Meniu Produse
Cosul tau de produse
15% discount la toată categoria ROM Alege!

BAUTURI NON-ALCOOLICE


Ce bem în oraș când nu dorim să consumăm alcool?

În ultimii ani se observă o tendință tot mai puternică a generațiilor tinere către un stil de viață sănătos, fapt care determină multe brand-uri de băuturi alcoolice să își creeze și o gamă de produse fără alcool. 

Mulți consideră că alcoolul este un element crucial al vieții sociale și economice. Alcoolul este deseori văzut ca fiind un catalizator pentru conexiune, ajutându-ne să socializăm, să creăm noi legături, dar și să ne construim o rețea profesională și nu numai. Având în vedere rolul important pe care alcoolul îl joacă în viața noastră socială și economică, mulți încep să se întrebe cum este viața dincolo de alcool. 

Despre această modă, care merge mână în mână cu teoria psihologică a prezenței conștiente (“mindfulness”) sau cu alte tendințe de a avea o viață sănătoasă, cum ar fi alimentația bio, practicarea sporturilor sau a tehnicilor de relaxare, se vorbește tot mai mult.

Termenul cu care se identifică majoritatea celor care au decis să își analizeze și controleze consumul de alcool este de “treaz și curios” (din engl. “sober curious”). Nu este o metodă de a te lăsa de băut, ci doar de a-ți recunoaște propriile obiceiuri și motivații cu privire la consumul de alcool și de a prelua controlul asupra deciziilor tale. Pentru unii, acest lucru înseamnă să bea doar în weekend, pentru alții abstinență, însă cert este că tendința are legătură, mai degrabă, cu o stare asumată de conștiență care ar determina un consum moderat și identificarea altor plăceri de care te poți bucura treaz. 

Mișcarea a pornit din Statele Unite ale Americii datorită ideii înrădăcinate că alcoolul este factorul determinant în distracție, intimitate, prietenie și alte experiențe, ceea ce îi face pe oameni să nu mai trăiască la adevăratul potențial. În urma acestor idei, consumul se schimbă, iar companiile reacționează. Conform unui raport lansat de publicația Bon Appetit, piața pentru băuturile non-alcoolice va crește cu 32% până în 2022, ceea ce înseamnă că este o mișcare pe care merită să o urmărim.BAUTURI NON-ALCOOLICE - Alege din 8 produse

BAUTURI NON-ALCOOLICE - Clausthaler Classic Alcohol Free 0.33L
NON
ALCOOLIC
Brand: Clausthaler
Acesta este cea mai premiata marca de bere fara alcool din lume. Produsa in Germania cu maiestrie si pricepere, Clausthaller este o bere pilsner premium fara alcool, dar care pastreaza gustul autentic de bere. A fost produsa pentru prima data in 1972. Dupa multe experimente, artizanii berari au desc..
5,09 lei
Fără TVA:4,67 lei
BAUTURI NON-ALCOOLICE - Fluere Floral Blend of Botanicals Distilat Non-Alcoolic 0.275L
NON
ALCOOLIC
Brand: Fluere
Fondatorul Fluere este Leon. Acesta si-a dat seama ca nu isi doreste intotdeauna mintea intunecata in situatii sociale a decis sa faca ceva in privinta asta si anume sa creeze un lichid care sa permita sa bea si sa ia parte indiferent de ocazie. Fluere este despre a te simti confortabil in propria t..
49,99 lei
Fără TVA:42,01 lei
BAUTURI NON-ALCOOLICE - Fluere Floral Blend of Botanicals Distilat Non-Alcoolic 0.7L
NON
ALCOOLIC
Brand: Fluere
Fluere este despre a curge in momentul de fata, a te simti confortabil in propria ta piele si a-ti dori ce este mai bun. Cand Leon, fondatorul si-a dat seama ca nu isi doreste intotdeauna mintea intunecata in situatii sociale a decis sa faca ceva in privinta asta si anume sa creeze un lichid care sa..
59,99 lei
Fără TVA:50,41 lei
BAUTURI NON-ALCOOLICE - Fluere Raspberry Blend Distilat Non-Alcoolic 0.275L
NON
ALCOOLIC
Brand: Fluere
Leon, fondatorul si-a dat seama ca nu isi doreste intotdeauna mintea intunecata in situatii sociale a decis sa faca ceva in privinta asta si anume sa creeze un lichid care sa permita sa bea si sa ia parte indiferent de ocazie. Fluere este despre a te simti confortabil in propria ta piele si a-ti dor..
49,99 lei
Fără TVA:42,01 lei
BAUTURI NON-ALCOOLICE - Fluere Raspberry Blend Distilat Non-Alcoolic 0.7L
NON
ALCOOLIC
Brand: Fluere
Leon, fondatorul si-a dat seama ca nu isi doreste intotdeauna mintea intunecata in situatii sociale a decis sa faca ceva in privinta asta si anume sa creeze un lichid care sa permita sa bea si sa ia parte indiferent de ocazie. Fluere este despre a te simti confortabil in propria ta piele si a-ti dor..
59,99 lei
Fără TVA:50,41 lei
BAUTURI NON-ALCOOLICE - Fluere Smoked Agave Distilat Non-Alcoolic 0.275L
NON
ALCOOLIC
Brand: Fluere
Fluere este despre a te simti confortabil in propria ta piele si a-ti dori ce este mai bun. Leon, fondatorul si-a dat seama ca nu isi doreste intotdeauna mintea intunecata in situatii sociale a decis sa creeze un lichid care sa permita sa bea si sa ia parte indiferent de ocazie. Fluere Smoked A..
49,99 lei
Fără TVA:42,01 lei
BAUTURI NON-ALCOOLICE - Fluere Spiced Cane Dark Roast Distilat Non-Alcoolic 0.275L
NON
ALCOOLIC
Brand: Fluere
Fluere este o bautura non-alcoolica produsa pentru a putea fi consumata in orice moment al zilei indiferent de ocazie. Fluere este despre a te simti confortabil in propria ta piele si a-ti dori ce este mai bun. AceastaFluere Amber Spiced Cane Dark Roast are note minunate de ciocolata si cafea si un ..
49,99 lei
Fără TVA:42,01 lei
BAUTURI NON-ALCOOLICE - Warsteiner Premium Fresh Alcohol Free 0.33L
NON
ALCOOLIC
Brand: Warsteiner
O traditie a excelentei in producerea berii susutinuta de o bogata mostenire germana si o gama de inalta calitate continua dezvoltarea viitorului pietei germane si a celei internationale de bere, prin a noua generatie a familiei, unde numele de Cramer este sinonim cu Warsteiner din 1753. Berea Warst..
5,14 lei
Fără TVA:4,72 lei

BAUTURI NON-ALCOOLICE - BauturiAlcoolice îți pune la dispoziție o gamă variată de produse

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate