ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

SETURI COCKTAIL

SETURI COCKTAIL - Alege din 3 produse

Brand: PlanetFUN
CARACTERISTICIDescoperiți arta mixologiei cu eleganță și stil cu noul nostru set cadou Cocktail Shaker Black. O colecție de 11 accesorii fine, toate într-o nuanță elegantă de negru, acest set este cu siguranță alegerea perfectă pentru orice iubitor al cocktailurilor. Inspirat de pasiunea pentru băut..
226,00 lei
Fără TVA:189,92 lei
Brand: PlanetFUN
CARACTERISTICIDescoperiți arta mixologiei cu eleganță și stil cu noul nostru set cadou Cocktail Shaker Gold. O colecție de 11 accesorii fine, toate într-o nuanță elegantă de negru, acest set este cu siguranță alegerea perfectă pentru orice iubitor al cocktailurilor. Inspirat de pasiunea pent..
258,00 lei
Fără TVA:216,81 lei
Brand: PlanetFUN
CARACTERISTICIDescoperă arta preparării cocktail-urilor cu eleganță și funcționalitate, cu noul nostru Set Cocktail Shaker XL cu 11 Accesorii si Suport Bambus, un adevărat deliciu pentru orice iubitor al mixologiei și al ospitalității sofisticate.Acest set nu este doar un simplu instrumentar, ci o e..
178,00 lei
Fără TVA:149,58 lei

SETURI COCKTAIL - BauturiAlcoolice îți pune la dispoziție o gamă variată de produse

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate