ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Masi

Masi Bonacosta Valpolicella Classico DOC - Vin Rosu Sec - Italia - 0.75L
Organic -10 %
Brand: Masi
CARACTERISTICIMasi Bonacosta Valpolicella Classico DOC este un vin rosu sec produs de crama Masi Agricola în regiunea Valpolicella din Italia. Acest vin de calitate superioară este apreciat pentru aromele și gustul său distinctiv. Iată câteva dintre caracteristicile sale:Soiuri de struguri: Mas..
59,32 lei 65,91 lei
Fără TVA:49,85 lei
Masi Brolo Campofiorin Oro Rosso del Veronese IGT - Vin Rosu Sec - Italia - 0.75L
Organic -10 %
Brand: Masi
CARACTERISTICIVinul rosu sec Masi Brolo Campofiorin Oro Rosso del Veronese IGT este un vin deosebit produs de crama Masi Agricola din Italia. Este un vin de calitate superioară, apreciat și apreciat în întreaga lume pentru caracteristicile sale distincte. Iată câteva dintre caracteristicile car..
81,22 lei 90,25 lei
Fără TVA:68,25 lei
Masi Campofiorin Rosso del Veronese IGT - Vin Rosu Sec - Italia - 0.75L
Organic -10 %
Brand: Masi
CARACTERISTICIVinul roșu sec Masi Campofiorin Rosso del Veronese IGT produs de crama Masi Agricola din Italia este într-adevăr apreciat pentru calitatea sa superioară și gustul său rafinat. Iată câteva dintre caracteristicile sale distincte:Regiune și soiuri de struguri: Acest vin este produs î..
61,15 lei 67,95 lei
Fără TVA:51,39 lei
Masi Costasera Amarone della Valpolicella Classico DOCG - Vin Rosu Sec - Italia - 0.75L
Organic -10 %
Brand: Masi
CARACTERISTICIVinul roșu sec Masi Costasera Amarone della Valpolicella Classico DOCG este cu adevărat remarcabil și reprezintă unul dintre cele mai apreciate vinuri din Italia. Iată câteva dintre caracteristicile sale distincte:Aromă bogată: Acest vin se remarcă prin aromele intense și complexe,..
187,24 lei 208,05 lei
Fără TVA:157,35 lei
Masi Fresco di Masi Bianco Organic Nefiltrat IGT - Vin Alb Sec - Italia - 0.75L
Organic -10 %
Brand: Masi
CARACTERISTICIVinul alb sec Masi Fresco di Masi Bianco Organic Nefiltrat IGT produs de crama Masi Agricola din Italia se remarcă prin caracteristicile sale distincte. Iată câteva trăsături care îl definesc:Culoare: Vinul alb sec Masi Fresco di Masi Bianco Organic Nefiltrat IGT are o culoare str..
50,64 lei 56,27 lei
Fără TVA:42,55 lei
Masi Fresco di Masi Rosso Organic Nefiltrat IGT - Vin Rosu Sec - Italia - 0.75L
Organic -10 %
Brand: Masi
CARACTERISTICIVinul rosu sec Masi Fresco di Masi Rosso Organic Nefiltrat IGT de la crama Masi Agricola este într-adevăr un vin de calitate superioară, apreciat în lume și recunoscut pentru gustul său excepțional. Iată câteva caracteristici ale acestui vin:Culoare: Masi Fresco di Masi Rosso Organ..
57,33 lei 63,70 lei
Fără TVA:48,18 lei
Masi Masianco Pinot Grigio delle Venezie DOC - Vin Alb Sec - Italia - 0.75L
Organic -10 %
Brand: Masi
CARACTERISTICIMasi Masianco Pinot Grigio delle Venezie DOC este cu siguranță un vin alb sec de calitate superioară, apreciat în lume și apreciat pentru gustul său rafinat. Iată câteva dintre caracteristicile sale:Culoare: Vinul are o culoare pală, strălucitoare, cu nuanțe de galben pai și refle..
49,12 lei 54,58 lei
Fără TVA:41,28 lei
Masi Riserva Costasera Amarone della Valpolicella Classico DOCG - Vin Rosu Sec - Italia - 0.75L
Organic -10 %
Brand: Masi
CARACTERISTICIMasi Riserva Costasera Amarone della Valpolicella Classico DOCG este un vin roșu sec produs de crama Masi Agricola din Italia. Acest vin este considerat unul dintre cele mai renumite și apreciate vinuri din regiunea Valpolicella. Iată câteva caracteristici ale acestui vin:Regiune: ..
243,69 lei 270,76 lei
Fără TVA:204,78 lei
Masi Rosa dei Masi Trevenezie IGT - Vin Rose Sec - Italia - 0.75L
Organic -10 %
Brand: Masi
CARACTERISTICIMasi Rosa dei Masi Trevenezie IGT este un vin rose sec produs de crama Masi Agricola din Italia. Acest vin se remarcă prin caracteristicile sale distincte. Iată o descriere a acestora:Culoare: Masi Rosa dei Masi are o culoare roz delicată și strălucitoare, cu nuanțe subtile de roz p..
50,64 lei 56,27 lei
Fără TVA:42,55 lei
Masi Toar Valpolicella Classico Superiore DOC - Vin Rosu Sec - Italia - 0.75L
Organic -10 %
Brand: Masi
CARACTERISTICIMasi Toar Valpolicella Classico Superiore DOC este un vin rosu sec de calitate superioară, provenind din regiunea Valpolicella din Italia. Acest vin se remarcă prin următoarele caracteristici:Culoare: Masi Toar are o culoare intensă, rubinie, strălucitoare, reflectând frumos profunz..
77,40 lei 86,00 lei
Fără TVA:65,04 lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate