ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

PISCO

Pisco apare din ce în ce mai des în meniuri și în cocktailuri creative. Este o băutură versatilă încântătoare cu o istorie lungă. Pisco este produs în Chile și Peru și este obținut dintr-o gama de soiuri de struguri autohtone. Prima dată a fost realizat în secolul XVI-lea după ce coloniștii au plantat strugurii pentru a face vin, apoi l-au distilat pentru a-l crea. În fucție de stil, fiecare regiune își păstrează propriul set de reglementări de producție, acestea fiind foarte stricte. Cel mai cunoscut mod de a fi consumat este în Pisco Sour, sau amestecat pur și simplu cu cola pentru a face Piscola.

PISCO - Alege din 3 produse

Brand: Barsol
Distilat de vin din struguri Quebranta, cel mai des folosit soi de strugure pentru realizarea de pisco. Produs fabricat in cantitati mici si distilat direct in sticla fara nici un alt adaos. Miros: banane, citrice, fructe coapte Gust: citric, ciocolata neagra, nuci Finis: citric, lung ..
123,99 lei
Fără TVA:104,19 lei
Brand: Barsol
Barsol pisco selecto acholado este un amestec din soi de strugure Quebranta si Torontel, cele mai bune soiuri de pisco. Miros: fructat, floral Gust: dulce, condimentat Finis: moale, delicat, dulce ..
142,79 lei
Fără TVA:119,99 lei
Brand: Capel
Pisco Capel Especial este un produs se naste dintr-o combinatie de sortimente de alcool dublu distilate. Acest Pisco are un caracter deosebit, este elegant si complex. Culoare este dobandita prin maturarea in lemn de stejar american dar aceasta maturare adauga si o aroma rafinata stugurilor astfel r..
75,91 lei
Fără TVA:63,79 lei

PISCO - BauturiAlcoolice îți pune la dispoziție o gamă variată de produse

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)