite sortimente de japanese whiskey, dar și alte tipuri pe care merită să le încerci, precum American Whiskey, Canadian Whisky și Irish Whiskey. În mod cert aici vei descoperi articolele potrivite pentru tine!

JAPANESE WHISKY - Alege din 12 produse

Brand: Helios
CARACTERISTICIKamiki Blended Malt Whisky este prima marcă de whisky din lume cu finisaj în butoi de cedru japonez.Premii: Această băutură excepțională a fost recunoscută și apreciată la Ultimate Spirit Challenge 2018, obținând o recomandare supremă!Arome: Aromele de lemn de santal sunt puternice și ..
255,99 lei
Fără TVA:215,12 lei
Brand: Helios
CARACTERISTICIKamiki Intense Blended Malt Whisky este o versiune exclusivă, maturată în butoaie de cedru pentru iubitorii de arome intense. Acest whisky a fost îmbuteliat după ce a petrecut un timp îndelungat în butoaiele de cedru, oferindu-i un gust profund și captivant.Premii: Titlul de "Ultimate ..
269,99 lei
Fără TVA:226,88 lei
Brand: Helios
CARACTERISTICIKamiki Sakura Cedar Cask Blended Malt Whisky este o creație inovatoare și unică, fiind prima marcă de whisky din lume finisată în butoaie de cedru și Sakura japoneză. Acesta este, de asemenea, primul whisky din lume cu triplă finisare în butoaie, maturat inițial în stejar, apoi în buto..
285,99 lei
Fără TVA:240,33 lei
Brand: Helios
CARACTERISTICIKura Blended Malt Classic Whisky este o alegere excelentă pentru pasionații de whisky care apreciază un amestec fin și echilibrat. Iată câteva dintre caracteristicile distinctive ale acestei băuturi alcoolice:Tip de whisky: Kura Blended Malt Classic Whisky este un whisky blended malt, ..
429,59 lei
Fără TVA:361,00 lei
Brand: Helios
CARACTERISTICIKura Blended Malt Rum Cask Whisky este o băutură alcoolică cu caracteristici distinctive, îmbinând mai multe elemente pentru a crea o experiență deosebită. Iată câteva dintre caracteristicile sale:Tipul de whisky: Kura Blended Malt Rum Cask Whisky este un whisky de malț amestecat, ceea..
488,99 lei
Fără TVA:410,92 lei
Brand: Helios
CARACTERISTICIKura Pure Malt Whisky este o băutură alcoolică distilată produsă în Japonia. Acest whisky se remarcă prin mai multe caracteristici distinctive:Metoda de producție: Kura Pure Malt Whisky este realizat prin combinarea mai multor single malt-uri distilate în Japonia și apoi îmbătrânite în..
482,03 lei
Fără TVA:405,07 lei
Brand: Helios
CARACTERISTICIKura Pure White Oak Japanese Single Malt Whisky este o băutură alcoolică renumită și apreciată, produsă în Japonia. Iată câteva caracteristici distinctive ale acestui whisky:Origine: Kura Pure White Oak este un whisky japonez, produs în distileria Helios din Insula Okinawa. Japonia a c..
699,99 lei
Fără TVA:588,23 lei
Brand: Nikka
In 1918, un tanar japonez cu o ambitie de a face whisky autentic a plecat singur in Scotia pentru a dezvalui secretul fabricarii de whisky, acest tanar a fost Masataka Taketsuru, fondatorul distileriei Nikka Whisky. Avand in vedere sansa de a merge in Scotia, Masataka a devenit primul japonez c..
199,99 lei
Fără TVA:168,06 lei
Brand: Helios
CARACTERISTICIReki Blended Malt Whisky este o băutură alcoolică premium și distinsă, cunoscută pentru caracteristicile sale unice. Iată câteva dintre trăsăturile distinctive ale acestui whisky:Tipul de whisky: Reki Blended Malt este un blended malt whisky, ceea ce înseamnă că este obținut prin amest..
299,99 lei
Fără TVA:252,09 lei
Compania Togouchi Japanese a fost infiintata in anul 1918 in inima unei regiuni muntoase din apropierea orasului Hiroshima de catre Chugoku Jozo producator de whisky, shochu si sake.  Togouchi Premium Blended Japanese Whisky este un whisky in stil traditional lansat de Chugoku Jozo. Desi este r..
262,27 lei
Fără TVA:220,39 lei
Brand: Nikka
Umiki este fabricat de Yoshino Spirits, prima marca de whisky din lume cu fuziune oceanica, finit in butoaie de pin japonez. Umiki este atat delicios iar aceasta tehnica a dat si numele, deoarece "Umi" inseamna ocean si "Ki'' inseamna arbore in japoneza. Oceanul este cunoscut ca fiind sursa vietii c..
259,99 lei
Fără TVA:218,48 lei
Brand: Nikka
Umiki este fabricat de Yoshino Spirits, prima marca de whisky din lume cu fuziune oceanica, finit in butoaie de pin japonez. Umiki este atat delicios iar aceasta tehnica a dat si numele, deoarece "Umi" inseamna ocean si "Ki'' inseamna arbore in japoneza. Oceanul este cunoscut ca fiind sursa viet..
299,88 lei
Fără TVA:252,00 lei

JAPANESE WHISKY - BauturiAlcoolice îți pune la dispoziție o gamă variată de produse

Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate