ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

LOWLAND


LOWLAND - Alege din 6 produse

Brand: Auchentoshan
CARACTERISTICIFiecare picătură din acest spectaculos Scotch este distilată de trei ori și apoi maturată timp de peste doisprezece ani. Whisky-ul nostru Single Malt din Lowland emană o aromă tentantă de migdale prăjite, caramelizat toffee și gustul neted, delicat, specific Auchentoshan.Culoare: La pr..
209,99 lei
Fără TVA:176,46 lei
Brand: Auchentoshan
CARACTERISTICIAuchentoshan Whisky 18 Ani este un exemplu superb al rafinamentului în lumea whisky-ului single malt scoțian. Acesta este distilat de trei ori, apoi lăsat să maturizeze timp de peste optsprezece ani, într-un proces atent și meticulos. Rezultatul este un whisky single malt din Lowland, ..
441,72 lei
Fără TVA:371,19 lei
Brand: Auchentoshan
CARACTERISTICIBartender's Malt este un whisky single malt scoțian cu adevărat special. Este rezultatul unei colaborări unice între doisprezece dintre cei mai inovatori barmani din întreaga lume. Acești artiști ai cocktail-urilor au selectat cu grijă malțuri din cinci decenii diferite, fiecare matura..
287,22 lei
Fără TVA:241,36 lei
Brand: Auchentoshan
CARACTERISTICIAuchentoshan Blood Oak Whisky nu este doar o băutură spirtoasă obișnuită, ci un exemplu curajos care nu se teme să iasă în evidență. Numele său distinctiv nu este doar o dramatizare, ci o reflectare a caracterului unic al acestui Scotch. Blood Oak și-a câștigat numele datorită procesul..
550,79 lei
Fără TVA:462,85 lei
Brand: Auchentoshan
CARACTERISTICILa Auchentoshan, nu se fac compromisuri atunci când vine vorba de calitatea lemnului folosit în procesul de îmbătrânire a whisky-ului. Cu Auchentoshan Dark Oak, s-a excelat în găsirea și folosirea celor mai fine lemne pentru butoaie. Acest whisky este supus unei distilări triple pentru..
285,59 lei
Fără TVA:239,99 lei
Brand: Auchentoshan
CARACTERISTICIAuchentoshan Three Wood Whisky este un whisky single malt scoțian premiat, care a fost maturat în trei tipuri diferite de butoaie. Acest proces meticulos de îmbătrânire îi conferă o paletă bogată și complexă de arome și gusturi.Culoare: Atunci când privești această minunată creație a d..
267,78 lei
Fără TVA:225,02 lei

LOWLAND - BauturiAlcoolice îți pune la dispoziție o gamă variată de produse

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)