ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

ROM ARTIZANAL

ROM ARTIZANAL - Alege din 5 produse

ROM ARTIZANAL - Rom Brewdog Five Hundred Cuts - Pineapple and Mango - 0.7L
Artizanal -2 %
Brand: Brewdog
CARACTERISTICIBrewDog, celebrul producător scoțian de bere artizanală, este cunoscut pentru inovația și creativitatea sa în lumea berii. Cu stiluri captivante și un spirit întreprinzător, au reușit să facă o intrare senzațională pe scena spiritelor. Astfel, s-a născut BrewDog Five Hundred Cuts, o bă..
165,99 lei 169,99 lei
Fără TVA:139,49 lei
ROM ARTIZANAL - Rom Brewdog Five Hundred Cuts - Cherry and Dark Chocolate - 0.7L
Artizanal -2 %
Brand: Brewdog
CARACTERISTICIÎn miezul naturii, sub un cer vast și senin, începe povestea lui BrewDog Five Hundred Cuts - Cherry and Dark Chocolate. Acest elixir, o capodoperă în arta băuturilor spirtoase, nu este doar un amestec; este o călătorie pasionată către gusturi neexplorate și arome neegalate. O poveste d..
165,99 lei 169,99 lei
Fără TVA:139,49 lei
ROM ARTIZANAL - Rom Brewdog Five Hundred Cuts - Botanical - 0.7L
Artizanal
Brand: Brewdog
CARACTERISTICIÎn spatele fiecărei sticle de Five Hundred Cuts se află nu doar un rom, ci o poveste vibrantă a bucuriei vieții și a curajului neînfricat. Această băutură excepțională transcende limitele tradiției, combinând măiestria romului, obținut din melasă de trestie de zahăr și fermentat cu dro..
169,99 lei
Fără TVA:142,85 lei
ROM ARTIZANAL - Magura Zamfirei Haiduc Premium Hand Crafted White Rom 0.1L
Artizanal
CARACTERISTICIRomul Magura Zamfirei Haiduc Premium Hand Crafted White 0.1L este cu adevărat remarcabil, oferind o experiență gustativă deosebită. Iată câteva dintre caracteristicile sale distincte:Aromă proaspătă și vibrantă: Romul Haiduc Premium Hand Crafted White se evidențiază prin aroma sa ..
25,99 lei
Fără TVA:21,84 lei
ROM ARTIZANAL - Magura Zamfirei Haiduc Premium Hand Crafted White Rom 0.7L
Artizanal
CARACTERISTICIRomul Magura Zamfirei Haiduc Premium Hand Crafted White 0.7L este cu adevărat remarcabil, oferind o experiență gustativă deosebită. Iată câteva dintre caracteristicile sale distincte:Aromă proaspătă și vibrantă: Romul Haiduc Premium Hand Crafted White se evidențiază prin aroma sa ..
115,99 lei
Fără TVA:97,47 lei

ROM ARTIZANAL - BauturiAlcoolice îți pune la dispoziție o gamă variată de produse

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate