ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

VINURI

Vin – o băutură fină pentru preparate alese


Vinul reprezintă multe lucruri pentru mulți oameni. Poate reprezenta cariera sau hobby-ul, o simplă băutură sau o investiție, o masă cu familia sau un mod de distracție cu prietenii. Indiferent ce înseamnă pentru unii și alții, vinul rămâne o băutură aromată ce completează perfect serile cu iz de relaxare. 

Sunt multe lucruri care pot influența gustul vinului. Cel mai important este soiul strugurilor. Și cum sunt multe soiuri există și mai multe vinuri diverse. De exemplu, un vin mai poate fi obținut și din altceva. Vinurile din fructe precum piersici sau afine sunt foarte gustoase. Fiecare dintre ele, însă, vine cu povestea locului – de exemplul vinul de porto din Portugalia - și aroma unică a fructului. De asemenea, mai poti intalni vinuri fortificate, adică acelea care au în compoziție o anumită cantitate de alcool. 


Vinuri albe, roșii, dulci sau seci – accentul de savoare pentru seri de relaxare


Vinurile în România sunt de diferite soiuri și sunt disponibile în magazinul nostru online. Sortimentele de vinuri ca cele de vin alb, roșu, sau sherry te așteaptă să le descoperi așa cum îți dorești, experimentând ca un adevărat somier. Fiecare dintre acestea își aduc aportul dacă acompaniază diferite preparate. Dacă vinurile rose merg foarte bine la deserturi și cele albe se potrivesc perfect cu carnea albă, cele roșii sunt tari și completează de minune carnea roșie sau cea mai grasă. 

Pe site-ul nostru de vinuri găsești o adevărată colecție impresionantă. Te așteaptă mărci cunoscute ce oferă produse calitate superioară care să îți bucure papilele gustative. Serile de relaxare pot fi acum mai aromate și pline de miresme. 


VINURI - Alege din 527 produse

CARACTERISTICINovalis Wines Raza Sauvignon Blanc este o adevărată comoară în universul vinurilor. Este un vin alb sec, caracterizat prin răcoritorul său profil tânăr și proaspăt. Acest vin se remarcă printr-o mineralitate distinctivă, arome și gusturi desăvârșite, oferind o experiență senzorială de ..
42,49 lei 49,99 lei
Fără TVA:35,71 lei
CARACTERISTICINovalis Wines ZORA Merlot este o poveste în fiecare pahar. Fiecare înghițitură dezvăluie măiestria producătorilor și pasiunea pentru a crea o experiență unică:Nuanță: Novalis Wines ZORA Merlot este o alegere rafinată pentru iubitorii de vinuri rose. Cu o nuanță discretă de roz so..
42,49 lei 49,99 lei
Fără TVA:35,71 lei
CARACTERISTICIÎncă de la prima privire, Novalis Wines Arca Chardonnay Barrique îți dezvăluie bogăția sa într-o paletă cromatică aurie și atrăgătoare. Fiecare pahar este o călătorie în lumea aromelor sofisticate și a texturilor rafinate. Oferind o perfectă armonie între maturitatea butoaielor și pros..
59,49 lei 69,99 lei
Fără TVA:49,99 lei
CARACTERISTICINovalis Wines Azar Saperavi este un vin cu o poveste veche, creat exclusiv din soiul de struguri nobili, Saperavi, din cea mai veche regiune viticolă din lume. Cu o culoare roșie rubiniu profund, acest vin este o adevărată capodoperă a meșteșugului vinicol. Fiecare înghițitură este o c..
84,99 lei 99,99 lei
Fără TVA:71,42 lei
CARACTERISTICIChateau Cristi Cabernet Sauvignon & Saperavi este un vin nobil produs în Republica Moldova, bogat în tradiție și pasiune. Cu un cupaj complex și expresiv de soiuri Cabernet Sauvignon și Saperavi, acest vin excelează datorită selecției atente a strugurilor și maturării timp de 12 lu..
59,49 lei 69,99 lei
Fără TVA:49,99 lei
CARACTERISTICIChateau Cristi Malbec & Saperavi este o experiență vinicolă deosebită care combină armonios două soiuri nobile - Malbec și Saperavi. Această creație aduce în pahar un vin roșu sec remarcabil, cu arome și gusturi captivante. Caracteristicile distinctive ale acestui vin sunt:Cupaj no..
59,49 lei 69,99 lei
Fără TVA:49,99 lei
CARACTERISTICIBucurați-vă de o experiență regală cu Chateau Cristi Cuvee Rouge Royal, vinul de referință al prestigioasei vinării Chateau Cristi, care a fost onorat să fie savurat chiar la curtea țarului Imperiului Rus. Acest vin remarcabil se distinge prin caracteristicile sale distincte și gustul ..
59,49 lei 69,99 lei
Fără TVA:49,99 lei
CARACTERISTICIDescoperiți rafinamentul și eleganța vinului Chateau Cristi Family Reserve Malbec Barrel Fermented, o alegere captivantă și inovatoare pentru cei cărora le place să experimenteze bucuria unei băuturi alcoolice deosebite. Acest vin se remarcă prin caracteristicile sale unice, care îl fa..
212,49 lei 249,99 lei
Fără TVA:178,56 lei
CARACTERISTICIDescoperă o experiență vinicolă deosebită cu vinul roșu Chateau Cristi Family Reserve Merlot & Saperavi, o combinație îndrăzneață și inspirată a celor două soiuri de struguri - Merlot și Saperavi. Acest vin te va cuceri cu notele sale distincte și cu buchetul complex, ce te va purt..
169,99 lei 199,99 lei
Fără TVA:142,85 lei
CARACTERISTICIChateau Cristi Chardonnay Barrel Fermented, un vin cu adevărat rafinat și distins. Procesul meticulos de fermentare și batonare în butoaie de stejar timp de 3 luni a conferit acestui vin o complexitate și profunzime remarcabile.Origine și proces de producție: Chateau Cristi Chardonnay ..
59,49 lei 69,99 lei
Fără TVA:49,99 lei
CARACTERISTICIVinul Chateau Cristi Pinot Noir este o alegere desăvârșită pentru cei ce caută o experiență rafinată și echilibrată în lumea vinurilor. Obținut din struguri Pinot Noir, acest vin rose captivant impresionează prin atributele sale unice:Delicatețe cromatică: Cu o culoare atrăgătoare roz ..
59,49 lei 69,99 lei
Fără TVA:49,99 lei
CARACTERISTICIDescoperă frumusețea vinului roșu sec Chateau Cristi Merlot, un vin clasic ce provine din soiul nobil de struguri Merlot, maturat cu grijă în butoaie de stejar timp de peste 6 luni. Această băutură alcoolică încântă simțurile cu caracteristicile sale distinctive și te poartă într-o căl..
59,49 lei 69,99 lei
Fără TVA:49,99 lei
CARACTERISTICIDescoperiți o bijuterie vinicolă în Chateau Cristi Pinot Noir - un vin clasic, ușor și cu o personalitate aparte. Acest minunat Pinot Noir a fost maturat cu grijă în butoaie de stejar timp de peste 6 luni, ceea ce i-a oferit o profunzime și echilibru remarcabile.Arome: Aromele sale sub..
59,49 lei 69,99 lei
Fără TVA:49,99 lei
CARACTERISTICIVinul dulce rose Chateau Cristi Late Harvest Cabernet Sauvignon este o alegere deosebită pentru iubitorii de vinuri care apreciază echilibrul subtil dintre dulcețea delicată și fructuozitatea rafinată. Acest sortiment îmbină cu măiestrie calitățile remarcabile ale soiului celebru de st..
84,99 lei 99,99 lei
Fără TVA:71,42 lei

VINURI - BauturiAlcoolice îți pune la dispoziție o gamă variată de produse

Afişare 1 - 20 din 527 (27 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate