ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

BRANDY DE JEREZ

Brandy de Jerez este o băutură extrem de versatilă și este probabil cel mai vechi Brandy. Originea nobilă și procesul tradițional de îmbătrânire îi conferă caracteristici speciale. Spre deosebire de brandurile franceze acesta este distilat din vinul obținut din strugurii Airen și este măturat dinamic în sistemul tradițional cunoscut sub numele de Solera, în butoaie fabricate din stejar american, denumite “botas”, asezonate cu diferite tipuri de Sherry astfel dobandind o varietate de arome profunde și nuanțe pline. Există multe momente ideale pentru un Brandy de Jerez, personalitatea să enormă strălucind și îmbogățind tot felul de cocktailuri, așezându-se perfect și în aumite feluri de mâncare.

BRANDY DE JEREZ - Alege din 3 produse

CARACTERISTICIGran Duque D'Alba Brandy de Jerez Gran Reserva este un brandy de înaltă calitate, apreciat în lume pentru aromele sale complexe și caracterul distinctiv. Iată câteva dintre caracteristicile acestui brandy:Origine și îmbătrânire: Gran Duque D'Alba Brandy de Jerez Gran Reserva este p..
179,99 lei
Fără TVA:151,25 lei
Gran Duque de Alba este un brandy care a fost introdus pentru prima data in 1945 de catre un comerciant de vinuri din Madrid la acea vreme. Acesta era un bun prieten al celui de-al saptelea Duce de Alba, Jacobo Fitz-James Stuart y Falcó, si l-a intrebat pe duce daca ar putea aproba noul brandy pe ca..
236,99 lei
Fără TVA:199,15 lei
Brand: Osborne
Compania Osborne a fost infiintata la sfarsitul secolului al XVIII-lea de catre tanarul antreprenor Thomas Osborne, doua secole mai tarziu, Osborne a devenit o mare companie spaniola specializata in vinuri fine, bauturi spirtoase si produse alimentare gourmet de recunoastere internationala. La Osbor..
89,99 lei
Fără TVA:75,62 lei

BRANDY DE JEREZ - BauturiAlcoolice îți pune la dispoziție o gamă variată de produse

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)