ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

PIUREURI SI SIROPURI


    Siropurile si piureurile sunt ingrediente ideale pentru prepararea băuturilor reci, a granitei, slushes-urilor, milkshake-urilor, aperitivelor, cocktailurilor și a băuturilor lungi. Ele au rolul de a aromatiza băuturile, dar și de a le da culoare. Sunt înlocuitori excelenți ai zahărului, care pot fi folosiți nu numai pentru a îndulci cafeaua sau ceaiul, dar și pentru a crea, de exemplu, un cappuccino de vanilie sau caramel, un milkshake de ciocolată, o ciocolată cu alune sau o cafea cu fistic. 

PIUREURI SI SIROPURI - Alege din 114 produse

    Barman Pure Cane Sugar este un sirop de zahăr brun de o calitate superioară. Este destinat utilizării profesionale sau pasionaților de cocktailuri. ..
39,98 lei
Fără TVA:33,60 lei
Pure white Sugar este un sirop din 100%  din zahar alb de o calitate superioara.A se folosit doar pentru uz profesional...
39,98 lei
Fără TVA:33,60 lei
Brand: Dreamy
CARACTERISTICIPiureul Dreamy Afine este o alegere delicioasă, realizată din suc de fructe și un procentaj ridicat de pulpă de fructe. Dreamy Mix Fruit poate fi utilizat ca bază pentru a crea cocktailuri personalizate și originale de către barmen, în shake-uri de fructe sau ca topping pentru înghețat..
57,99 lei
Fără TVA:48,73 lei
Brand: Dreamy
CARACTERISTICIDreamy Ananas Piure este obținut din suc de fructe și o concentrație ridicată de pulpă de ananas. Este partenerul ideal al barmanilor, oferind posibilitatea de a crea cocktailuri personalizate, shake-uri de fructe și adăugând savoare și prospețime în calitate de topping pentru înghețat..
57,99 lei
Fără TVA:48,73 lei
Brand: Dreamy
CARACTERISTICIPiureul Dreamy Banana este un amestec îmbietor de suc de fructe și o concentrație ridicată de pulpă de banane. Acest mix poate fi folosit cu succes ca bază pentru băuturi originale, cocktailuri personalizate sau chiar ca topping pentru deserturi, fiind prezentat în sticle profesionale ..
57,99 lei
Fără TVA:48,73 lei
Brand: Dreamy
CARACTERISTICIPiureul Dreamy Bergamot este obținut din suc de fructe și un procent ridicat de pulpă de fructe. Este o bază ideală pentru mixarea de cocktail-uri personalizate și originale de către bărmani, pentru a fi folosit în shake-uri de fructe sau ca topping pentru înghețată. Sticluțele profesi..
57,99 lei
Fără TVA:48,73 lei
Brand: Dreamy
CARACTERISTICIPiureul Dreamy Blue Curacao reprezintă o explozie vibrantă de arome și culori, obținut din ingrediente de cea mai înaltă calitate. Acest piure aduce un strop de magie în lumea cocktail-urilor și nu doar atât! Este ideal pentru a aduce o notă excepțională oricărei băuturi, fie că este v..
57,99 lei
Fără TVA:48,73 lei
Brand: Dreamy
CARACTERISTICIFabricat din suc de fructe și cu un procentaj ridicat de pulpă de fructe, piureul Dreamy Cireșe este o alegere deosebită. Este o bază perfectă pentru barmani, oferindu-le posibilitatea de a crea cocktailuri personalizate și originale, shake-uri de fructe sau ca topping pentru înghețată..
57,99 lei
Fără TVA:48,73 lei
Brand: Dreamy
CARACTERISTICIPiureul Dreamy Cocos este fabricat din suc de fructe și o concentrație ridicată de pulpă de fructe. Este un ingredient versatil ce poate fi folosit de către barmani pentru a crea cocktailuri personalizate și originale, în shake-uri de fructe și ca topping pentru înghețată. Sticlele pro..
57,99 lei
Fără TVA:48,73 lei
Brand: Dreamy
CARACTERISTICIPiureul Dreamy Fig este realizat din suc de fructe și un procentaj ridicat de pulpă de fructe. Este un ingredient esențial pentru bărmani în crearea de cocktailuri personalizate și originale, pentru shake-uri de fructe și ca topping pentru înghețată. Sticlele profesionale ușor de manev..
59,99 lei
Fără TVA:50,41 lei
Brand: Dreamy
CARACTERISTICIPiureul Dreamy Flori de Soc reprezintă o combinație sublimă de suc de fructe și un procentaj ridicat de pulpă de fructe. Acest amestec versatil poate fi folosit ca bază pentru băuturi create de barman, inclusiv cocktailuri personalizate și originale, în shake-uri de fructe și ca toppin..
57,99 lei
Fără TVA:48,73 lei
Brand: Dreamy
CARACTERISTICIPiureul Dreamy Fructe de Pădure este realizat din suc de fructe și un procentaj ridicat de pulpă de fructe. Acest amestec excepțional poate fi utilizat ca bază pentru barmani pentru a crea cocktailuri personalizate și originale, în shake-uri de fructe sau ca topping pentru înghețată. S..
57,99 lei
Fără TVA:48,73 lei
Brand: Dreamy
CARACTERISTICIDreamy Kiwi Piure este o experiență delicioasă fabricată din suc de fructe și un procent ridicat de pulpă de fructe. Acest produs versatil poate fi folosit ca bază pentru barmani pentru a crea cocktailuri personalizate și originale, în shake-uri de fructe și ca topping pentru înghețată..
57,99 lei
Fără TVA:48,73 lei
Brand: Dreamy
CARACTERISTICIDreamy Lamaie Piure este realizat din suc de fructe și un procent ridicat de pulpă de fructe. Acest piure poate fi folosit ca bază pentru bărmani pentru a crea cocktail-uri personalizate și originale, în shake-uri de fructe sau ca topping pentru înghețată. Sticluțele profesionale, cu o..
57,99 lei
Fără TVA:48,73 lei
Brand: Dreamy
CARACTERISTICIPiureul Dreamy de Lamaie și Lime reprezintă un amestec revigorant de suc de fructe și un procent ridicat de pulpă de fructe. O alegere ideală pentru băuturi răcoritoare sau pentru a fi utilizat ca bază în realizarea unor cocktailuri personalizate și originale. De asemenea, poate fi fol..
57,99 lei
Fără TVA:48,73 lei
Brand: Dreamy
CARACTERISTICIDreamy Litchi Piure este fabricat din suc de fructe și o proporție ridicată de pulpă de fructe. Acest mix de fructe poate fi folosit ca bază pentru barmani pentru a crea cocktail-uri personalizate și originale, în shake-uri de fructe sau ca topping pentru înghețată. Sticlele profesiona..
57,99 lei
Fără TVA:48,73 lei
Brand: Dreamy
CARACTERISTICIPiureul Dreamy Mandarine este o adevărată comoară în lumea băuturilor și a mixurilor, fiind realizat din suc de fructe și un procentaj ridicat de pulpă de fructe. Această alegere rafinată este o bază ideală pentru barmani, permițându-le să creeze cocktailuri personalizate și originale,..
57,99 lei
Fără TVA:48,73 lei
Brand: Dreamy
CARACTERISTICIPiureul Dreamy Maracuja este fabricat din suc de fructe și un procentaj ridicat de pulpă de fructe. Este un ingredient versatil, perfect pentru a fi utilizat ca bază în crearea de cocktailuri personalizate și originale, în shake-uri de fructe și ca topping pentru înghețată. Sticlele pr..
57,99 lei
Fără TVA:48,73 lei
Brand: Dreamy
CARACTERISTICIPiureul Dreamy Mere Verzi este realizat din suc de fructe și un procentaj ridicat de pulpă de fructe. Este o alegere excelentă pentru băuturi personalizate și cocktailuri originale, pentru shake-uri de fructe sau ca topping pentru înghețată. Sticluțele profesionale, cu un capac special..
57,99 lei
Fără TVA:48,73 lei
Brand: Dreamy
CARACTERISTICIPiureul Dreamy Merișoare este realizat din suc de fructe și o proporție ridicată de pulpă de fructe. Această combinație excepțională poate fi folosită ca bază de către barmani pentru a crea cocktailuri personalizate și originale, în shake-uri de fructe sau ca topping pentru înghețată. ..
57,99 lei
Fără TVA:48,73 lei

PIUREURI SI SIROPURI - BauturiAlcoolice îți pune la dispoziție o gamă variată de produse

Afişare 1 - 20 din 114 (6 pagini)