ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

OVERPROOF RUM

Romurile Overproof sunt romuri care inițial au fost concepute pentru a econimisi spațiu de marfă. Primii exportatori de rom transportau un produs brut care ajuns destinație urmă să fie diluat cu apă. Ulterior oamenii, în special marinarii, au dezvoltat un gust pentru “lucrurile grele”. Acest sortiment are tărie mai mare decât cea standard de 40%, tăria lui ajungând până la 75-80%. Orice rom îmbuteliat cu alcool în volum mai mare de 50% poate fi denumit Overproof.

OVERPROOF RUM - Alege din 2 produse

Brand: Goslings
Incepand cu anul 1858 Goslings Black Seal a fost unul dintre cele mai bune romuri care nu sunt disponibile pe scara larga. In ziua de azi, spre deosebire de majoritatea bauturilor spirtoase. Goslings Black Seal include bauturi din ambele poturi, cum ar fi din coniacul fin si grappa, care unul confer..
175,09 lei
Fără TVA:147,13 lei
Brand: Stroh
Marca Stroh Rum este una dintre cele mai cunoscute din Austria. Povestea acestui rom cu traditie incepe in 1832 creat pentru prima data de catre Sebastian Stroh, in perioada in care industria alcoolului abia incepea sa se dezvolte. Sortimentele au avut un prestigiu excelent astfel popularitatea a co..
139,99 lei
Fără TVA:117,64 lei

OVERPROOF RUM - BauturiAlcoolice îți pune la dispoziție o gamă variată de produse

Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)