ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

DARK RUM

Rom negru – De ce să încerci dark rum?

Dark Rum este un tip de rom care este învechit în butoaie de stejar pentru o perioadă mai îndelungată decât cea caracteristică altor romuri deschise la culoare (precum gold rum sau light rum). De asemenea, pot fi adăugate arome (precum caramel) sau coloranți pentru a se obține o aromă unică și deosebită, dar și o culoare caracteristică, specifică oricărui dark rum. Așadar, dacă ești un consumator care preferă, în general, un spiced rum sau un flavoured rum de calitate, cu siguranță romul negru va fi pe gustul tău, datorită gustului său special și unic. Pe site-ul nostru vei găsi nu doar dark rums, ci și o multitudine de alte produse, pe care le poți încerca – cercetează cu atenție variantele disponibile și orientează-te către cele care îți oferă un bun raport calitate-preț!


Selectează un Dark Rum de calitate, la prețuri accesibile pentru tine!

Dacă vrei să achiziționezi un rom dark de calitate, trebuie să ții cont de mai multe aspecte. Ia în considerare brandul producător, vechimea, țara de origine, litrajul, concentrația de alcool, prețul și toate celelalte caracteristici pe care le consideri a fi importante pentru tine. Bugetul reprezintă un factor esențial în orice achiziție – de aceea, trebuie să te asiguri că ai în vedere toate detaliile care te vor ajuta să evaluezi valoarea produsului în mod corect. Calitatea influențează, în mod direct, prețul și, prin urmare, înainte de a lua decizia cea mai bună, trebuie să iei în calcul diferențele dintre sortimente, analizându-le din mai multe puncte de vedere!


DARK RUM - Alege din 105 produse

Brand: Barceló
In anul 1929 s-a nascut Distileria Barcelo, din Santo Domingo din Republica Domninicana cand, un tanar din Spania, Julián Barceló a ajuns la Santo Domingo si a fondat distileria si a inceput sa produca primele romuri si sa le vand in toata tara. Produsul optim a fost obtinut de Barcelo pri..
109,99 lei 129,98 lei
Fără TVA:92,43 lei
Captain Morgan este un brand de rom produs de conglomeratul britanic de alcool Diageo. Denumirea acestuia este un omagiul adus navigatorului galez Sir Henry Morgan care a murit in 1688. Captain Morgan Dark Rum nu este doar o băutura a vreunui navigator vechi. Pentru a face romul dark perfect, pentru..
85,92 lei
Fără TVA:72,20 lei
Eminente Reserva 7 year old este un rom cubanez deosebit de elegant, lansat in Marea Britanie, fabricat 100% din trestie de zahar cubaneza, realizat cu multa grija si dragoste de catre tanarul maestrul distilator de rom de Cuba pe numele lui Cesar Marti. Avand in spate o istore scrisa de Moet Hennes..
229,99 lei 259,99 lei
Fără TVA:193,27 lei
Brand: Plantation
Plantation 20th Aniversary xo a fost creat pentru a onora a 20-a aniversare a lui Alexandre Gabriel in calitate de Master Blend, folosind in amestec romuri extra vechi din Barbados. Un rom exceptional plin de laude si premii.Plantation Xo Anniversary trece printr-un proces de dubla imbatranire unde ..
288,39 lei
Fără TVA:242,35 lei
Brand: Plantation
Plantation, un rom realizat de compania cu o reputatie mare in ceea ce priveste aprovizionarea romurilor deosebite din toata Caraibe, vine cu o istorie impresionanta unde managerul Alexandre Gabriel este un antreprenor in cautarea perfectiunii, oferind cel mai bun produs prin implementarea celor mai..
229,99 lei 237,99 lei
Fără TVA:193,27 lei
Brand: Plantation
Australia produce apa-de-vie din trestie de zahar de aproape 150 de ani, castigandu-si locul de drept pe harta mondiala a romului. Distilat in alambicuri, marea complexitate aromatica a lui Plantation Australia 2007 isi datoreaza personalitatea drojdiilor speciale folosite in timpul fermentatiei. Ra..
323,86 lei
Fără TVA:272,15 lei
Brand: Plantation
Romurile Plantation sunt produse de Casa Ferrand, recunoscuta ca una dintre cele mai mari case producatoare de bauturi spirtoase din lume. Gama Plantation a luat nastere in anul 1999, din pasiunea lui Alexandre Gabriel pentru vechile tehnici de maturare a romului. Casa a achizitionat in 2017 Distile..
154,99 lei
Fără TVA:130,24 lei
Brand: Plantation
Plantation este un rom care este realizat de compania cu o reputatie mare in ceea ce priveste aprovizionarea romurilor deosebite din toata Caraibe si vine cu o istorie impresionanta unde managerul Alexandre Gabriel este un antreprenor in cautarea perfectiunii, oferind cel mai bun produs prin impleme..
123,59 lei
Fără TVA:103,86 lei
Brand: Plantation
Incepand cu anul 1989, Alexandre Gabriel a adunat in jurul sau la Casa Ferrand o echipa pasionata care ii impartaseste viziunea: aceea de a crea bauturi spirtoase exceptionale imbinand in mod armonios medodele moderne cu vechile traditiii artizanale de productie. Astfel, portofoliul Casei Ferrand - ..
132,86 lei
Fără TVA:111,65 lei
Brand: Plantation
Plantation Rum dezvaluie Stiggins Fancy Smoky Formula ca fiind o editie limitata, primul rom cu arome delicioase de ananas maturat in butoaie de whisky cu turba. O creatie originala cu note exotice delicioase invelite intr-un fum delicat, nascut din colaborarea dintre Plantation Rum si distileria ir..
154,44 lei
Fără TVA:129,78 lei
Brand: Plantation
Un antreprenor neobosit, Alexandre Gabriel este in cautarea perfectiunii, oferind cel mai bun produs prin implementarea celor mai avansate metode de productie. Compania are o reputatie mare in ceea ce priveste aprovizionarea romurilor fantastice din toata Caraibe prin disciplina si pasiunea artizana..
273,42 lei
Fără TVA:229,76 lei
Brand: Plantation
Plantation este o marca cunoscuta deja de toata lumea si nu necesita o prezentare ampla. Insa acest Plantation Xaymaca Special Dry care dezvaluie legendarul “Rum Funk” trebuie prezentata. Alexandre Gabriel, Master Blender si creatorul Plantation Rum “reinvie stilul chinezesc esential jamaican” cu ex..
144,19 lei
Fără TVA:121,17 lei
Brand: Zacapa
Zacapa Centenario 23 ani este realizat dintr-un amestec artizanat de romuri invechite intre 6 si 23 de ani in Guatemala, maturat cu excelenta la 2300 m deasupara marii in muntii Guatemala unde aerul puternic incetineste procesul de imbatranire si creaza un rom nuantat si unic.Procesul de imbatranire..
399,99 lei
Fără TVA:336,13 lei
Brand: Zacapa
Realizat cu arta si maiestrie, un amestec artizanat in Guatemala. Maturat cu excelenta isi aplifica aroma la 2300 m deasupara marii in muntii Guatemala unde aerul puternic incetineste procesul de imbatranire si creaza un rom nuant si unic. Produs din romuri cu varste diferite, Zacapa Centenario Amba..
272,89 lei
Fără TVA:229,32 lei
Brand: Zacapa
Romul Zacapa este o opera de arta a calitatii, a bogatiei, a rabdarii si a amestecului fiind artizanat in Guatemala. Imbatranit cu excelenta isi amplifica aroma la 2300 m deasupra nivelului marii in muntii din Guatemala unde aerul puternic incetineste procesul de imbatranire.Desavarsirea acestui rom..
514,99 lei
Fără TVA:432,76 lei
Brand: Zacapa
Romul Zacapa a fost creat in anul 1976, cu ocazia celebrarii a 100 de ani de la infiintarea orasului Zacapa. Spre deosebire de majoritatea romurilor care sunt fabricate din melasa, romurile Zacapa sunt fabricate folosind prima presa de trestie de zahar. Procesul de fermentare foloseste o tulpina de ..
399,99 lei
Fără TVA:336,13 lei
Brand: A.H. Riise
CARACTERISTICIRomul A.H. Riise Ambre D'or Reserve XO este cu siguranță o alegere excelentă. Este un rom de calitate superioară, apreciat pentru aromele sale rafinate și gustul excepțional. Iată câteva dintre caracteristicile sale:Maturare îndelungată: Romul Ambre D'or Reserve XO este obținut pri..
222,46 lei
Fără TVA:186,95 lei
Brand: A.H. Riise
CARACTERISTICIRomul A.H. Riise Non Plus Ultra Ambre D'or Excellence este, într-adevăr, un rom remarcabil, recunoscut pentru calitatea sa superioară și apreciat pentru gustul său excepțional. Iată câteva dintre caracteristicile sale distincte:Arome complexe: A.H. Riise Non Plus Ultra Ambre D'or E..
459,37 lei
Fără TVA:386,03 lei
Brand: A.H. Riise
CARACTERISTICINon Plus Ultra Black Edition reprezintă o interpretare hedonistă a experienței de savurare a romului. Maturarea atentă în butoaie vechi arse de Bourbon creează amestecul suprem. Numele său, Non Plus Ultra, înseamnă "nimic dincolo de asta" în latină.Artizanatul maturării: Utilizarea but..
490,27 lei
Fără TVA:411,99 lei
Brand: A.H. Riise
CARACTERISTICIRomul A.H. Riise Reserve 175th Anniversary XO este cu adevărat un rom excepțional, cunoscut pentru calitatea sa superioară și apreciat pentru gustul său remarcabil. Iată câteva dintre caracteristicile sale distincte:Arome complexe: A.H. Riise Reserve 175th Anniversary XO oferă aro..
247,19 lei
Fără TVA:207,72 lei

DARK RUM - BauturiAlcoolice îți pune la dispoziție o gamă variată de produse

Afişare 1 - 20 din 105 (6 pagini)