ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

ABSINTHE

Prima dată a fost produs în Elveția la jumătatea secolului al 18-lea. Obținută din plante și botezată Zana Verde” datorită culorii ei, absintul este o băutură alcoolică foarte tare având de obicei 70 de grade. La gust seamănă cu ouzo-ul grecesc, aroma predominantă este de anason, dar se regăsesc și arome de fenicul sau pelin. Absintul a devenit popular în rândul artiștilor (poeților, pictori, sculptorilor, etc.) și unii considerau că aceasta băutură îi inspiră în procesul lor de creație, în special datorită tujon-ului din compoziția pelinului, substanță halucinogenă.

ABSINTHE - Alege din 9 produse

Absintul 21 Abeja Negra este o băutura spirtoasă facută cu rom și miere italiană de salcâm de cea mai bună calitate, pentru un gust unic, dulce spre deosebire de orice altă bautură de acest gen...
69,99 lei
Fără TVA:58,82 lei
Absintul 21 Bonnie este o băutură spirtoasă cu o concentrație alcoolică destul de ridicată și o puternică aromă de anason...
79,99 lei
Fără TVA:67,22 lei
Absintul 21 Chucheria De Choco este o băutură spirtoasă pe baza de rom și ciocolată, perfectă pentru a fi gustată simplă sau servită la sfarșitul mesei cu cafea sau cocktailuri sau împreună cu înghețată vara și cu ciocolată caldă iarna. Gustul provine dintr-un contrast al persistenței și căldur..
69,99 lei
Fără TVA:58,82 lei
Absintul 21 Clyde este o băutură spirtoasă cu o concentrație alcoolică destul de ridicată și o puternică aromă de anason...
79,99 lei
Fără TVA:67,22 lei
Absintul 21 Guns Violet este o băutură spirtoasă cu o concentrație alcoolică destul de ridicată și o puternică aromă de anason...
79,99 lei
Fără TVA:67,22 lei
Brand: Green Tree
Absinth si-a dezvoltat o reputatie de bautura spirtoasa care transforma atmosfera intr-una misterioasa. Aceasta bautura a fost populara printre cei aflati la marginea societatii dar a fost si bautura la alegere a artistilor vizionari. Van Gogh sustinea ca Absinth a actionat ca o muza in creativitati..
169,99 lei
Fără TVA:142,85 lei
Brand: Green Tree
Absinth Green Fairy, obtinut din frunze de pelin, fenicul, anason, condimente si plante aromatice.Produs in Cehia, cu o alcoolemie de 70 de grade..
69,98 lei
Fără TVA:58,81 lei
Brand: Green Tree
Absinth Green Fairy, obtinut din frunze de pelin, fenicul, anason, condimente si plante aromatice.Produs in Cehia, cu o alcoolemie de 70 de grade. ..
89,99 lei
Fără TVA:75,62 lei
Brand: Green Tree
Aceasta bautura a fost populara printre cei aflati la marginea societatii dar a fost si bautura la alegere a artistilor vizionari. Van Gogh sustinea ca Absinth a actionat ca o muza in creativitatile sale. Absinth Green Tree Devil este realizat din ingrediente naturale de cea mai buna calitate. Acest..
89,99 lei
Fără TVA:75,62 lei

ABSINTHE - BauturiAlcoolice îți pune la dispoziție o gamă variată de produse

Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)