Meniu Produse
Cosul tau de produse

BRANDY CLASSIC

Brandy este una dintre cele mai populare băuturi spirtoase folosite în primele baruri, motiv pentru care se găsește în cele mai bune cocktail-uri clasice. Brandy este o băutură spirtoasă  obținută prin distilarea vinului și este de obicei maturată în butoaie din lemn care adâncește culoare până la a chihlimbarului. Poate fi de mai multe feluri, iar pentru a descrie calitatea și vârstă, se folosesc mai mulți indicatori inscripționați de obicei lângă numele mărcii, pe etichetă. Spre exemplu, V.S. sau “Foarte Special” este îmbătrânit cel puțin doi ani, V.S.O.P sau “Foarte Superior Old Pale” este îmbătrânit cel puțin patru ani, X.O. sau  “Extra Old” este măturat cel puțin șase ani. Este produs în întreagă lume sub formă de Cognac, Armagnac, Pisco, Eau-de-vie și alte stiluri.

BRANDY CLASSIC - Alege din 5 produse

Distillati Group produce si distribuie mai mult de 40 de sortimente de bauturi alcoolice si non alcoolice. Produsele au caracteristici si calitati bine apreciate de public de mai bine de douazeci de ani si au primit o recunoastere importanta. Printre toate sortimentele deosebite, compania aduce pe p..
59,99 lei
Fără TVA:50,41 lei
Brand: Metaxa
Un pioner caruia ii placea sa priveasca inaintea timpului sau, s-a angajat in cautarea de a crea o bautura de culoarea chihlimbarului unica. Spyros Metaxa s-a nascut intr-o familie de negustori de matase din Grecia si primele sale afaceri au fost cele cu marfuri fine. In calatoriile sale avut ocazia..
75,25 lei
Fără TVA:63,24 lei
Brand: Metaxa
Spyros Metaxa s-a nascut intr-o familie de negustori de matase din Grecia. Primele sale afaceri au fost cele cu marfuri fine, dar cum ii placea sa priveasca inaintea timpului sau, s-a angajat in cautarea de a crea o bautura de culoarea chihlimbarului unica. In anul 1888, Spyros si fratii sai Elias s..
103,08 lei
Fără TVA:86,62 lei
Brand: St Remy
St Remy un brand francez fondat in anul 1886 in Loire Valley, Franta. St Remy XO un brandy complex si bogat in aroma sa de origine franceza, specifica casei St Remi, putand fi savurat simplu sau in prepararea de cocktail-uri delicioase. Culoare: chihlimbar luminos Miros: stejar, vanilie, fructe coap..
99,99 lei
Fără TVA:84,03 lei
Brand: Touzeau
Touzeau VSOP face parte din portofoliul Casei Dobbe. Este un brandy de calitate superioara, invechit in butoaie de stejar. Are o culoare chihlimbarie, este perfect echilibrat, cu un gust bland si armonios.Miros: delicat, fructat, cu usoare note de stejarGust: echilibrat, cu note de vanilie si fructe..
79,98 lei
Fără TVA:67,21 lei

BRANDY CLASSIC - BauturiAlcoolice îți pune la dispoziție o gamă variată de produse

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate