ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

PISCO

Pisco apare din ce în ce mai des în meniuri și în cocktailuri creative. Este o băutură versatilă încântătoare cu o istorie lungă. Pisco este produs în Chile și Peru și este obținut dintr-o gama de soiuri de struguri autohtone. Prima dată a fost realizat în secolul XVI-lea după ce coloniștii au plantat strugurii pentru a face vin, apoi l-au distilat pentru a-l crea. În fucție de stil, fiecare regiune își păstrează propriul set de reglementări de producție, acestea fiind foarte stricte. Cel mai cunoscut mod de a fi consumat este în Pisco Sour, sau amestecat pur și simplu cu cola pentru a face Piscola.

PISCO - Alege din 3 produse

Brand: Barsol
Distilat de vin din struguri Quebranta, cel mai des folosit soi de strugure pentru realizarea de pisco. Produs fabricat in cantitati mici si distilat direct in sticla fara nici un alt adaos. Miros: banane, citrice, fructe coapte Gust: citric, ciocolata neagra, nuci Finis: citric, lung ..
123,99 lei
Fără TVA:104,19 lei
Brand: Barsol
Barsol pisco selecto acholado este un amestec din soi de strugure Quebranta si Torontel, cele mai bune soiuri de pisco. Miros: fructat, floral Gust: dulce, condimentat Finis: moale, delicat, dulce ..
142,79 lei
Fără TVA:119,99 lei
Pisco de Ica Demonio de los Andre Albilla este produs din cei mai fini si exclusivi struguri Albilla, recoltati din podgoriile Tacama. Din acest soi vechi de o suta de ani aflat in terroirul Tamaca se obtine un sortiment foarte echilibrat cu o aroma incomparabila. Demonio de los Andre Albilla este f..
90,78 lei
Fără TVA:76,28 lei

PISCO - BauturiAlcoolice îți pune la dispoziție o gamă variată de produse

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)