ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

AMERICAN WHISKEY

American whiskey - Băutură americană deosebită pentru momente speciale

Whiskey-ul american este fabricat dintr-o combinație de cereale (minim 51% porumb), nu este distilat mai mult de 160 proof sau 80% ABV (alcohol by volume), iar maturarea sa trebuie realizată în butoaie de stejar noi, carbonizate pe interior. Există mai multe tipuri de whisky american, acesta clasificându-se în funcție de zona de proveniență. În magazinul Bauturialcoolice.ro vei descoperi bourbon whiskey, rye whiskey, tennessee whiskey, dar și alte tipuri preferate pentru gustul deosebit și aroma inconfundabilă, precum scotch whisky, irish whisky, blended whisky etc.

Whiskey american - Avantajele unei băuturi americane de succes

În magazinul nostru vei găsi diferite sortimente de whisky, la prețuri accesibile, fabricate de branduri de renume pentru grija constantă pe care o afișează vis-a-vis de clienții săi. Băuturile au o vechime de 4, 5 sau 6 ani, fiind turnate în recipiente de sticlă de 0,2, 05, 0,7, 1 sau 1x2 L și pot fi achiziționate cu unul sau două pahare speciale pentru servirea acestui lichid atât de apreciat de papilele gustative ale iubitorilor de whisky fin sau ambalate într-o cutie chic și oferite cadou prietenilor, rudelor, colegilor sau șefilor.

Dacă vrei un whisky medaliat, Jack Daniel's Old No. 7 te poate impresiona prin mirosul de caramel, stafide, condimente uscate, nuci, rășini, prin gustul dulce și finish-ul dulceag cu tonuri lemnoase. De asemenea, poți opta și pentru alte tipuri de whiskey american cu arome de vanilie sau de fructe uscate, cu note de mentă sau portocale, în funcție de preferințele personale.

AMERICAN WHISKEY - Alege din 26 produse

Brand: Jack Daniels
CARACTERISTICIÎn anul 1904, la Târgul Mondial din St. Louis, Missouri, a fost acordată prima medalie de aur whiskey-ului Jack Daniel's Old No 7. Aceasta a marcat debutul unei serii de 7 medalii de aur destinate acestui whiskey. În fiecare strop, acest whiskey este filtrat prin 3 metri de cărbune de ..
107,99 lei 119,99 lei
Fără TVA:90,75 lei
Brand: Bulleit
    Istoria Bulleit începe atunci când Thomas E. Bulleit Jr. a reușit în 1987 să-și îndeplinească visul de-o viață, acela de a reînvia o rețetă veche de whiskey din familie, astfel punând bazele distileriei Bulleit. Inspirat de străbunicul său care în anii 1830-1860 a făcut un wh..
220,86 lei
Fără TVA:185,59 lei
CARACTERISTICIMirosul acestui whiskey este o invitație în lumea aromelor bogate și complexe. Notele dulci de caramel și vanilie se îmbină cu accentele subtile de stejar prăjit și mirodenii, oferind o experiență olfactivă profundă și captivantă.Gustul este o explozie de arome și nuanțe. Dulceața moal..
82,99 lei
Fără TVA:69,74 lei
Brand: Ezra Brooks
Ezra Brooks a luat nastere si s-a dezvoltat in Kentucky, acest whiskey umple paharele cu bourbon american autentic inca din 1957. In 2018, si-a gasit o noua casa in Bardstown, cunoscuta si ca fiind Capitala mondiala a Bourbonului. Sub numele de Lux Row Distillers, numita astfel datorita randului dis..
127,41 lei
Fără TVA:107,07 lei
Brand: Four Roses
Legenda spune ca numele "Four Roses" vine atunci cand fondatorul, Paul Jones Jr., a devenit zbuciumat de frumusetea unei fete sudice. Se spune ca acesta i-a trimis o propunere, iar ea a raspuns ca daca raspunsul ei va fi "Da"  va purta o rochie cu un corsaj de trandafiri, iar acesta va vedea ra..
215,99 lei
Fără TVA:181,50 lei
Brand: Heaven Hill
Numele distileriei Haven Hill provine de la distileria originala ce a fost construita in Bradstown si era detinuta de un barbat pe nume William Havenhill. Potrivit presedintelui acutal al Haven Hill, Max Saphira numele a ramas din cauza unei erorri de tipar facute la intocmirea actelor astfel ca dis..
89,99 lei
Fără TVA:75,62 lei
Brand: Jack Daniels
CARACTERISTICIJack Daniel's aduce un omagiu pasiunii lui Jack pentru explorarea aromelor din întreaga lume prin Seria Tennessee Travelers. Acesta este un demers dedicat descoperirii nuanțelor și aromei ce pot fi găsite în whiskey-urile create în locuri unice, precum Distileria Jack Daniel din Tennes..
155,89 lei
Fără TVA:131,00 lei
Brand: Jack Daniels
CARACTERISTICIJack Daniel's Bonded Whiskey reprezintă o distilare a excelenței conform standardului botled-in-bond, respectând o tradiție consacrată încă din 1897 în SUA. Această distincție garantează calitatea superioară a băuturii, impunând standarde ridicate și o serie de criterii stricte. Este p..
169,99 lei
Fără TVA:142,85 lei
Brand: Jack Daniels
CARACTERISTICIJack Daniel’s Bottled in Bond Whiskey este o incursiune fermecătoare într-un trecut de excepție, omagiu adus anilor 1890. Aici se deschide o fereastră către perioada în care Jack Daniel a introdus sticlele pătrate semnate (1895), iar guvernul SUA a adoptat Legea Bottled in Bond (1897),..
195,69 lei
Fără TVA:164,44 lei
Brand: Jack Daniels
CARACTERISTICIÎn anul 1904, la Târgul Mondial din St. Louis, Missouri, a fost acordată prima medalie de aur whiskey-ului Jack Daniel's Old No 7. Aceasta a marcat debutul unei serii de 7 medalii de aur destinate acestui whiskey. În fiecare strop, acest whiskey este filtrat prin 3 metri de cărbune de ..
432,99 lei
Fără TVA:363,86 lei
Brand: Jack Daniels
CARACTERISTICISingle Barrel Rye este o capodoperă care combină cu finețe caracterul distinctiv al lui Jack Daniel's cu un amestec special de secară. Acest whiskey indraznț și bine echilibrat dezvăluie arome de fructe coapte, nuanțe subtile de stejar ușor prăjit și un final plăcut. Nașterea sa s-a de..
247,19 lei
Fără TVA:207,72 lei
Brand: Jack Daniels
CARACTERISTICIJack Daniel's Single Barrel Whiskey este o expresie a calității și rafinamentului, imbuteliat la 45 de grade pentru a păstra autenticitatea și complexitatea sa. Straturile acestei ediții selecte prezintă note distincte de caramel și mirodenii dulci, oferind un spectru aromatic ce defin..
189,99 lei
Fără TVA:159,66 lei
Brand: Jack Daniels
CARACTERISTICIÎntr-o încercare de a aduce un suflu nou în lumea whiskey-ului, Jack Daniel’s prezintă Rye Whiskey, realizat după metoda lor inconfundabilă. Cu un amestec de 70% secară, apă de izvor naturală din Cave Spring Hollow și procesul tradițional de filtrare prin cărbune, Jack Daniel’s Tenness..
129,99 lei
Fără TVA:109,24 lei
Brand: Jack Daniels
CARACTERISTICIÎntr-o încercare de a aduce un suflu nou în lumea whiskey-ului, Jack Daniel’s prezintă Rye Whiskey, realizat după metoda lor inconfundabilă. Cu un amestec de 70% secară, apă de izvor naturală din Cave Spring Hollow și procesul tradițional de filtrare prin cărbune, Jack Daniel’s Tenness..
175,08 lei
Fără TVA:147,13 lei
Brand: Jack Daniels
CARACTERISTICIJack Daniel's White Rabbit Saloon Whiskey este o ediție specială ce omagiază deschiderea White Rabbit Saloon de către domnul Jack, locație ce se găsea anterior în piața centrală a orașului Lynchburg. Saloon-ul era un loc de întâlnire preferat în Lynchburg, unde el și prietenii săi pute..
199,09 lei
Fără TVA:167,30 lei
Distileria din Lexington se intinde pe o suprafata de aprox. 10 hectare, distileria James E. Pepper devenind un reper istoric national. Aceasta a fost construita initial in anul 1879, iar in anul 1961 a incetat productia, fiind abandonata mai bine de 50 de ani. Dupa redeschiderea ei aceasta zona a s..
225,63 lei
Fără TVA:189,61 lei
In Kentucky, Pepper este o marca iconica de whisky, produsa in timpul Revolutiei Americane. Familia a construit doua distilerii principale, iar prima dintre cele doua gazduieste astazi Woodford Reserve Distillery si mai tarziu James E. Pepper Distillery din Lexington. In anii 60 industria bourbonulu..
225,63 lei
Fără TVA:189,61 lei
Brand: Jim Beam
Jim Beam Black Extra Aged are parte de un proces de maturare mult mai lung decat de Jim Beam Original. Acest sortiment este invechit in butoaie din lemn de stejar alb american ars de sase ori si este gustat de-a lungul timpului si imbuteliat doar atunci cand este potrivit. Prin acest proces Jim Beam..
113,29 lei
Fără TVA:95,20 lei
Brand: Jim Beam
In 1740, cand SUA era inca denumita Cele Treisprezece Colonii, familima Boehm din Germania a ajuns pentru prima data in America, hotarata sa traiasca visul colonial. 48 de ani mai tarziu, s-au mutat in locul in care se afla in prezent centrul Kentucky si si-au americanizat numele german in "Beam". V..
87,54 lei
Fără TVA:73,56 lei
Brand: Jim Beam
Jim Beam Double Oak duce invechirea bourbon-ului la urmatorul nivel prin utilizarea unei abordari cu mai multe butoaie. Totul incepe cu Jim Beam, Bourbonul numarul 1 din lume. Jim Beam Double Oak este invechit pentru prima data in butoaie de stejar alb american recent carbonizate. Apoi, dupa procesu..
160,57 lei
Fără TVA:134,93 lei

AMERICAN WHISKEY - BauturiAlcoolice îți pune la dispoziție o gamă variată de produse

Afişare 1 - 20 din 26 (2 pagini)