ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Crama Hamangia

CARACTERISTICIVinul rose Hamangia Ataman Cabernet Sauvignon este un vin de calitate produs de Crama Hamangia în România. Iată câteva caracteristici ale acestui vin:Soi de struguri: Vinul rose Hamangia Ataman Cabernet Sauvignon este realizat din struguri de soi Cabernet Sauvignon. Acest soi este ..
35,99 lei 39,99 lei
Fără TVA:30,24 lei
CARACTERISTICIVinul alb demisec Hamangia Ataman Feteasca Regală este un vin de calitate produs de Crama Hamangia în România. Acesta este realizat din strugurii de soi Fetească Regală, un soi autohton românesc cunoscut pentru a produce vinuri albe pline de arome și prospețime. Iată câteva caracte..
35,99 lei 39,99 lei
Fără TVA:30,24 lei
CARACTERISTICIVinul roșu sec Hamangia Ataman Merlot este un vin de calitate produs de Crama Hamangia în România. Acesta este realizat din strugurii de soi Merlot, un soi de struguri cunoscut și apreciat în întreaga lume pentru a produce vinuri roșii bogate și pline de arome. Iată câteva caracter..
39,99 lei
Fără TVA:33,61 lei
CARACTERISTICIVinul alb sec Hamangia Ataman Pinot Gris este un vin de calitate produs de Crama Hamangia în România. Acesta este realizat din strugurii de soi Pinot Gris, un soi cunoscut pentru a produce vinuri albe cu arome bogate și complexe. Iată câteva caracteristici ale acestui vin:Soiul de ..
35,99 lei 39,99 lei
Fără TVA:30,24 lei
CARACTERISTICIVinul alb sec Hamangia Pagaia Fumee este un vin de calitate produs de Crama Hamangia în România. Acesta este realizat dintr-un amestec de struguri proveniți din soiurile Pint Gris și Sauvignon Blanc, oferind o experiență gustativă distinctă. Iată câteva caracteristici ale acestui ..
51,29 lei 56,99 lei
Fără TVA:43,10 lei
CARACTERISTICIVinul alb sec Hamangia Pagaia Fumee este un vin de calitate produs de Crama Hamangia în România. Acesta este realizat dintr-un amestec de struguri proveniți din soiurile Pint Gris și Sauvignon Blanc, oferind o experiență gustativă distinctă. Iată câteva caracteristici ale acestui v..
82,46 lei
Fără TVA:69,29 lei
CARACTERISTICIVinul rose sec Hamangia Pagaia Merlot este un vin de calitate produs de Crama Hamangia în România. Este realizat exclusiv din strugurii soiului Merlot, oferind o experiență gustativă distinctă. Iată câteva caracteristici ale acestui vin:Gust: Vinul rose sec Hamangia Pagaia Merlot a..
51,29 lei 56,99 lei
Fără TVA:43,10 lei
CARACTERISTICIVinul alb sec Hamangia Pagaia Sauvignon Blanc este un vin de calitate produs de Crama Hamangia în România. Este realizat din strugurii soiului Sauvignon Blanc, oferind o experiență gustativă distinctă. Iată câteva caracteristici ale acestui vin:Gust: Vinul alb sec Hamangia Pagaia S..
51,29 lei 56,99 lei
Fără TVA:43,10 lei
Hamangia Ataman Cabernet Sauvignon - Vin Rose Demisec - Romania - 0.75L - 1 sticlaHamangia Ataman Cuvee - Vin Alb Demisec - Romania - 0.75L - 1 sticla Hamangia Ataman Merlot - Vin Rosu Sec - Romania - 0.75L - 1 sticla..
89,97 lei 99,97 lei
Fără TVA:75,61 lei
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)