ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

VINURI FETEASCA NEAGRA

VINURI FETEASCA NEAGRA - Alege din 43 produse

Brand: Crama Aramic
CARACTERISTICIAramic Feteasca Neagra este un vin rosu sec deosebit din România, realizat din strugurii nobili ai soiului Fetească Neagră, cunoscut pentru a oferi o experiență gustativă distinctivă. Acest vin prezintă următoarele caracteristici distinctive:Culoarea roșie rubinie intensă: Vinul are o ..
36,14 lei 40,15 lei
Fără TVA:30,37 lei
Aurelia Visinescu a fondat compania Domeniile Sahateni in anul 2003 si detine 82 de hectare de vita de vie si o crama ultramoderna. Viile sunt situate in zona viticola Dealu Mare inconjurate de Muntii Carpati, cultivandu-se soiuri de struguri romanesti si internationale. Artisan este gama dedicata s..
53,99 lei 59,99 lei
Fără TVA:45,37 lei
Aurelia Visinescu a fondat compania Domeniile Sahateni in anul 2003 si detine 82 de hectare de vita de vie si o crama ultramoderna. Viile sunt situate in zona viticola Dealu Mare inconjurate de Muntii Carpati, cultivandu-se soiuri de struguri romanesti si internationale. Artisan este gama dedicata s..
55,61 lei 61,79 lei
Fără TVA:46,73 lei
Brand: Balla Geza
Balla Geza companie ce detine 120 de hectare de vita de vie in podgoria Minisului la poalele muntilor Zarandului.Vin cu corp echilibrat cu texturi vine maturat in butoaie de stejar obtinut din struguri Feteasca Neagra. Culoare: rosu rubiniu Miros: prune, fructe proaspete de padure Gust: vanilie, cap..
44,48 lei 49,42 lei
Fără TVA:37,38 lei
Brand: Balla Geza
 Balla Geza produce vinuri linistite si vinuri spumante elegante prin tehnologii clasice, la temperaturi controlate, urmata de o maturare in butoaie mari si mici, la o a doua sau o a treia utilizare.Gama Selection poarta de acum numele unic Kolna.Cabernet Sauvignon, Feteasca Neagra, Blaufrankis..
37,07 lei 41,19 lei
Fără TVA:31,15 lei
Brand: Balla Geza
CARACTERISTICIVinul roșu sec Balla Géza Stone Wine Fetească Neagră cu Cabernet Franc este într-adevăr un vin apreciat de mulți cunoscători. Acest vin are anumite caracteristici distinctive care îl fac special:Soiurile de struguri: Balla Géza Stone Wine Fetească Neagră cu Cabernet Franc este obți..
83,42 lei 92,69 lei
Fără TVA:70,10 lei
CARACTERISTICIBravoure by Chateau Cristi Single Vineyards Cabernet Sauvignon, Shiraz, Fetească Neagră este un vin nobil produs în regiunea vitivinicolă Valul lui Traian, o zonă în sudul Republicii Moldova, într-o locație privilegiată pentru viticultură, datorită condițiilor de maturare excepționale ..
33,29 lei 36,99 lei
Fără TVA:27,98 lei
CARACTERISTICIVinul Caii de la Letea Volumul II Cabernet Sauvignon & Fetească Neagră este un adevărat elixir al eleganței și rafinamentului, evidențiind frumusețea și tipicitatea soiului autohton. De la primul pahar, veți descoperi o explozie de arome intense de fruct copt, completate de un post..
52,19 lei 57,99 lei
Fără TVA:43,86 lei
Brand: Corcova
CARACTERISTICI Soi Strugure: Cabernet Sauvignon, Merlot, SyrahCuloare: acestui vin este profundă și atrăgătoare, având nuanțe de rubin intens. Reflexiile sale purpurii îi conferă un aspect vibrant și încântător în pahar.Aromele emanate de acest vin sunt cu adevărat captivante. Se remarcă intens..
39,58 lei 43,98 lei
Fără TVA:33,26 lei
Brand: Corcova
Compania Viticola Corcova, o proprietate Roy & Damboviceanu situata in judetul Mehedinti, a luat fiinta in anul 2005, acesta insa reia o traditie multiseculara in zona, mai exact din sec al  XVI-lea. In acelasi an prodgoriile sunt replantate cu vita de vie din Franta si soiuri exi..
39,58 lei 43,98 lei
Fără TVA:33,26 lei
Brand: Davino
Crama Davino a fost infiintata in anul 2003 si detine 68 de hectare de vita de vie in Dealu Mare, in comuna Ceptura, judetul Prahova. Crama Davino produce vinuri cupaje, dar si vinuri dintr-un soi de strugure. Davino Domaine Ceptura Rouge cupaj rosu sec produs din 3 soiuri de strugure Cabernet Sauvi..
143,99 lei 159,98 lei
Fără TVA:121,00 lei
Brand: Davino
Cupaj rosu sec alcatuit din cabernet sauvignon si feteasca neagra. Vinul este maturat in barique de stejar timp de 9 luni, iar in sticla este tinut la invechit minim 12 luni. Intalnim arome de fructe confiate, cafea si lemn de stejar. Se recomanda a fi consumat cu carne rosie, branzeturi paste si pi..
68,54 lei 76,16 lei
Fără TVA:57,60 lei
Brand: Dorvena
Feteasca Neagra este soiul care prin personalitatea sa exigenta da viata unor vinuri cu profunda complexitate aromatica si potential bun de invechire. Tonul sau unic si personalitatea transforma vinul Dorvena Feteasca Neagra intr-un vin exigent si exuberant. Acest sortiment este obtinut din soiul de..
38,22 lei 42,46 lei
Fără TVA:32,11 lei
Acest cupaj deosebit care realizat din patru soiuri de strugure, Feteasca Neagra, Merlot, Cabernet Sauvignon si Pinot Noir. Dupa recoltarea, selectarea si presarea cu atentie, vinul este maturat in baricuri de stejar de unde primeste influientele specifice. Girvoiu Bacanta Barrique Rose este un vin ..
76,44 lei 84,94 lei
Fără TVA:64,24 lei
Bacanta este o gama de vinuri alese cu intelepciune. Crama Girboiu reuseste prin vinul Bacanta sa isi atribuie misterul si calitatea bine definita. Acest Rose Special Edition. este obtinut din struguri Feteasca Neagra recoltati automat si supusi la porcesul de presare. Fermentarea are loc sub influe..
66,89 lei 74,32 lei
Fără TVA:56,21 lei
Epicentrum nascut din recoltele bogate din Vrancea, ofera o gama formata dintr-o selectie de cupaje care imbina mai multe soiuri. Un vin care prin savoarea sa poate insoti orice moment. Acest cu cupaj realizat din Cabernet Sauvignon si Feteasca Neagra vinificat in roze face ca acest vin lejer sa se ..
41,38 lei 45,98 lei
Fără TVA:34,78 lei

VINURI FETEASCA NEAGRA - BauturiAlcoolice îți pune la dispoziție o gamă variată de produse

Afişare 1 - 20 din 43 (3 pagini)