ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

SPICED RUM

Spiced Rum este categoria romului aromat, fiind foarte popular și dominant pe piață. Aceste romuri au majoritatea o culoare mai închisă, având la baza romurile aurii, obținându-și aromele prin adăugarea de mirodenii, cele mai des adăugate fiind scorțișoară, rozmarinul, anasonul, piperul, cuișoarele și cardamomul. În mod tradițional aceste romuri au fost cumva create pentru a masca baza spirtoasă din care au fost create, dar ulterior au devenit o băutură apreciată la proporiu.

SPICED RUM - Alege din 19 produse

SPICED RUM - Rom Brewdog Five Hundred Cuts - Pineapple and Mango - 0.7L
Artizanal -2 %
Brand: Brewdog
CARACTERISTICIBrewDog, celebrul producător scoțian de bere artizanală, este cunoscut pentru inovația și creativitatea sa în lumea berii. Cu stiluri captivante și un spirit întreprinzător, au reușit să facă o intrare senzațională pe scena spiritelor. Astfel, s-a născut BrewDog Five Hundred Cuts, o bă..
165,99 lei 169,99 lei
Fără TVA:139,49 lei
SPICED RUM - Rom Brewdog Five Hundred Cuts - Cherry and Dark Chocolate - 0.7L
Artizanal -2 %
Brand: Brewdog
CARACTERISTICIÎn miezul naturii, sub un cer vast și senin, începe povestea lui BrewDog Five Hundred Cuts - Cherry and Dark Chocolate. Acest elixir, o capodoperă în arta băuturilor spirtoase, nu este doar un amestec; este o călătorie pasionată către gusturi neexplorate și arome neegalate. O poveste d..
165,99 lei 169,99 lei
Fără TVA:139,49 lei
SPICED RUM - Rom Brewdog Five Hundred Cuts - Botanical - 0.7L
Artizanal
Brand: Brewdog
CARACTERISTICIÎn spatele fiecărei sticle de Five Hundred Cuts se află nu doar un rom, ci o poveste vibrantă a bucuriei vieții și a curajului neînfricat. Această băutură excepțională transcende limitele tradiției, combinând măiestria romului, obținut din melasă de trestie de zahăr și fermentat cu dro..
169,99 lei
Fără TVA:142,85 lei
CARACTERISTICIRomul Botran Cobre Spiced 0.7L merită cu siguranță să fie incercat datorită caracteristicilor sale distinctive și complexe. Infuzia artizanală de ghimbir, cardamom, scorțișoară și cuișoare adaugă un element picant și revigorant experienței de savurare. Procesul dinamic de îmbătrâ..
299,99 lei
Fără TVA:252,09 lei
Captain Morgan este un brand de rom produs de conglomeratul britanic de alcool Diageo. Acesta este numit dupa omagiul adus navigatorului galez Sir Henry Morgan care a murit in 1688.  Captain Morgan Spiced Gold este romul pe care Capitanul Morgan il mirosea si il inghitea dintr-o inghititura dat..
78,98 lei
Fără TVA:66,37 lei
Brand: Miracielo
CARACTERISTICIÎn inima Guatemalei, familia Botran cultivă pasiunea pentru rom încă din anul 1939. De-a lungul decadelor, și-au dezvoltat o expertiză specifică în producerea unor romuri cu adevărat unice, care nu au echivalent în lumea băuturilor alcoolice. Această tradiție și măiestrie se regăsesc î..
159,99 lei 164,78 lei
Fără TVA:134,45 lei
Brand: A.H. Riise
CARACTERISTICIRomul A.H. Riise Black Barrel Navy Spiced este cu siguranță o alegere interesantă. Este un rom de calitate, apreciat pentru aromele sale îndrăznețe și pentru gustul său distinct. Iată câteva dintre caracteristicile sale:Arome condimentate intense: Black Barrel Navy Spiced oferă ar..
154,44 lei
Fără TVA:129,78 lei
Brand: Botafogo
CARACTERISTICIÎntr-o lume plină de băuturi spirtoase, există unele care ies în evidență, care te duc într-o călătorie senzorială într-un colț de paradis tropical. Botafogo Spiced Rum este un astfel de rom - o poveste într-o sticlă, o fereastră deschisă spre frumusețea și gustul Caraibelor.Aspect: Im..
110,30 lei
Fără TVA:92,69 lei
Captain Morgan este un brand de rom produs de conglomeratul britanic de alcool Diageo. Denumirea acestuia este un omagiul adus navigatorului galez Sir Henry Morgan care a murit in 1688. Captain Morgan Dark Rum nu este doar o băutura a vreunui navigator vechi. Pentru a face romul dark perfect, pentru..
96,81 lei
Fără TVA:81,35 lei
Captain Morgan este un brand de rom produs de conglomeratul britanic de alcool Diageo. Acesta este numit dupa omagiul adus navigatorului galez Sir Henry Morgan care a murit in 1688.  Captain Morgan Spiced Gold este romul pe care Capitanul Morgan il mirosea si il inghitea dintr-o inghititura dat..
56,99 lei
Fără TVA:47,89 lei
Brugal 1888 Gran Reserva Doblemente Anejado Rom 0.7L - 1 sticlaAngostura 1919 Premium Gold Deluxe Aged Blend 8 ani 0.7L - 1 sticlaPlantation Grande Reserve Rom 0.7L - 1 sticlaBrewdog Five Hundred Cuts Botanical Rum 0.7L - 1 sticlaBumbu XO 0.7L -1 sticlaRom Relicario Superior 0.7L - 1 sticla ..
974,77 lei
Fără TVA:819,13 lei
Marzza Millesimato Blanc de Blancs Brut 0.75L - 2 sticle Hamangia Ataman Pinot Gris - Vin Alb Sec - Romania - 0.75L  - 2 sticle Peroni - sticla - 0.33L - 12 sticle Măr In Sticla 0.33L - 4 sticleKingsmill Distilled Gin 1L - 1 sticlaFentimans Premium Indian Tonic Water 0.5L - 1 sticlaCaptain Morg..
431,21 lei
Fără TVA:362,36 lei
Bacardi Carta Oro Rom 40% 1L - 1 sticlaMagic Crystal Premium 0.7L - 1 sticlaJagermeister 0.5L - 1 sticlaAperitivo Padova 1L - 1 sticlaMarzza Millesimato Blanc de Blancs Brut 0.75L - 2 sticle Scrumiera Magic - 1 bucata..
268,06 lei
Fără TVA:225,26 lei
Romurile Cayo Grande Club sunt obtinute prin inovatie constanta si investitii in noile tehnologii imbunatatind calitatea produselor continuu. Eforturile companiei de a produce produse de calitate au permis sa lucreze cu succes si sa concureze si pe piata internationala. Cayo Grande Club Spiced ..
63,70 lei
Fără TVA:53,53 lei
Brand: Grand Kadoo
CARACTERISTICIRomul Grand Kadoo Caribbean Carnival Spiced este recunoscut pentru aromele și gusturile sale captivante. Iată câteva caracteristici ale acestui rom:Arome exotice: Grand Kadoo Caribbean Carnival Spiced are un buchet aromat bogat, care îmbină notele dulci și condimentate. Aromele exo..
128,47 lei
Fără TVA:107,96 lei
Brand: Litchquor
Mauritius Rom Club este un brand relativ nou de bauturi spirtoase din Mauritius care se naste un urma solicitarilor de a lansa un rom condimentat foarte unic. Momentan, in centru gamei Mauritius Rom Club se afla patru romuri, romuri care reflecta diversitatea si abundenta insulei, dar familia intent..
120,51 lei
Fără TVA:101,27 lei
Brand: Nusa Cana
Nusa Cana este atat un rom unic de pe o insula tropicala, cat si un proiect menit sa readuca in actualitate povestea uitata a unui vechi mestesug indonezian, inca in viata. Insulele de mirodenii din Indonezia sunt sursa romurilor Nusa Cana, acestea folosind nucsoare si cuisoare valoroase, proaspete,..
84,94 lei
Fără TVA:71,38 lei
Brand: Sailor Jerry
Tatuatorul Sailor Jerry Collins este creatorul acestui rom deosebit, care pe langa acest sortiment creaza si o eticheta inedita. In partea din fata este reprezentata printr-o “hula girl” iar pe masura ce sticla este golita pe partea interioara a etichetei este vizibil designul ispitior al fetelor cr..
90,78 lei
Fără TVA:76,28 lei
Brand: Kraken
Romul Kraken poarta numele unui monstru maritim de tip calamari gigant. Imbuteliat intr-o sticla conceputa dupa o sticla de rom Victorian, cu doua manere, bazat pe traditia de a agata sticla pentru a preveni ruperea.Romul de baza vine din Trimidad, invechit aproximatic 1-2 ani, distilat din melasa n..
102,96 lei
Fără TVA:86,52 lei

SPICED RUM - BauturiAlcoolice îți pune la dispoziție o gamă variată de produse

Afişare 1 - 19 din 19 (1 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate