Meniu Produse
Cosul tau de produse
🅱🅻🅰🅲🅺 𝟳 🅳🅰🆈🆂 Profită!

PREMIUM RUM

Premium Rum este o categorie de rom care are loc special pe piață, la fel ca și alte băuturi spirtoase cum sunt whisky, cognac și scotch. Romul premium este o băutură “pură” fără adaosuri și sunt, în general, o selecție a celor mai bune branduri. Acestea sunt învechite și sunt produse cu atenție având mai mult caracter și aromă decât omologii săi. Premium Rum este o băutură care se recomandă a fi servită simplu, ca atare.

PREMIUM RUM - Alege din 28 produse

Brand: Bumbu
In Barbados, romul nu este doar o alta bautura spirtoasa. Aici in Barbados, este insula originara a romului, unde romul a fost creat pentru prima data acum mai bine de 400 de ani. Distileria Bumbu a petrecut ultimele secole perfectionand arta distilarii si amestecarii celui mai cunoscut produs de ex..
169,99 lei
Fără TVA:142,85 lei
Brand: A.H. Riise
“Mai bun de atât nu se poate” sau Non Plus Ultra este variant de lux, ultra premium din gama de romuri A.H.Riise, o artă! Produs cu măiestrie de Master Distiller, A.H.Riise Non Plus Ultra este un rom excelent cu o perioadă lungă de maturare și conținut ales personal de Master Distiller care și ..
407,99 lei
Fără TVA:342,85 lei
Brand: Angostura
Povestea Angostura se naste in anul 1824 cand Dr. Siegert si-a perfectionat reteta pentru bitter in orasul Angostura din Venezuela. In anul 1875 compania se muta in Tinidad, iar din anii 1940 incepe sa distileze propriul rom dezvoltand o gama larga de romuri, romuri albe, dark si inclusive Legacy – ..
356,49 lei
Fără TVA:299,57 lei
Brand: Angostura
Angostura este unul dintre principalii producatori de rom din Caraibe si are o colectie superba de romuri fiind si liderul pietei mondiale pentru bitter. Romurile Angostura au castigat multe medalii de aur la competitii internationale si au fost numite “cea mai premiata gama e rom din lume”. Poveste..
267,99 lei
Fără TVA:225,20 lei
Brand: Angostura
Romurile Angostura au castigat multe medalii de aur la competitii internationale si au fost numite “cea mai premiata gama e rom din lume”. Angostura este unul dintre principalii producatori de rom din Caraibe si are o colectie superba de romuri fiind si liderul pietei mondiale pentru bitter. Poveste..
159,99 lei
Fără TVA:134,45 lei

PREMIUM RUM - BauturiAlcoolice îți pune la dispoziție o gamă variată de produse

Afişare 1 - 16 din 28 (2 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate