ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

BRANDY DE JEREZ

Brandy de Jerez este o băutură extrem de versatilă și este probabil cel mai vechi Brandy. Originea nobilă și procesul tradițional de îmbătrânire îi conferă caracteristici speciale. Spre deosebire de brandurile franceze acesta este distilat din vinul obținut din strugurii Airen și este măturat dinamic în sistemul tradițional cunoscut sub numele de Solera, în butoaie fabricate din stejar american, denumite “botas”, asezonate cu diferite tipuri de Sherry astfel dobandind o varietate de arome profunde și nuanțe pline. Există multe momente ideale pentru un Brandy de Jerez, personalitatea să enormă strălucind și îmbogățind tot felul de cocktailuri, așezându-se perfect și în aumite feluri de mâncare.

BRANDY DE JEREZ - Alege din 5 produse

Brand: Osborne
Osborne Carlos I Gran Reserva Amontilla este maturat in butoaie din lemn de stejar american, selectate manual, care anterior au fost folosite pentru cele mai fine sherry Amontillado. Datorita timpului de maturare si a procesului Solera acest distilat este unic in clasa sa. Carlos I Amontillado ofera..
191,12 lei
Fără TVA:160,61 lei
Brand: Osborne
Povestea de succes a familiei incepe mai intai cu o mica bodega pentru sherry infiintata in anul 1772. Compania s-a extins treptat devenind Emblema Spaniei prin raspandirea Brandy-ului Osborne pe piata spaniola. Casa Osborne a combinat traditia cu cele mai inalte standard. Osborne Carlos I Gran Rese..
191,12 lei
Fără TVA:160,61 lei
Brand: Osborne
Povestea care ii si da numele 103 este strans legata de circumnavigatia lumii realizata de Juan Sebastian Elcano si Fernando de Magallanes in secolul al XVI-lea. Au realizat o calatiorie care si-a pus amprenta asupra istoriei maritime spaniole, 103 zile de navigatie fara pasi pe uscat. Osborne 103 S..
76,97 lei
Fără TVA:64,68 lei
Brand: Osborne
Veterano este unul dintre brandurile de top din categoria sa din Spania, cu o traditie si o mostenire puternica datorita legaturii sale cu Bodegas Osborne. Osborne se naste la sfarsitul secolului al XVIII-lea cand un tanar negustor englez pe nume Thomas Osborne Mann ajunge in regiunea Cadiz pentru a..
59,45 lei
Fără TVA:49,96 lei
Brand: Osborne
Compania Osborne a fost infiintata la sfarsitul secolului al XVIII-lea de catre tanarul antreprenor Thomas Osborne, doua secole mai tarziu, Osborne a devenit o mare companie spaniola specializata in vinuri fine, bauturi spirtoase si produse alimentare gourmet de recunoastere internationala. La Osbor..
84,94 lei
Fără TVA:71,38 lei

BRANDY DE JEREZ - BauturiAlcoolice îți pune la dispoziție o gamă variată de produse

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate