ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

BRANDY CLASSIC

Brandy este una dintre cele mai populare băuturi spirtoase folosite în primele baruri, motiv pentru care se găsește în cele mai bune cocktail-uri clasice. Brandy este o băutură spirtoasă  obținută prin distilarea vinului și este de obicei maturată în butoaie din lemn care adâncește culoare până la a chihlimbarului. Poate fi de mai multe feluri, iar pentru a descrie calitatea și vârstă, se folosesc mai mulți indicatori inscripționați de obicei lângă numele mărcii, pe etichetă. Spre exemplu, V.S. sau “Foarte Special” este îmbătrânit cel puțin doi ani, V.S.O.P sau “Foarte Superior Old Pale” este îmbătrânit cel puțin patru ani, X.O. sau  “Extra Old” este măturat cel puțin șase ani. Este produs în întreagă lume sub formă de Cognac, Armagnac, Pisco, Eau-de-vie și alte stiluri.

BRANDY CLASSIC - Alege din 8 produse

Distillati Group produce si distribuie mai mult de 40 de sortimente de bauturi alcoolice si non alcoolice. Produsele au caracteristici si calitati bine apreciate de public de mai bine de douazeci de ani si au primit o recunoastere importanta. Printre toate sortimentele deosebite, compania aduce ..
39,99 lei 59,99 lei
Fără TVA:33,61 lei
Brand: Asbach
Asbach GmbH este o filiala a companiei Underberg AG, care pe langa brandy-uri produce si alte bauturi spirtoase si ciocolata. Istoria companiei dateaza din 1892, cand Hugo Asbach a fondat compania in orasul Rüdesheim am Rhein. In 1892 el distribuia "Cogancul Rüdesheim" care a devenit curand foarte p..
71,99 lei 79,99 lei
Fără TVA:60,50 lei
Brand: Metaxa
Spyros Metaxa s-a nascut intr-o familie de negustori de matase din Grecia. Primele sale afaceri au fost cele cu marfuri fine, dar cum ii placea sa priveasca inaintea timpului sau, s-a angajat in cautarea de a crea o bautura de culoarea chihlimbarului unica. In anul 1888, Spyros si fratii sai Elias s..
148,49 lei 164,99 lei
Fără TVA:124,78 lei
Brand: Metaxa
Spyros Metaxa s-a nascut intr-o familie de negustori de matase din Grecia. Primele sale afaceri au fost cele cu marfuri fine, dar cum ii placea sa priveasca inaintea timpului sau, s-a angajat in cautarea de a crea o bautura de culoarea chihlimbarului unica. In anul 1888, Spyros si fratii sai Elias s..
58,49 lei 64,99 lei
Fără TVA:49,15 lei
Brand: Metaxa
Un pioner caruia ii placea sa priveasca inaintea timpului sau, s-a angajat in cautarea de a crea o bautura de culoarea chihlimbarului unica. Spyros Metaxa s-a nascut intr-o familie de negustori de matase din Grecia si primele sale afaceri au fost cele cu marfuri fine. In calatoriile sale avut ocazia..
77,39 lei 85,99 lei
Fără TVA:65,03 lei
Brand: The Wolf
Wolf Weissbrand reprezinta o noua categorie de bauturi spirtoase. Acest digestiv neobisnuit este clasificat ca hibrid intre grappa si coniac de fructe. Este distilat de doua ori din vinurile dulci din zona Palatine, strugurii fiind culesi manual depozitati in rezervoare din otel inoxidabil, ceea ce ..
581,04 lei 645,60 lei
Fără TVA:488,27 lei
Brand: Touzeau
Touzeau VSOP face parte din portofoliul Casei Dobbe. Este un brandy de calitate superioara, invechit in butoaie de stejar. Are o culoare chihlimbarie, este perfect echilibrat, cu un gust bland si armonios.Miros: delicat, fructat, cu usoare note de stejarGust: echilibrat, cu note de vanilie si fructe..
71,99 lei 79,99 lei
Fără TVA:60,50 lei
Vecchia Romagna este cel mai vandut brandy din Italia in anul 2018 si s-a nascut in anul 1820 la Bologna in distileria Buton, dar a devenit faimos abia in anii saizeci si saptezeci ai secolulu XX. “Metoda Vecchia Romagna” este compusa din trei etape, prima etapa include distilarea de tip coloasa con..
80,99 lei 89,99 lei
Fără TVA:68,06 lei

BRANDY CLASSIC - BauturiAlcoolice îți pune la dispoziție o gamă variată de produse

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)