ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

GIN

Gin - arome deosebite pentru toate gusturile

Ginul este o băutură extrem de populară care poate fi savurată în diferite combinații, indiferent de sezon. Cu toate acestea, ea este apreciată sub forma unui tonic răcoritor, mai ales în zilele toride de vară. Pentru că există o varietate de producători și arome, magazinul nostru online vine în întâmpinarea ta cu diferite tipuri de gin, care să îi mulțumească și pe cei mai pretențioși degustători.

Găsești aici gin cu multiple gusturi și arome: căpșuni, zmeură, mentă, citrice, coriandru, ienupăr, aloe, migdale, castravete, coacăze negre, grapefruit și multe alte gusturi aromatice delicate și combinații exotice, cu gust puternic. Avantajul băuturii tip gin este că poate fi consumat atât ca atare, cât și în combinație cu alte băuturi, pentru a te bucura de un cocktailul perfect.

Gin - prețuri de depozit de la producători renumiți

Ginurile din magazinul nostru sunt premiate în întreaga lume pentru gusturile lor deosebite, ceea ce prezintă un motiv în plus pentru care să le încerci. Poți alege sticle de la 0,05 L, până la 1L, cu diferite concentrații de alcool. Te vei bucura de sortimente îndrăgite din toată lumea, gata să se alăture ție și prietenilor tăi în momente speciale! De asemenea, pe site-ul nostru ai ocazia să găsești la prețuri de producător și alte băuturi, precum: whisky, coniac, vodka, rom, tequila sau lichior, cu arome preferate atât de domni, cât și de doamne. Cercetează sortimentul nostru extins de băuturi și alege produsele tale preferate!

GIN - Alege din 154 produse

GIN - Gin Silent Pool & Premium Indian Tonic Water - Ready To Drink - 0.25L
Artizanal
CARACTERISTICIGinul Silent Pool & Premium Indian Tonic Water - Ready To Drink se remarcă prin următoarele caracteristici distinctive:24 de plante botanice: Acest gin conține o selecție atentă de 24 de plante botanice, alese pentru a crea un spirit romantic și complex.Doar Tonic: Rețeta clasică d..
16,99 lei
Fără TVA:14,28 lei
GIN - Gin Silent Pool 0.7L
Artizanal
CARACTERISTICIGinul Silent Pool este cunoscut pentru calitatea și gustul său excepțional. Iată câteva dintre caracteristicile acestui gin apreciat:Arome complexe și echilibrate: Ginul Silent Pool oferă un profil gustativ complex și echilibrat. Notele dominante includ ienupăr proaspăt, coriandru ..
199,99 lei
Fără TVA:168,06 lei
GIN - Gin Silent Pool Rare Citrus 0.7L
Artizanal
CARACTERISTICIGinul Silent Pool Rare Citrus este o varietate specială de gin produsă de distileria Silent Pool. Iată câteva caracteristici ale acestui gin:Arome bogate de citrice: Silent Pool Rare Citrus este un gin care se distinge prin aromele bogate și proaspete de citrice. Se folosesc o sele..
219,99 lei
Fără TVA:184,87 lei
GIN - Gin Silent Pool Rose Expression 0.7L
Artizanal
CARACTERISTICIGinul Silent Pool Rose Expression este o variantă distinsă și apreciată a gamei de ginuri produse de distileria Silent Pool. Iată câteva caracteristici ale acestui gin:Arome florale delicate: Silent Pool Rose Expression îmbină aromele clasice ale ginului cu notele delicate și parf..
219,99 lei
Fără TVA:184,87 lei
GIN - Gin Silent Pool 1L
Artizanal
CARACTERISTICIGinul Silent Pool este cunoscut pentru calitatea și gustul său excepțional. Iată câteva dintre caracteristicile acestui gin apreciat:Arome complexe și echilibrate: Ginul Silent Pool oferă un profil gustativ complex și echilibrat. Notele dominante includ ienupăr proaspăt, coriandru ..
269,99 lei
Fără TVA:226,88 lei
GIN - Crafter's Aromatic Flower Gin 0.7L
Artizanal
Brand: Liviko
CARACTERISTICIGinul Crafter's Aromatic Flower produs de distileria Liviko este recunoscut pentru aromele sale distincte și gustul său deosebit. Iată câteva caracteristici ale acestui gin:Arome florale delicate: Crafter's Aromatic Flower este renumit pentru aromele florale distincte și delicate...
159,99 lei
Fără TVA:134,45 lei
GIN - Crafter's Aromatic Flower Gin 1L
Artizanal
Brand: Liviko
CARACTERISTICIGinul Crafter's Aromatic Flower produs de distileria Liviko este recunoscut pentru aromele sale distincte și gustul său deosebit. Iată câteva caracteristici ale acestui gin:Arome florale delicate: Crafter's Aromatic Flower este renumit pentru aromele florale distincte și delicate...
189,99 lei
Fără TVA:159,66 lei
GIN - Crafter's London Dry Gin 0.7L
Artizanal
Brand: Liviko
CARACTERISTICIGinul artizanal Crafter's London Dry este recunoscut pentru autenticitatea sa și respectul față de tradiția ginului London Dry. Iată câteva caracteristici ale acestui gin:Gust pur și echilibrat: Crafter's London Dry este un gin cu un gust pur și echilibrat. Aromele dominante inclu..
139,99 lei
Fără TVA:117,64 lei
GIN - Crafter's London Dry Gin 1L
Artizanal
Brand: Liviko
CARACTERISTICIGinul artizanal Crafter's London Dry este recunoscut pentru autenticitatea sa și respectul față de tradiția ginului London Dry. Iată câteva caracteristici ale acestui gin:Gust pur și echilibrat: Crafter's London Dry este un gin cu un gust pur și echilibrat. Aromele dominante includ..
169,99 lei
Fără TVA:142,85 lei
GIN - Crafter's Wild Forest Gin 0.7L
Artizanal
Brand: Liviko
CARACTERISTICICaracteristicile ginului artizanal Crafter's Wild Forest sunt:Inspirat de pădurile nordice: Ginul Crafter's Wild Forest este inspirat de pădurile mereu verzi și neatinse din Estonia. Se face referire la pădurile de lângă malul mării, bătute de vânturile toamnei, stânci acoperite de ..
179,99 lei
Fără TVA:151,25 lei
GIN - Magura Zamfirei Wolfpack Moonlight Gin 0.5L
Artizanal
CARACTERISTICIGinul artizanal Magura Zamfirei Wolfpack Moonlight 0.5L este cu adevărat remarcabil, oferind o experiență gustativă deosebită. Iată câteva dintre caracteristicile sale distincte:Arome complexe: Ginul Wolfpack Moonlight impresionează prin aromele sale complexe și sofisticate. ..
139,99 lei
Fără TVA:117,64 lei
GIN - Magura Zamfirei Premium Distilat No4 Dry Gin 0.7L
Artizanal
CARACTERISTICIGinul artizanal Magura Zamfirei Premium Distilat No4 Dry Gin este cu adevărat remarcabil, oferind o experiență gustativă deosebită. Iată câteva dintre caracteristicile sale distincte:Arome complexe: Ginul Premium Distilat No4 Dry Gin impresionează prin aromele sale complexe ș..
159,99 lei
Fără TVA:134,45 lei
GIN - Tanqueray Alcohol Free Gin 0.7L
NON
ALCOOLIC
Brand: Tanqueray
CARACTERISTICITanqueray Alcohol Free Gin este o opțiune revoluționară pentru iubitorii de gin care doresc să se bucure de gustul autentic al ginului, dar fără alcool. Cu patru botanice perfect echilibrate, acest gin fără alcool păstrează stilul citric și aromele de ienupăr specifice, completate de o..
82,38 lei
Fără TVA:69,23 lei
Brand: Tanqueray
CARACTERISTICIÎn anii 1830, Charles Tanqueray nu s-a temut să amestece ideile sale îndrăznețe. Căutarea sa ingenioasă pentru perfecțiune a dat roade, creând Tanqueray London Dry, un gin perfect echilibrat și unul dintre cele mai premiate ginuri din lume.Istorie: Tanqueray London Dry Gin se..
109,99 lei
Fără TVA:92,43 lei
Brand: Tanqueray
CARACTERISTICITanqueray Malacca Distilled Gin este o bijuterie a băuturilor alcoolice, bazată pe o rețetă introdusă pentru prima dată în 1998 de către Charles Waugh Tanqueray. Acest gin este o odaie călătoriilor pe mările lumii, în căutarea condimentelor exotice care au inspirat creația sa. Charles ..
149,34 lei
Fără TVA:125,50 lei
GIN - Whitley Neill Original Gin 0.7L
Artizanal
Lansat in anul 2005, cu traditie si pasiune pentru amestecuri, Whitley Neill, unul dintre cele mai mari branduri de gin artizanal care distileaza ginul inca din anul 1762. A opt-a generatie de onoare, Johnny Neill, a inceput sa distileze sub indrumarea bunicii sale, determinat sa creeze un amestec d..
89,99 lei
Fără TVA:75,62 lei
Brand: Frisky Panky
Cei de la Frisky Panky si-au propus sa schimbe fata whisky-ului scotian, sa fie originali, unici, contemporani si moderni, adresandu-se hipsterilor care calatoresc in jurul globului in cautarea de mai mult si nu de lucruri obisnuite. Frisky Panky este o marca premium recunoscuta la nivel mondial pen..
99,99 lei 159,99 lei
Fără TVA:84,03 lei
GIN - Silent Pool Mist Bergamot Orange Spray 0.03L Silent Pool Mist Bergamot Orange Spray 0.03L
Artizanal
CARACTERISTICISilent Pool Mist Bergamot Orange Spray reprezintă o inovație în lumea băuturilor alcoolice, oferind o modalitate convenabilă și eficientă de a adăuga arome proaspete și vibrante într-un gin tonic. Caracteristicile distinctive ale băuturii alcoolice Silent Pool Mist Bergamot Orange ..
49,99 lei
Fără TVA:42,01 lei
GIN - Silent Pool Mist Kaffir Lime Spray 0.03L Silent Pool Mist Kaffir Lime Spray 0.03L
Artizanal
CARACTERISTICISilent Pool Mist Kaffir Lime Spray reprezintă o inovație în lumea băuturilor alcoolice, oferind o modalitate convenabilă și eficientă de a adăuga arome proaspete și vibrante într-un gin tonic. Caracteristicile distinctive ale băuturii alcoolice Silent Pool Mist Kaffir Lime S..
49,99 lei
Fără TVA:42,01 lei
GIN - Aviation American Batch Distilled Gin 0.7L
Artizanal -13 %
Brand: Aviation
Aviation Gin a evoluat dintr-o pasiune si o prietenie reciproca. Fiecare sticla de Aviation Gin este fabricata manual in loturi mici, cu o echipa mica si dedicata din Portland, Oregon. Tot procesul incepe prin infuzarea amestecului de botanice provenite din intreaga lume timp de 18 ore, urmat de dis..
125,99 lei 144,19 lei
Fără TVA:105,87 lei

GIN - BauturiAlcoolice îți pune la dispoziție o gamă variată de produse

Afişare 1 - 20 din 154 (8 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate