ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

RAKI

Raki este o bautură alcoolică dulce, cu aroma de anason populară în Turcia, Albania, Grecia și zona Balcanilor. Acestă licoare se obține prin fermentarea și distilarea stafidelor sau a strugurilor și este aromatizată cu anason. O sortimentație deosebită este raki-ul obținut din smochine. Supranumit și ”laptele leului”, raki-ul se servește în mod tradițional de la începutul și până la sfârșitul mesei sau ca aperitiv însoțit de o gustare sau fructe de mare. Poate fi comparat cu alte licori populare în zona mediteraneană, ca de exemplu: pastis, ouzo, sambuca, arak sau aguardiente.
Cauți ceva deosebit, cauți ceva ce nu găsești în altă parte? BauturiAlcoolice.ro îți ofertă o gamă variată de produse tradiționale, printre care și raki … dai rapid comanda și noi ne ocupăm de restul!

RAKI - Alege din 1 produse

Brand: Yeni Raki
Yeni Raki o bautura originar din Turcia cu o cultura veche de 500 de ani obtinuta din procesarea strugurilor proaspeti si uscati atent selectionati, distilati de doua ori in alambice de cupru pentru o perioada de 30 de zile, la final adaugandu-se anasonul rezultand un amestec echilibrat. Yeni Raki i..
114,67 lei 127,41 lei
Fără TVA:96,36 lei

RAKI - BauturiAlcoolice îți pune la dispoziție o gamă variată de produse

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)