ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

BLENDED MALT


BLENDED MALT - Alege din 5 produse

Brand: Frisky Panky
CARACTERISTICIÎn lumea whisky-urilor fine, există creații care transcend banalul și devin adevărate opere de artă pentru simțurile noastre. Un astfel de exemplu este Frisky Panky Blended Malt, un amestec remarcabil de whiskyuri din inima Scoției, cu nuanțe aurii și o complexitate de arome ce te poar..
99,99 lei 169,99 lei
Fără TVA:84,03 lei
Denumirea "Monkey Shoulder" trebuie inteleasa ca o reminiscenta traditiilor: Pe vremuri, muncitorii distileriei intorceau orzul in germinare cu lopetile, ora dupa ora, cu mana, cu tonele. Aceasta munca grea ii durea uneori la umeri si bratele le atarnau, aproape ca la cimpanzei. Aceasta afectiune te..
169,99 lei 239,99 lei
Fără TVA:142,85 lei
Mount Eagles este un whisky scotian de malt de calitate distilat si maturat in butoaie de stejar american timp de 6 ani. Toate etapele de productie, inclusiv imbutelierea, au fost supravegheate de experti experimentati din Scotia. Aceasta bautura este un exemplu unic de whisky scotian veritabil intr..
98,87 lei
Fără TVA:83,08 lei
CARACTERISTICIThe Gladstone Axe American Oak este o băutură alcoolică deosebită, caracterizată prin finețe, arome bogate și o experiență gustativă lină. Învechirea în butoaie de bourbon contribuie la adăugarea notelor dulci de vanilie și măr, iar selecția meticuloasă a malțurilor din diverse distile..
133,89 lei
Fără TVA:112,51 lei
CARACTERISTICIThe Gladstone Axe The Black Axe Blended Malt Scotch Whisky este o băutură alcoolică cu caracter distinctiv, care îmbină mai multe arome remarcabile pentru a oferi o experiență degustativă deosebită. Principalele caracteristici distinctive ale acestei băuturi sunt:Spicy & Peaty: Ace..
133,89 lei
Fără TVA:112,51 lei

BLENDED MALT - BauturiAlcoolice îți pune la dispoziție o gamă variată de produse

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)