ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

JAPANESE WHISKY

Whisky japonez – Un sortiment deosebit, apreciat la nivel mondial!


Japanese whisky este unul dintre cele mai apreciate tipuri de whisky, fiind rivalul cunoscutului Scotch Whisky. Chiar dacă pentru mulți consumatori poate părea a fi un sortiment recent apărut pe piață, producția locală a început în jurul anilor 1870, iar prima distilerie a fost înființată în anul 1923. Prima băutură de acest tip produsă în Japonia a fost pus pe piață în anul 1929. Așadar, are o istorie bogată și, în prezent, există mai mulți producători care sunt renumiți la nivel mondial. În plus, whisky japanese a câștigat premii importante la concursurile de specialitate care au avut loc în ultimele decenii. Prin urmare, dacă vrei să achiziționezi un astfel de produs, cercetează gama disponibilă pe site-ul nostru și orientează-te către un whiskey japonez de calitate, aflat la un preț bun!


Japanese whisky – articole de calitate, la prețuri atractive


Prețul reprezintă un element important în orice achiziție – așadar, cu siguranță îți dorești să cumperi produse calitative, inclusiv un whisky japonez, la un preț cât mai atractiv pentru tine. De aceea, este necesar să analizezi cu atenție variantele pe care le ai la dispoziție, luând în calcul mai mulți factori esențiali, cum ar fi: caracteristici, brand, cantitate, premii etc. Pe site-ul nostru, în categoria de whisky, vei găsi diferite sortimente de japanese whiskey, dar și alte tipuri pe care merită să le încerci, precum American Whiskey, Canadian Whisky și Irish Whiskey. În mod cert aici vei descoperi articolele potrivite pentru tine!

JAPANESE WHISKY - Alege din 9 produse

Brand: Suntory
Suntory Whisky Hibiki este un amestec armonios, binecuvantat cu bogatia naturii si a maiestriei japoneze, un whisky luminos si delicat.Hibiki Whisky este un amestec armonios de nenumarate whisky-uri de malt si cereale, care sunt amestecate meticulos pentru a crea o orchestra completa de arome. Seduc..
704,50 lei 782,78 lei
Fără TVA:592,02 lei
Brand: Helios
CARACTERISTICIKamiki Blended Malt Whisky este prima marcă de whisky din lume cu finisaj în butoi de cedru japonez.Premii: Această băutură excepțională a fost recunoscută și apreciată la Ultimate Spirit Challenge 2018, obținând o recomandare supremă!Arome: Aromele de lemn de santal sunt puternice și ..
230,39 lei 255,99 lei
Fără TVA:193,61 lei
Brand: Helios
CARACTERISTICIKamiki Sakura Cedar Cask Blended Malt Whisky este o creație inovatoare și unică, fiind prima marcă de whisky din lume finisată în butoaie de cedru și Sakura japoneză. Acesta este, de asemenea, primul whisky din lume cu triplă finisare în butoaie, maturat inițial în stejar, apoi în buto..
257,39 lei 285,99 lei
Fără TVA:216,29 lei
Brand: Helios
CARACTERISTICIKura Blended Malt Classic Whisky este o alegere excelentă pentru pasionații de whisky care apreciază un amestec fin și echilibrat. Iată câteva dintre caracteristicile distinctive ale acestei băuturi alcoolice:Tip de whisky: Kura Blended Malt Classic Whisky este un whisky blended malt, ..
386,63 lei 429,59 lei
Fără TVA:324,90 lei
Brand: Helios
CARACTERISTICIKura Pure Malt Whisky este o băutură alcoolică distilată produsă în Japonia. Acest whisky se remarcă prin mai multe caracteristici distinctive:Metoda de producție: Kura Pure Malt Whisky este realizat prin combinarea mai multor single malt-uri distilate în Japonia și apoi îmbătrânite în..
433,83 lei 482,03 lei
Fără TVA:364,56 lei
Brand: Helios
CARACTERISTICIKura Pure White Oak Japanese Single Malt Whisky este o băutură alcoolică renumită și apreciată, produsă în Japonia. Iată câteva caracteristici distinctive ale acestui whisky:Origine: Kura Pure White Oak este un whisky japonez, produs în distileria Helios din Insula Okinawa. Japonia a c..
629,99 lei 699,99 lei
Fără TVA:529,40 lei
Brand: Helios
CARACTERISTICIKura Blended Malt Rum Cask Whisky este o băutură alcoolică cu caracteristici distinctive, îmbinând mai multe elemente pentru a crea o experiență deosebită. Iată câteva dintre caracteristicile sale:Tipul de whisky: Kura Blended Malt Rum Cask Whisky este un whisky de malț amestecat, ceea..
440,09 lei 488,99 lei
Fără TVA:369,82 lei
Brand: Nikka
Umiki este fabricat de Yoshino Spirits, prima marca de whisky din lume cu fuziune oceanica, finit in butoaie de pin japonez. Umiki este atat delicios iar aceasta tehnica a dat si numele, deoarece "Umi" inseamna ocean si "Ki'' inseamna arbore in japoneza. Oceanul este cunoscut ca fiind sursa vietii c..
233,99 lei 259,99 lei
Fără TVA:196,63 lei
Brand: Nikka
Umiki este fabricat de Yoshino Spirits, prima marca de whisky din lume cu fuziune oceanica, finit in butoaie de pin japonez. Umiki este atat delicios iar aceasta tehnica a dat si numele, deoarece "Umi" inseamna ocean si "Ki'' inseamna arbore in japoneza. Oceanul este cunoscut ca fiind sursa ..
269,89 lei 299,88 lei
Fără TVA:226,80 lei

JAPANESE WHISKY - BauturiAlcoolice îți pune la dispoziție o gamă variată de produse

Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)