ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

LAMBRUSCO

LAMBRUSCO - Alege din 5 produse

CARACTERISTICIBorgo Imperiale Lambrusco Rosso Mantovano Frizzante Secco DOC este un vin frizzante care îmbină măiestria vinificației cu tradiția italiană, având denumirea de origine protejată Mantovano D.O.C. Această perlă vinicolă își trage rădăcinile în pitoreasca regiune Lombardia, cunoscută pent..
29,99 lei
Fără TVA:25,20 lei
CARACTERISTICIDacă îți dorești să explorezi esența autentică a regiunii Emilia Romagna prin intermediul vinului, nu poți trece cu vederea Collezione 21 Lambrusco Rosso Extra Dry. Această creație încântătoare emană tradiție și pasiune, fiind definită de caracteristicile sale distincte ce cuceresc fie..
35,99 lei
Fără TVA:30,24 lei
CARACTERISTICIDacă ești în căutarea unei experiențe rafinate și pline de culoare în lumea băuturilor alcoolice, nu poți trece cu vederea minunatul spumant Cortesole Il Lambrusco Mantovano Frizzante Rosso DOC. Această creație din inima Lombardiei emană o adevărată pasiune pentru tradiție și autentici..
29,99 lei
Fără TVA:25,20 lei
Brand: Riunite
Vinurile IGT precum acest Lambrusco Emilia sunt obtinute din suprafete mai mari decat cele pentru DOC si, in general, sunt permise productii mai mari. Acest lucru va permite accentuarea notele de prospetime si arome, mai degraba decat culoarea si structura. Cu toate acestea, prezenta Ancellotta spor..
20,59 lei
Fără TVA:17,30 lei
Brand: Riunite
Riunite ii incanta pe americani cu savoarea unui pahar de vin delicios, neted si racoritor care le permite oamenilor sa se relaxeze la ocazi speciale si sa se reconecteze cu cei dragi. Riunite Butterfly este un vin spumant preferat de tineri, atat pentru pretul accesibil cat si gustul racoros si uso..
37,07 lei
Fără TVA:31,15 lei

LAMBRUSCO - BauturiAlcoolice îți pune la dispoziție o gamă variată de produse

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)