ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

SAKE

Sake, de asemenea, denumit vin de orez japonez, este o băutură alcoolică obținută prin fermentarea orezului, având o tărie de 15-20 de grade. În ciuda denumirii, spre deosebire de vin, în care alcoolul este produs prin fermentarea zahărului care este prezent in mod natural în fructe, în mod obișnuit struguri, sake, și într-adevăr orice vin de orez din Asia de Est, este produs printr-un proces de fabricare mai asemănător cu cel al berii, unde amidonul este transformat în zaharuri, care fermentează în alcool. Procesul de fabricare a berii diferă de cel pentru sake-ului, deoarece conversia de la amidon la zahăr și apoi de la zahăr la alcool are loc în două etape distincte. La fel ca și alte vinuri de orez, atunci când sake-ul se produce, aceste conversii apar simultan.

În Japonia, unde este băutura națională, sake este adesea servit cu o ceremonie specială, in cadru căreia este încălzit ușor într-o mică sticlă de porțelan și sorbit dintr-o ceașcă mică de porțelan numită sakazuki. La fel ca în cazul vinului, temperatura de servire recomandată diferă mult în funcție de tip. 

SAKE - Alege din 1 produse

Brand: Mitsutake
CARACTERISTICIEști în căutarea unui sake care să te transporte într-o lume de arome și gusturi complexe? Atunci Sake Mitsutake Tezukuri Junmai Shu este alegerea ideală. Acest sake artizanal nu este doar o băutură alcoolică, ci o capodoperă realizată cu atenție la fiecare detaliu, pentru a încânta si..
54,99 lei
Fără TVA:46,21 lei

SAKE - BauturiAlcoolice îți pune la dispoziție o gamă variată de produse

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)