ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

CAFEA MACINATA

CAFEA MACINATA - Alege din 5 produse

Brand: Il Doge
Il Doge Frappe Caramel: O capodoperă a gustuluiIntroducere în lumea frappelorBine ai venit în universul Il Doge Frappe Caramel, unde fiecare înghițitură este o călătorie în lumea rafinamentului și a deliciilor. Frappe-urile au căpătat o popularitate uriașă în lumea băuturilor, datorită combinației l..
59,99 lei
Fără TVA:50,41 lei
Brand: Il Doge
Il Doge Frappe Ciocolată: Un deliciu pentru simțuriIl Doge Frappe Ciocolată te invită să explorezi o nouă dimensiune a frappe-urilor, în care dulcele ciocolatii se împletește armonios cu prospețimea și cremozitatea băuturilor reci. Este o călătorie în lumea plină de savoare a ciocolatei, unde fiecar..
59,99 lei
Fără TVA:50,41 lei
Brand: Il Doge
Il Doge Frappe Vanilie: Echilibrul Delicat dintre Dulceața și Eleganța Aromei de VanilieIntroducere în lumea rafinată a vanilieiIl Doge Frappe Vanilie te poartă într-o călătorie gustativă unică, în care dulceața subtilă a vaniliei se împletește armonios cu eleganța și rafinamentul fiecărei înghițitu..
59,99 lei
Fără TVA:50,41 lei
Brand: DALLMAYR
Dallmayr este una dintre cele mai cunoscute marci de cafea din Germania si este cea mai mare afacere care realizeaza delicatese in Europa. Aceasta companie are in spate o istorie de peste 300 de ani si este inca in proprietatea familiei. Astazi sediul central al companiei Alois Dallmayr este situat ..
8,99 lei
Fără TVA:8,25 lei
Brand: DALLMAYR
In fiecare sortiment de cafea Dallmayr Promodo se imbina plantele atent selectate recoltate din podisurile Asiei, Africii, Americii Centrale si de Sud. Aromele tipice sunt determinate de soiurile de cafea cultivate din sudul Etiopiei, tara de origine a cafelei. Dallmayr este renumit ca procesor de c..
46,18 lei
Fără TVA:42,37 lei

CAFEA MACINATA - BauturiAlcoolice îți pune la dispoziție o gamă variată de produse

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)