ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

TENNESSEE WHISKEY

Tennessee Whiskey – Prin ce se caracterizează?

Tennessee Whiskey este unul dintre cele mai cunoscute tipuri de whisky, fiind apreciat de către consumatorii din lumea întreagă. Acesta face parte din categoria whiskey-urilor de tip straight bourbon whiskey și este produs în Statele Unite ale Americii, doar în statul american Tennessee. În ceea ce privește caracteristicile sale, este bine să știi că acest gen de băutură este realizat dintr-o combinație de cereale. Totuși, compoziția trebuie să respecte o condiție unică: porumbul trebuie să se regăsească în proporție de minim 51%. De asemenea, maturarea are loc în butoaie noi de stejar, care sunt carbonizate pe interior, iar perioada minimă de învechire este de doi ani. În plus, este bine de știut că în procesul de producție nu este permisă adăugarea de arome suplimentare, coloranți sau alte tipuri de alcool.

Achiziționează Tennessee Whiskey la un bun raport calitate-preț!

Dacă vrei să achiziționezi un american whiskey bun și calitativ, poți încerca un Tennessee Whiskey creat de către un brand renumit. În gama noastră vei găsi nu doar acest gen de whiskey american, ci și alte categorii pe care merită să le descoperi (precum rye whiskey, bourbon whiskey, etc.). Orientează-te către produsele care îți oferă un bun raport calitate-preț și selectează sortimentul care îți îndeplinește toate criteriile. Ținând cont de toate caracteristicile, cu siguranță te vei bucura de aromele speciale și inconfundabile pe care ți le poate oferi un whiskey american care respectă cele mai înalte standarde de calitate!

TENNESSEE WHISKEY - Alege din 7 produse

Brand: Jack Daniels
CARACTERISTICIÎn anul 1904, la Târgul Mondial din St. Louis, Missouri, a fost acordată prima medalie de aur whiskey-ului Jack Daniel's Old No 7. Aceasta a marcat debutul unei serii de 7 medalii de aur destinate acestui whiskey. În fiecare strop, acest whiskey este filtrat prin 3 metri de cărbune de ..
107,99 lei 119,99 lei
Fără TVA:90,75 lei
Brand: Jack Daniels
CARACTERISTICIJack Daniel's aduce un omagiu pasiunii lui Jack pentru explorarea aromelor din întreaga lume prin Seria Tennessee Travelers. Acesta este un demers dedicat descoperirii nuanțelor și aromei ce pot fi găsite în whiskey-urile create în locuri unice, precum Distileria Jack Daniel din Tennes..
155,89 lei
Fără TVA:131,00 lei
Brand: Jack Daniels
CARACTERISTICIJack Daniel's Bonded Whiskey reprezintă o distilare a excelenței conform standardului botled-in-bond, respectând o tradiție consacrată încă din 1897 în SUA. Această distincție garantează calitatea superioară a băuturii, impunând standarde ridicate și o serie de criterii stricte. Este p..
169,99 lei
Fără TVA:142,85 lei
Brand: Jack Daniels
CARACTERISTICIJack Daniel’s Bottled in Bond Whiskey este o incursiune fermecătoare într-un trecut de excepție, omagiu adus anilor 1890. Aici se deschide o fereastră către perioada în care Jack Daniel a introdus sticlele pătrate semnate (1895), iar guvernul SUA a adoptat Legea Bottled in Bond (1897),..
195,69 lei
Fără TVA:164,44 lei
Brand: Jack Daniels
CARACTERISTICIÎn anul 1904, la Târgul Mondial din St. Louis, Missouri, a fost acordată prima medalie de aur whiskey-ului Jack Daniel's Old No 7. Aceasta a marcat debutul unei serii de 7 medalii de aur destinate acestui whiskey. În fiecare strop, acest whiskey este filtrat prin 3 metri de cărbune de ..
432,99 lei
Fără TVA:363,86 lei
Brand: Jack Daniels
CARACTERISTICIJack Daniel's Single Barrel Whiskey este o expresie a calității și rafinamentului, imbuteliat la 45 de grade pentru a păstra autenticitatea și complexitatea sa. Straturile acestei ediții selecte prezintă note distincte de caramel și mirodenii dulci, oferind un spectru aromatic ce defin..
189,99 lei
Fără TVA:159,66 lei
Brand: Jack Daniels
CARACTERISTICIJack Daniel's White Rabbit Saloon Whiskey este o ediție specială ce omagiază deschiderea White Rabbit Saloon de către domnul Jack, locație ce se găsea anterior în piața centrală a orașului Lynchburg. Saloon-ul era un loc de întâlnire preferat în Lynchburg, unde el și prietenii săi pute..
199,09 lei
Fără TVA:167,30 lei

TENNESSEE WHISKEY - BauturiAlcoolice îți pune la dispoziție o gamă variată de produse

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)