ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Novalis Wines AZAR Saperavi - Vin Rosu Sec - Romania - 0.75L

Novalis Wines AZAR Saperavi - Vin Rosu Sec - Romania - 0.75L - 1
Novalis Wines AZAR Saperavi - Vin Rosu Sec - Romania - 0.75L - 2
Novalis Wines AZAR Saperavi - Vin Rosu Sec - Romania - 0.75L - 1
Novalis Wines AZAR Saperavi - Vin Rosu Sec - Romania - 0.75L - 2
Novalis Wines AZAR Saperavi - Vin Rosu Sec - Romania - 0.75L
109,99 lei
Fără TVA: 92,43 lei
 • Disponibilitate: În Stoc
 • Cod: 24518

CARACTERISTICI Novalis Wines AZAR Saperavi - Vin Rosu Sec - Romania - 0.75L

Soi strugureSaperavi
Alcool13.8%
CategorieVin Rosu
Litraj0.75L
StilSec
Tara de origineRomania

Descrierea produsului Novalis Wines AZAR Saperavi - Vin Rosu Sec - Romania - 0.75L

CARACTERISTICI

Novalis Wines Azar Saperavi este un vin cu o poveste veche, creat exclusiv din soiul de struguri nobili, Saperavi, din cea mai veche regiune viticolă din lume. Cu o culoare roșie rubiniu profund, acest vin este o adevărată capodoperă a meșteșugului vinicol. Fiecare înghițitură este o călătorie prin secole de tradiție și expertiză:

 • Culoare: Novalis Wines Azar Saperavi încântă privirea cu o culoare roșie rubiniu intensă, care dezvăluie bogăția și maturitatea vinului. Când rotiți paharul, veți observa cum lumina se joacă în acest lichid prețios, subliniind profunzimea sa.
 • Arome: Aromele sunt cu siguranță punctul său forte. Cireșele proaspete și fructele de pădure deschid balul aromatic, îmbogățite de nuanțe minerale sărate și de subtile accente pământești. Această complexitate olfactivă promite o experiență olfactivă intrigantă și captivantă.
 • Gust vibrant: Gustul acestui vin remarcabil este o călătorie prin păduri însorite și peisaje mineralizate. Pe limbă, veți descoperi o explozie de arome de cireșe și fructe de pădure, cu o adâncime subtilă de minerale și o notă terestră care adaugă caracter și autenticitate.
 • Textură: Textura vinului este echilibrată și plină. Taninurile sale puternice sunt perfect integrate, oferind o senzație mătăsoasă și catifelată în gură. Aceasta contribuie la o experiență gustativă complexă și memorabilă.
 • Temperatura de servire recomandată: Pentru a vă bucura la maxim de toate aromele și nuanțele subtile ale Novalis Wines Azar Saperavi, se recomandă servirea acestui vin la temperatura optimă de 16-18°C. La această temperatură, vinul își dezvăluie aromele și gusturile într-un mod perfect echilibrat, oferindu-vă o experiență senzorială autentică și bogată.
 • Asocieri culinare: Novalis Wines Azar Saperavi este o poartă către o experiență senzorială aparte, gata să transforme orice masă obișnuită într-un festin gourmet:
  • Friptură de carne roșie: Un filet mignon suculent sau o friptură de vită gătită la grătar sau cuptor se transformă într-o experiență culinară memorabilă alături de acest Saperavi robust. Taninurile sale se împletesc elegant cu textura cărnii, iar aromele de fructe de pădure completează savoarea.
  • Mâncăruri cu ciuperci: Dacă sunteți adeptul bucătăriei vegetariene, un risotto cremos cu ciuperci sau o rețetă de pui într-un sos bogat de ciuperci devin cu adevărat rafinate atunci când sunt asociate cu nuanțele pământești și minerale ale acestui vin.
  • Brânzeturi maturate: Novalis Wines Azar Saperavi este partenerul perfect pentru o selecție de brânzeturi maturate. Brânzeturile cu arome intense, precum Cheddar-ul bine copt sau Gouda veche, amplifică complexitatea vinului, oferind o experiență gustativă autentică.
  • Vânat: Pasiunea pentru vânătoare întâlnește rafinamentul acestui vin. Cerbul sau mistrețul preparat cu iscusință și însoțit de Novalis Wines Azar Saperavi devin un festin culinar, în care aromele se împletesc într-o armonie excepțională.

Novalis Wines Azar Saperavi nu este doar un vin; este o poveste în fiecare pahar. Oferind o combinație perfectă între culoare, arome și gusturi, acest vin vă invită să explorați lumea vinurilor într-un mod cu totul nou și captivant.

Soiuri de struguri cultivate cu pasiune la Crama Novalis Wines
 1. Sauvignon Blanc: Crama Novalis Wines sărbătorește frumusețea și eleganța soiului Sauvignon Blanc. Cu origini în pitorescul oraș Bordeaux din Franța, acest soi de struguri cu coajă verde aduce în fiecare bob o poveste de mii de ani. Se spune că numele său derivă din cuvintele franceze "sauvage" (sălbatic) și "blanc" (alb), reflectând natura sălbatică și pură a acestor fructe. La Novalis, acești struguri sunt îngrijiți cu pasiune, iar esența lor se regăsește în vinurile lor, oferind o experiență de degustare desăvârșită.
 2. Merlot: În lumina răsăritului și a păsărilor cântătoare, strugurii Merlot își dezvăluie tainele. Numele lor, un diminutiv al cuvântului francez "merle" (mierlă), evocă atât culoarea adâncă a cojii, cât și misterul subtilelor nuanțe din interiorul bobului. Crama Novalis Wines a ales să împletească această mireasmă într-un vin rose delicat, o capodoperă a gustului și simțurilor, unde eleganța mierlei dansează în fiecare picătură.
 3. Chardonnay: Din inima Burgundiei, Franța, Chardonnay călătorește pe drumurile vântoase ale soarelui și ale ploii până la Crama Novalis Wines. Aici, acest soi de struguri cu coajă verde este prețuit pentru echilibrul său subtil și pentru răsfățul aromei sale. Este un tribut adus tradiției și pasiunii pentru vinuri albe desăvârșite. Fiecare pahar de Chardonnay de la Novalis este o călătorie olfactivă și gustativă în peisajele pitorești ale Burgundiei.
 4. Saperavi: Din adâncurile istoriei Georgiei, Saperavi se înalță ca un stindard al forței și splendorii. Cunoscut pentru culoarea sa profundă și taninurile sale robuste, acest soi de struguri își găsește casă la Crama Novalis Wines. Vinurile Saperavi, create cu măiestrie, îmbină tradiția cu inovația, reprezentând "locul de naștere al vinului" în fiecare înghițitură. Fiecare strop de Saperavi este o oază de arome și texturi, dăruită de pământul fertil și îndemânarea pasionată a viticultorilor cramei.

La Crama Novalis Wines, aceste soiuri de struguri sunt nu doar fructe ale pământului, ci povești pline de istorie și tradiție, transpuse cu grijă și respect în fiecare sticlă, pentru a aduce bucurie și satisfacție fiecărui cunoscător și iubitor de vinuri fine.

ISTORIA CRAMEI

Fiecare vin are povestea sa, o poveste sculptată de mâinile atente ale viticultorilor și de legătura strânsă dintre sol, climă și vița de vie. La Crama Novalis Wines, această poveste este alcătuită cu pasiune și dedicare, și începe chiar în podgorie, acolo unde natura și mâinile pricepute ale viticultorilor dansează într-un armonios tango.

Unul dintre principalele obiective ale cramei este să respecte ritmul natural al viței de vie. Ciorchinii sunt lăsați să rămână pe viță cât mai mult timp, ca parte a unui proces meticulos. Expunându-se vântului și intemperiilor, vița de vie acumulează în tăcere nutrienți, coace încet, dezvoltându-și caracterul distinct, care se va regăsi în final în vinurile Novalis.

La Crama Novalis Wines, fiecare plantă este tratată cu grijă individuală. Aceasta nu este doar o muncă, ci o artă a atenției. Tăierea și îngrijirea meticuloasă necesită timp și pricepere. Fiecare fază a dezvoltării este condusă de cunoștințe vaste și de experiență, deoarece fiecare acțiune este menită să încurajeze potențialul deplin al strugurilor.

Mulți oameni și multe ore sunt investite în această muncă intensă. Fiecare mână care atinge vița de vie este plină de convingere și pasiune. Fiecare decizie, de la momentul optim pentru recoltare până la selecția riguroasă a strugurilor, este luată cu grijă și respect față de natură. Novalis nu se grăbește să producă vinul; așteaptă cu răbdare ca strugurii să atingă maturitatea perfectă, pentru a crea vinuri care sunt nu doar coapte, ci și oneste. La Crama Novalis Wines, timpul este aliatul cel mai de încredere, pentru că știu că vinurile cu adevărat remarcabile necesită răbdare și devotament.

Așadar, fiecare strop de vin Novalis Wines spune o poveste de pasiune și răbdare, o poveste despre oameni care cred că natura este cel mai bun maestru, iar munca lor este o expresie a recunoștinței față de acest dar minunat.

Review-uri Novalis Wines AZAR Saperavi - Vin Rosu Sec - Romania - 0.75L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun