ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

DECANTOARE

DECANTOARE - Alege din 4 produse

Brand: PlanetFUN
CARACTERISTICIÎn lumea fascinantă a băuturilor fine, Decantorul Aerator "U" nu este doar un instrument util, ci o operă de artă în sine. O îmbinare sublimă între artă și funcționalitate, acest decantor redefinește experiența de a gusta vinurile fine și alte licoare prețioase, aducând o notă de elega..
155,00 lei
Fără TVA:130,25 lei
Brand: PlanetFUN
CARACTERISTICISetul Decantor Craniu cu 6 Pahare Free Spirits e pentru cei ce iubesc misterul, trăiesc cu intensitate și se hrănesc cu necunoscutul. Pentru iubitorii de finețe și supranatural. O alegere ce iese în evidență, perfectă pentru tine sau cei dragi.Acest decantor, cu o formă de craniu desăv..
310,00 lei
Fără TVA:260,50 lei
Brand: PlanetFUN
CARACTERISTICIDecantarea nu este doar un proces, este o artă, și acest decantor este pensula ta magică. Cu un design ce amintește de un munte misterios, realizat din sticlă transparentă de înaltă calitate, acest decantor nu doar atrage privirile, ci oferă și o privire captivantă în universul decantă..
210,00 lei
Fără TVA:176,47 lei
Brand: PlanetFUN
CARACTERISTICIÎn universul celor care apreciază rafinamentul și bucatele fine, se știe că băuturile de calitate trebuie tratate cu aceeași eleganță cu care au fost create. Decantorul nostru de vin rotativ, cu un design ingenios și senzațional, redefinește arta servirii vinului, oferind o experiență ..
460,00 lei
Fără TVA:386,55 lei

DECANTOARE - BauturiAlcoolice îți pune la dispoziție o gamă variată de produse

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate