ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

DARK RUM

Rom negru – De ce să încerci dark rum?

Dark Rum este un tip de rom care este învechit în butoaie de stejar pentru o perioadă mai îndelungată decât cea caracteristică altor romuri deschise la culoare (precum gold rum sau light rum). De asemenea, pot fi adăugate arome (precum caramel) sau coloranți pentru a se obține o aromă unică și deosebită, dar și o culoare caracteristică, specifică oricărui dark rum. Așadar, dacă ești un consumator care preferă, în general, un spiced rum sau un flavoured rum de calitate, cu siguranță romul negru va fi pe gustul tău, datorită gustului său special și unic. Pe site-ul nostru vei găsi nu doar dark rums, ci și o multitudine de alte produse, pe care le poți încerca – cercetează cu atenție variantele disponibile și orientează-te către cele care îți oferă un bun raport calitate-preț!


Selectează un Dark Rum de calitate, la prețuri accesibile pentru tine!

Dacă vrei să achiziționezi un rom dark de calitate, trebuie să ții cont de mai multe aspecte. Ia în considerare brandul producător, vechimea, țara de origine, litrajul, concentrația de alcool, prețul și toate celelalte caracteristici pe care le consideri a fi importante pentru tine. Bugetul reprezintă un factor esențial în orice achiziție – de aceea, trebuie să te asiguri că ai în vedere toate detaliile care te vor ajuta să evaluezi valoarea produsului în mod corect. Calitatea influențează, în mod direct, prețul și, prin urmare, înainte de a lua decizia cea mai bună, trebuie să iei în calcul diferențele dintre sortimente, analizându-le din mai multe puncte de vedere!


DARK RUM - Alege din 96 produse

Brand: Zacapa
Zacapa Centenario 23 ani este realizat dintr-un amestec artizanat de romuri invechite intre 6 si 23 de ani in Guatemala, maturat cu excelenta la 2300 m deasupara marii in muntii Guatemala unde aerul puternic incetineste procesul de imbatranire si creaza un rom nuantat si unic.Procesul de imbatranire..
399,98 lei
Fără TVA:336,12 lei
Brand: Zacapa
Romul Zacapa este o opera de arta a calitatii, a bogatiei, a rabdarii si a amestecului fiind artizanat in Guatemala. Dupa distilare, maturarea cu excelenta isi amplifica aroma deasupra norilor la 2300 m unde face posibil ca aromele marete sa atinga perfectiunea. Zacapa Centenario XO rezulta din ames..
689,99 lei 720,98 lei
Fără TVA:579,82 lei
Brand: Patron
Brandul Pyrat este detinut de Patron Spirits. Forma sticlei, inspirata de sticlele de rom ale piratilor de vas, este lucratat manual, la fel si eticheta decorata cu imaginea lui Hoti (protectorul prezicatorilor si barmanilor), toate avand un numar de serie.  Pyrat Reserve X.O. Este un rom ..
149,94 lei
Fără TVA:126,00 lei
Brand: Pampero
Distileria Pampero a fost fondata in anul 1938 de Alejandro Hernandez din Venezuela. Pampero Aniversatio a fost produs in anul 1963 pentru a comemora cea de-a 25 a aniversare a distileriei. Acest sortiment este realizat dintr-un amestec de romuri cu varste diferite, maturat in butoaie din lemn de st..
129,99 lei
Fără TVA:109,24 lei
Brand: Plantation
Plantation, un rom realizat de compania cu o reputatie mare in ceea ce priveste aprovizionarea romurilor deosebite din toata Caraibe, vine cu o istorie impresionanta unde managerul Alexandre Gabriel este un antreprenor in cautarea perfectiunii, oferind cel mai bun produs prin implementarea celor mai..
219,99 lei
Fără TVA:184,87 lei
Brand: Heffron
CACARCTERISTICIHeffron Original este un rom deosebit care merită și incercat datorită următoarelor caracteristici:Istorie și omagiu: Romul Heffron Original este produs în cea mai veche distilerie din Europa, Green Tree Distillery, și aduce un omagiu eroilor care au arătat o curaj și determinare incr..
99,99 lei
Fără TVA:84,03 lei
Brand: Heffron
CACARCTERISTICIHeffron Original este un rom deosebit care merită și incercat datorită următoarelor caracteristici:Istorie și omagiu: Romul Heffron Original este produs în cea mai veche distilerie din Europa, Green Tree Distillery, și aduce un omagiu eroilor care au arătat o curaj și determinar..
139,99 lei
Fără TVA:117,64 lei
Brand: Heffron
CACARCTERISTICIRomul Heffron Panama Heritage - Matured In Bourbon Barrels 5YO, maturat cu grijă în butoaie de bourbon selectate, este un rom cu caracter complet unic. Acest rom impresionează prin caracteristicile sale deosebite și este o alegere excelentă pentru iubitorii de romuri rafinate. Iată de..
139,99 lei
Fără TVA:117,64 lei
Brand: Heffron
CACARCTERISTICIRom Heffron Panama 10 ani este un rom deosebit, apreciat și cu caracteristici remarcabile care îl fac demn de achiziționat și de încercat. Iată o descriere amplă care să vă convingă să descoperiți acest rom:Fiecare picătură de rom Rom Heffron Panama 10 ani este maturată în butoaie sel..
159,98 lei
Fără TVA:134,44 lei
Brand: Heffron
CACARCTERISTICIHeffron Panama Elixir Coconut este un elixir deosebit care aduce o experiență de gust complet nouă. Acesta a fost creat prin combinarea unui rom de calitate din Panama cu nucile de cocos proaspete din regiuni selectate ale Caraibelor. Aroma proaspătă a nucilor de cocos se îmbină perfe..
129,98 lei
Fără TVA:109,23 lei
Brand: Heffron
CACARCTERISTICIRomul Heffron Panama Elixir Coffee este o băutură excepțională care merită să fie achiziționată și încercată datorită caracteristicilor sale distincte și delicioase. Iată o descriere amplă în limba română pentru a te convinge să descoperi acest rom:Aromă: Romul Heffron Panama Elixir C..
129,98 lei
Fără TVA:109,23 lei
Eminente Reserva 7 year old este un rom cubanez deosebit de elegant, lansat in Marea Britanie, fabricat 100% din trestie de zahar cubaneza, realizat cu multa grija si dragoste de catre tanarul maestrul distilator de rom de Cuba pe numele lui Cesar Marti. Avand in spate o istore scrisa de Moet Hennes..
259,99 lei
Fără TVA:218,48 lei
CARACTERISTICIRomul Botran Rare Blend Guatemala Oak 0.7L este un rom premium care se remarcă prin calitatea și complexitatea sa. Cu o selecție meticuloasă a romurilor învechite și o maturare în butoaie diverse, acest rom oferă o experiență gustativă deosebită. Notele de vanilie, nuci și condimente, ..
399,99 lei 439,98 lei
Fără TVA:336,13 lei
CARACTERISTICIRomul Botran No.18 Reserva De La Familia 0.7L este o băutură alcoolică provenită din Guatemala, care merită cu siguranță să fie încercată, având în vedere caracteristicile distinctive pe care le oferă:Blend: Amestecul de romuri în această băutură provine din cinci până la optsprezece a..
205,99 lei
Fără TVA:173,10 lei
Brand: Barceló
Distileria Barcelo, din Santo Domingo din Republica Domninicana a luat nastere in 1929 cand, un tanar din Spania, Julián Barceló a ajuns la Santo Domingo si a fondat distileria si a inceput sa produca primele romuri si sa le vand in toata tara. Produsul optim a fost obtinut de Barcelo prin experimen..
175,09 lei
Fără TVA:147,13 lei
Brand: Diplomatico
CARACTERISTICICu ani de experiență și tradiție în spate, Romurile Diplomático reprezintă cea mai înaltă expresie a pasiunii și priceperii distileriei. Îmbinând abilitatea artizanală cu o înțelegere profundă a procesului de producție al romului, a fost creată o colecție de romuri unice și complexe, c..
102,99 lei
Fără TVA:86,55 lei
Brand: Diplomatico
CARACTERISTICICu ani de experiență și tradiție în spate, Romurile Diplomático reprezintă cea mai înaltă expresie a pasiunii și priceperii distileriei. Îmbinând abilitatea artizanală cu o înțelegere profundă a procesului de producție al romului, a fost creată o colecție de romuri unice și complexe, c..
61,79 lei
Fără TVA:51,92 lei
Brand: Diplomatico
CARACTERISTICICu ani de experiență și tradiție în spate, Romurile Diplomático reprezintă cea mai înaltă expresie a pasiunii și priceperii distileriei. Îmbinând abilitatea artizanală cu o înțelegere profundă a procesului de producție al romului, a fost creată o colecție de romuri unice și complexe, c..
479,99 lei 530,92 lei
Fără TVA:403,35 lei
Brand: Miracielo
CARACTERISTICIMiracielo Artesano este o creație distinsă, obținută din miere de trestie de zahăr. Această băutură superbă este supusă unui proces meticulos de distilare și îmbătrânire, care îi conferă caracteristicile distinctive ce o definesc.Îmbătrânire în Butoaie de Bourbon: Romurile care alcătui..
159,99 lei 196,09 lei
Fără TVA:134,45 lei
Brand: A.H. Riise
CARACTERISTICIRomul A.H. Riise Non Plus Ultra Ambre D'or Excellence este, într-adevăr, un rom remarcabil, recunoscut pentru calitatea sa superioară și apreciat pentru gustul său excepțional. Iată câteva dintre caracteristicile sale distincte:Arome complexe: A.H. Riise Non Plus Ultra Ambre D'or E..
459,37 lei
Fără TVA:386,03 lei

DARK RUM - BauturiAlcoolice îți pune la dispoziție o gamă variată de produse

Afişare 1 - 20 din 96 (5 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate