Meniu Produse
Cosul tau de produse

FLAVOURED RUM

Există atâtea romuri aromate, precum există combinații de fructe și condimente. Romurile aromate sunt romuri infuzate cu arome de fructe, această infuzie de arome apare după fermentare și distilare. Cel mai des întâlnim arome de banană, portocale, mango, nuca de cocoș, ananas și sunt ideale că ingredient principal în aromatizarea cocktailurilor tropicale sau pentru cele cu tematică similară. Adesea sunt băute simplu cu gheață. Aceste sortimente de romuri au în general tărie alcoolică mai mică de 40%.

FLAVOURED RUM - Alege din 3 produse

Brand: Bacardi
Bine-cunoscutul si popularul Bacardi Limón este un rom cu o aroma usoara si cu un gust proapat de citrice: lamaie, lime si grapefruit. Limón Bacardi este super popular pentru bauturi si in special pentru ca este delicios intr-un Limon si Spritz. Includeti-l in cocktailul dumneavoastra preferat de va..
92,77 lei
Fără TVA:77,96 lei
Brand: Litchquor
Acest sortiment este combinatia perfecta dintre romul Mauritian si caramerul dulce nascut sub soarele tropical. Lichiorul Mauritius Rom Club Caramel este un deliciu care incanta prin notele sale de caramel si ciocolata alba. Acest lichior este potrivit ca baza in cocktail-urile preferate dar isi las..
95,87 lei
Fără TVA:80,56 lei
Brand: Grand Kadoo
ISTORIA BRANDULUIDistileria Grand Kadoo este o distilerie de renume din Republica Dominicană, specializată în producția de romuri premium. Iată o scurtă istorie a acestei distilerii:Fondată în anul 2009, distileria Grand Kadoo a fost creată cu scopul de a produce romuri de înaltă calitate, care să r..
124,73 lei
Fără TVA:104,82 lei

FLAVOURED RUM - BauturiAlcoolice îți pune la dispoziție o gamă variată de produse

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate