ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

RACHIU

Rachiul este numele dat băuturilor alcoolice obținute prin distilarea sucurilor rezultate din fermentarea fructelor sau a cerealelor. Dat fiind că este produs prin distilare, rachiul are un conținut de alcool - și deci o tărie - mai mare decât vinurile.

Băutura obținută prin distilarea vinului se cheamă vinars sau coniac sau cognac care este diferit de rachiu (distilat din fructe sau cereale). În unele zone coniacul este considerat în sens larg rachiu, printr-o adaptare greșită a termenului de-a lungul timpului.

Din categoria rachiurilor fac parte următoarele băuturi alcoolice: palinca, acesta se obține din fructe fermentate și distilate, țuica, obținută doar din prune fermentate și distilate și horinca, denumirea regională pentru pentru rachiu. În alte zone se folosește pentru rachiu de proastă calitate.

Se servește ca aperitiv, în cupe ca pentru cognac la o temperatură de 15-18°C. sau cu gheaţă, în cazul în care tăria alcoolică depăşeşte 48 de grade,  însoţit întotdeauna de o gustare.

RACHIU - Alege din 5 produse

Brand: Zwack
Lichior pe baza de palinca cu caise si miere. ..
82,39 lei
Fără TVA:69,24 lei
Brand: Palirna
Aceasta gama este una dintre cele mai representative in distilerie. Fiind fideli traditiei distileriei, au reusit sa produca bauturi spirtoase de inalta calitate, cu o proportie mare de distilat din fructe. Prostejovska Hruska Blended Pear combina distilatul de pere de inalta calitate cu alcool..
59,99 lei
Fără TVA:50,41 lei
Brand: Palirna
Intotdeaua atenti la traditia distileriei, au reusit sa produca bauturi spirtoase de inalta calitate, cu o proportie mare de distilat din fructe. Prin retetele unice si speciale transmise cu atentie de la generatie la generatie si care raman o mostenire a distileriei aduc la viata cele mai delicioas..
59,99 lei
Fără TVA:50,41 lei
Brand: Palirna
Prin retetele unice si speciale transmise cu atentie de la generatie la generatie si care raman o mostenire a distileriei aduc la viata cele mai delicioase bauturi. Aceasta gama este una dintre cele mai representative linii in distilerie.Prostejovska Hruska Blended Golden Plum combina distilatul d..
59,99 lei
Fără TVA:50,41 lei

RACHIU - BauturiAlcoolice îți pune la dispoziție o gamă variată de produse

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)