ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

VIN ROSU

Vin roșu – compania perfectă pentru o cină delicioasă

Fabricația vinului roșu presupune a lăsa boabele de struguri să fermenteze cu tot cu coajă. În funcție de timpul fermentării, acesta poate deveni vin roșu sau rose. În cazul celui din urmă, procesul de fermentație se oprește la un moment dat.

Vinul roșu conține antioxidanți puternici, de care orice organism trebuie să se bucure. Unul dintre rolurile lui esențiale este de a menține în limite normale nivelul colesterolului bun și de a nu-l lăsa pe cel rău să crească. Cu toate acestea, el trebuie consumat în cantități moderate și savurat alături de preparatele potrivite. Un vin roșu bun este perfect în orice situație. 

Vin roșu demidulce, sec, dulce și demisec – pentru o cină perfectă în familie

Indiferent că îți dorești vinuri roșii dulci, demidulci, seci sau demiseci, vinuri albe sau alte soiuri, acestea te așteaptă în magazinul nostru online să le descoperi. Fiecare dintre ele se potrivește perfect la cină cu anumite feluri de mâncare. În mod cert, în cazul celor roșii cel mai bine se potrivește carnea roșie. În mod special vinul roșu sec sau demisec, asta datorită grăsimii cărnii roșii. Așadar, pentru o cină într-o atmosferă de neuitat, găsești aici toate sortimentele de care ai nevoie.

Printre colecțiile noastre de vinuri alese vei regăsi vinuri din fructe sau de porto. Fiecare are o poveste și o istorie cate te așteaptă cu nerăbdare să o cunoști prin degustare.

VIN ROSU - Alege din 323 produse

CARACTERISTICINovalis Wines Azar Saperavi este un vin cu o poveste veche, creat exclusiv din soiul de struguri nobili, Saperavi, din cea mai veche regiune viticolă din lume. Cu o culoare roșie rubiniu profund, acest vin este o adevărată capodoperă a meșteșugului vinicol. Fiecare înghițitură este o c..
84,99 lei 99,99 lei
Fără TVA:71,42 lei
CARACTERISTICIChateau Cristi Cabernet Sauvignon & Saperavi este un vin nobil produs în Republica Moldova, bogat în tradiție și pasiune. Cu un cupaj complex și expresiv de soiuri Cabernet Sauvignon și Saperavi, acest vin excelează datorită selecției atente a strugurilor și maturării timp de 12 lu..
59,49 lei 69,99 lei
Fără TVA:49,99 lei
CARACTERISTICIChateau Cristi Malbec & Saperavi este o experiență vinicolă deosebită care combină armonios două soiuri nobile - Malbec și Saperavi. Această creație aduce în pahar un vin roșu sec remarcabil, cu arome și gusturi captivante. Caracteristicile distinctive ale acestui vin sunt:Cupaj no..
59,49 lei 69,99 lei
Fără TVA:49,99 lei
CARACTERISTICIBucurați-vă de o experiență regală cu Chateau Cristi Cuvee Rouge Royal, vinul de referință al prestigioasei vinării Chateau Cristi, care a fost onorat să fie savurat chiar la curtea țarului Imperiului Rus. Acest vin remarcabil se distinge prin caracteristicile sale distincte și gustul ..
59,49 lei 69,99 lei
Fără TVA:49,99 lei
CARACTERISTICIDescoperă o experiență vinicolă deosebită cu vinul roșu Chateau Cristi Family Reserve Merlot & Saperavi, o combinație îndrăzneață și inspirată a celor două soiuri de struguri - Merlot și Saperavi. Acest vin te va cuceri cu notele sale distincte și cu buchetul complex, ce te va purt..
169,99 lei 199,99 lei
Fără TVA:142,85 lei
CARACTERISTICIDescoperă frumusețea vinului roșu sec Chateau Cristi Merlot, un vin clasic ce provine din soiul nobil de struguri Merlot, maturat cu grijă în butoaie de stejar timp de peste 6 luni. Această băutură alcoolică încântă simțurile cu caracteristicile sale distinctive și te poartă într-o căl..
59,49 lei 69,99 lei
Fără TVA:49,99 lei
CARACTERISTICIDescoperiți o bijuterie vinicolă în Chateau Cristi Pinot Noir - un vin clasic, ușor și cu o personalitate aparte. Acest minunat Pinot Noir a fost maturat cu grijă în butoaie de stejar timp de peste 6 luni, ceea ce i-a oferit o profunzime și echilibru remarcabile.Arome: Aromele sale sub..
59,49 lei 69,99 lei
Fără TVA:49,99 lei
CARACTERISTICIBravoure by Chateau Cristi Single Vineyards Cabernet Sauvignon, Merlot, Shiraz, Rară Neagra este o bijuterie a cramei. Vinul este produs în localitatea Valul lui Traian - Zidul lui Traian din Republica Moldova, o regiune cu tradiție îndelungată în viticultură, iar crama Chateau Cristi ..
31,44 lei 36,99 lei
Fără TVA:26,42 lei
CARACTERISTICIPolitika by Chateau Cristi Coupage Conservator este o băutură alcoolică ce se remarcă prin caracteristici distinctive care o fac să atragă atenția consumatorilor:Mesajul din spatele brandului: Filosofie dedicată "Oamenilor liberi de orice ideologie", Politika este o gamă de vinuri conc..
20,39 lei 23,99 lei
Fără TVA:17,14 lei
CARACTERISTICIPolitika by Chateau Cristi Coupage Democratic este un vin rosu sec cu o serie de caracteristici distinctive care îl fac o alegere interesantă pentru cei care apreciază vinurile de calitate și au o atitudine ludică față de subiectul politic. Iată principalele caracteristici ale acestei ..
20,39 lei 23,99 lei
Fără TVA:17,14 lei
CARACTERISTICIPolitika by Chateau Cristi Candidat - Vin Rosu Sec este o bautura alcoolica distinctiva si inovatoare, cu o serie de caracteristici care o fac remarcabila pe piata vinurilor din Republica Moldova:Mesajul din spatele brandului: Politika reprezintă o nouă filozofie a consumului de vin..
20,39 lei 23,99 lei
Fără TVA:17,14 lei
Brand: Femar Vini
Vinurile Epicuro sunt inima colectiei brandului Femar Vini care dezvolta mai multe vinuri cu denumiri diferite si ofera o gama larga.Nero D’avola este cel mai aparte soi de struguri din Sicilia si ofera o varietate inedita de arome intense. Acest Epicuro este obtinut din struguri Nero d'Avola recolt..
22,99 lei 28,74 lei
Fără TVA:19,32 lei
Brand: Femar Vini
Femar se afla la a treia generatie care realizeaza vinuri prin devotament si cu un respect pentru terroir si pentru traditie. Totul incepe in anii 20 cand Manlio Merge incepea productia de vin si ulei. Manilo transmite pasiunea fiului sau Armando care in anii 70 fondeaza compania de familie. Datorit..
47,59 lei 55,99 lei
Fără TVA:39,99 lei
Brand: Femar Vini
CARACTERISTICIVinul Epicuro Appassite este, într-adevăr, cunoscut pentru calitatea sa și gustul său bun. Acesta este un vin roșu sec provenit din regiunea Puglia din Italia. Iată câteva dintre caracteristicile distinctive ale acestui vin:Tip de struguri: Epicuro Appassite este realizat din..
29,99 lei 36,99 lei
Fără TVA:25,20 lei
Brand: Femar Vini
Vinurile Epicuro sunt inima colectiei brandului Femar Vini care dezvolta mai multe vinuri cu denumiri diferite si ofera o gama larga. Circhinii de struguri sunt recoltati manual si presati usor intr-o zdrobitoare cu o frecventa redusa conceputa pesntru a pastra integritatea strugurilor. Fermantarea ..
19,54 lei 22,99 lei
Fără TVA:16,42 lei
Brand: Femar Vini
Vinurile Epicuro sunt inima colectiei brandului Femar Vini care dezvolta mai multe vinuri cu denumiri diferite si ofera o gama larga. Strugurii sunt recoltati manual si sunt fermentati la o temperatura controlata. Pentru eliberarea aromelor acest Primitivo este maturat in butoi de otel. Epicuro Prim..
39,99 lei 49,99 lei
Fără TVA:33,61 lei

VIN ROSU - BauturiAlcoolice îți pune la dispoziție o gamă variată de produse

Afişare 1 - 20 din 323 (17 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate