ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

SINGLE MALT

Single Malt – Ce variante de whisky să alegi?


Sintagma single malt whisky se referă la tipurile de whisky care provin dintr-o singură distilerie și care sunt realizate din malț de orz. Acesta este unul dintre cele mai apreciate genuri de whisky și, de aceea, se află în topul preferințelor consumatorilor. Există o mulțime de variante pe care le ai la dispoziție dacă vrei să achiziționezi un astfel de sortiment – așadar, cercetează cu atenție gama disponibilă pe site-ul nostru și alege produsele cele mai bune! Ține cont de vechime (poți alege opțiuni cu o vechime cuprinsă între 8 și 18 ani), de concentrația de alcool existentă în compoziție (între 40 și 58%), de litraj (0,70 L sau 1 L), de brandul producător, dar și de regiunea din care provine respectivul whisky single malt (regiuni precum Highland, Island, Islay, Lowland, sau Speyside). Cu siguranță vei descoperi whisky-uri de calitate, pe care merită să le încerci! 


Single Malt Whiskey, la prețuri accesibile pentru toate buzunarele!


Fie că vrei să te orientezi către tipuri clasice de single malt whiskies, fie că vrei să încerci un scotch whiskey sau alte tipuri de single malt-uri, este important să ai în vedere raportul calitate-preț! Pe site-ul nostru vei găsi o multitudine de opțiuni, aflate la prețuri accesibile pentru toate buzunarele. Tot de aici vei putea achiziționa și alte genuri de whisky (precum blended whisky, whisky scoțian sau altele), pe care să le poți testa, cu scopul de a descoperi care este sortimentul pe care îl preferi!

SINGLE MALT - Alege din 91 produse

Brand: Glenmorangie
CARACTERISTICIGlenmorangie Nectar d'Or Whisky 12 ani este mai mult decât o băutură, este o călătorie senzorială într-o patiserie franceză. Imaginează-ți că pășești pentru prima dată într-un magazin de patiserie, unde aerul este îmbibat cu arome dulci, echilibrate de note ușoare de condimente..
239,99 lei 249,90 lei
Fără TVA:201,67 lei
Brand: Glenmorangie
CARACTERISTICICu o istorie ce începe cu mai bine de 175 de ani în urmă, Glenmorangie 10 Ani a devenit celebru pentru tonurile sale blânde și delicatețea gustului. Această băutură reprezintă esența a tot ce facem la Glenmorangie. Precum casa noastră, o purtăm cu noi oriunde mergem. Și de fiecare dată..
159,99 lei
Fără TVA:134,45 lei
Brand: Glenmorangie
CARACTERISTICIImaginează-ți că poți împacheta culorile apusului de soare - roșii, portocalii și movuri infinite - într-o sticlă de whisky. Aceasta a fost încercarea lui Dr. Bill, Directorul Nostru de Creație pentru Whisky și un călător înfocat. Glenmorangie The Lasanta este rezultatul acestei încerc..
209,99 lei
Fără TVA:176,46 lei
Brand: Glenmorangie
CARACTERISTICIÎn lumea whisky-ului, Glenmorangie Quinta Ruban 14 Years Old este un adevărat produs al aventurii și creativității, născut sub supravegherea lui Dr. Bill, Directorul Nostru de Creație a Whisky-ului. Inspirat de spiritul său aventurier, Dr. Bill a dorit să creeze un whisky la fel de imp..
259,98 lei
Fără TVA:218,47 lei
Brand: Glenmorangie
CARACTERISTICIÎn universul fascinant al whisky-ului, Glenmorangie The Elementa se distinge ca o comoară rarefiată. Acest Highland Single Malt Scotch Whisky reprezintă arta finisării lemnului, o măiestrie atent șlefuită de distileria Glenmorangie. Cu o maturare inițială în butoaie de stejar american ..
370,79 lei
Fără TVA:311,59 lei
Brand: Glenmorangie
CARACTERISTICIGlenmorangie Signet este un whisky care se ridică la nivelul operei de artă în lumea băuturilor spirtoase. Ideea din spatele acestui nectar a venit în mintea Dr. Bill Lumsden, Directorul nostru liber cu gândire, în timp ce savura ceașca sa de cafea Jamaican Blue Mountain preferată. Ima..
1.234,97 lei
Fără TVA:1.037,79 lei
Brand: Ardbeg
Istoria distileriei Ardbeg incepe in anul 1815, atunci cand John Macdougall cumpara o licenta de producator si deschide distileria Ardbeg ca si o distilerie "cu acte in regula". Cativa ani mai tarziu aceasta va avea un nou proprietar pe  Thomas Buchanan. In ciuda ascensiunilor si coborasurilor ..
517,11 lei
Fără TVA:434,55 lei
Brand: Ardbeg
Istoria distileriei Ardbeg incepe in anul 1815, atunci cand John Macdougall cumpara o licenta de producator si deschide distileria Ardbeg ca si o distilerie "cu acte in regula". Cativa ani mai tarziu aceasta va avea un nou proprietar pe  Thomas Buchanan. In ciuda ascensiunilor si coborasurilor ..
288,38 lei
Fără TVA:242,34 lei
Brand: Ardbeg
Istoria distileriei Ardbeg incepe in anul 1815, atunci cand John Macdougall cumpara o licenta de producator si deschide distileria Ardbeg ca si o distilerie "cu acte in regula". Cativa ani mai tarziu aceasta va avea un nou proprietar pe  Thomas Buchanan. In ciuda ascensiunilor si coborasurilor ..
437,47 lei
Fără TVA:367,63 lei
Brand: Auchentoshan
CARACTERISTICIAuchentoshan American Oak Whisky se remarcă prin procesul său meticulos de distilare triplă și maturare exclusiv în butoaie de bourbon americane. Rezultatul este un Scotch Single Malt din Lowland, cu arome dulci de vanilie și nucă de cocos, alături de gustul inconfundabil, neted și del..
144,18 lei
Fără TVA:121,16 lei
Brand: Auchentoshan
CARACTERISTICILa Auchentoshan, nu se fac compromisuri atunci când vine vorba de calitatea lemnului folosit în procesul de îmbătrânire a whisky-ului. Cu Auchentoshan Dark Oak, s-a excelat în găsirea și folosirea celor mai fine lemne pentru butoaie. Acest whisky este supus unei distilări triple pentru..
285,59 lei
Fără TVA:239,99 lei
Brand: Auchentoshan
CARACTERISTICIFiecare picătură din acest spectaculos Scotch este distilată de trei ori și apoi maturată timp de peste doisprezece ani. Whisky-ul nostru Single Malt din Lowland emană o aromă tentantă de migdale prăjite, caramelizat toffee și gustul neted, delicat, specific Auchentoshan.Culoare: La pr..
205,92 lei
Fără TVA:173,04 lei
Brand: Auchentoshan
CARACTERISTICIAuchentoshan Whisky 18 Ani este un exemplu superb al rafinamentului în lumea whisky-ului single malt scoțian. Acesta este distilat de trei ori, apoi lăsat să maturizeze timp de peste optsprezece ani, într-un proces atent și meticulos. Rezultatul este un whisky single malt din Lowland, ..
441,72 lei
Fără TVA:371,19 lei
Brand: Cardhu
Distileria Cardhu a fost infintata in 1824 de John Cumming, care fusese anterior un contrabandist de whisky. Distileria era amplasata sus pe Dealul Monnoch, deasupra raului Spey din regiunea Speyside din Scotia din cauza turbei care inmoia apa. Distileria era condusa in principal de Helen Cumming, s..
205,99 lei
Fără TVA:173,10 lei
Brand: Glen Grant
In 1840, fratii John si James Grant au solicitati o licenta pentru a-si face o distilerie. Cu marea si portul Garmouth in apropiere, raul Spey la sud si inconjurat de campii care cultiva orz, toate ingredientele de baza necesare producerii whisky-ului erau la indemana pentru acestia. Glen Grant de 1..
110,42 lei
Fără TVA:92,79 lei
Brand: Glenfiddich
“Cel mai bun whisky din vale” a fost timp de 20 de ani cel mai mare vis a lui William Grant, iar cu ajutorul familiei sale a reusit intr-un final acest lucru. In vara anului 1886, impreuna cu cei 7 fii si cele doua fiice, William si-a propus sa construiasca distileria cu mana, piatra cu piatra, care..
249,99 lei
Fără TVA:210,08 lei
Brand: Glenfiddich
Pentru cel mai recent experiment al celor de la Glenfiddich, Brian Kinsman, maestrul de malturi, a calatorit in Somerset, in sud-vestul Angliei, pentru a o intalni pe Matilda Temperley, maestrul distilator al companiei de cidru Somerset Cider Brandy Company din familia sa, care defineste industria d..
411,99 lei
Fără TVA:346,21 lei
Brand: Glenfiddich
O expresie magnifica de la Glenfiddich, acest single malt de 12 ani a fost lansat initial pentru piata franceza in 2021. Combina whisky-uri maturate intr-un trio de butoaie de stejar american, stejar european ex-sherry si stejar virgin francez. Influenta fiecarui soi are ca rezultat un caracter sple..
236,88 lei
Fără TVA:199,06 lei

SINGLE MALT - BauturiAlcoolice îți pune la dispoziție o gamă variată de produse

Afişare 1 - 20 din 91 (5 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate