ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

SETURI VIN

SETURI VIN - Alege din 7 produse

Brand: PlanetFUN
CARACTERISTICIÎn lumea vinurilor, prezentarea are un rol crucial în a sublinia importanța și valoarea unui vin. Cu toate acestea, este rar să găsești o modalitate cu adevărat clasică și rafinată de a prezenta și oferi două sticle de vin. Iată de ce CutiA Deluxe Classical pentru 2 Sticle de Vin cu 4 ..
150,00 lei
Fără TVA:126,05 lei
Brand: PlanetFUN
CARACTERISTICIDescoperă magia momentelor de relaxare și bucură-te de fiecare clipă în compania Setului Nostru de Eleganță: Șah și Accesorii pentru Vin. Alege rafinamentul și transformă orice ocazie într-o aventură antrenantă, unde jocurile de minte și degustarea vinurilor fine se întâlnesc într-o si..
169,00 lei
Fără TVA:142,02 lei
Brand: PlanetFUN
CARACTERISTICIÎn lumea fascinantă a vinurilor fine, fiecare detaliu contează. Nu este doar gustul, ci și prezentarea, acea primă impresie care pregătește terenul pentru o experiență de neuitat. Astăzi, vă prezentăm o operă de artă desăvârșită - Cutia de Vin Deluxe pentru 2 Sticle, o capodoperă din p..
140,00 lei
Fără TVA:117,65 lei
Brand: PlanetFUN
CARACTERISTICIÎn inima lumii vinurilor fine se ascunde o descoperire esențială: Cutia Deluxe pentru O Sticla de Vin cu 4 Accesorii. Această creație nu este doar un simplu recipient, ci o capodoperă a eleganței, menită să sublinieze frumusețea și valoarea unui vin distins. Imaginează-ți o călătorie s..
120,00 lei
Fără TVA:100,84 lei
Brand: PlanetFUN
CARACTERISTICIDescoperă o experiență înalt rafinată pentru colecția ta de vinuri - Cutia de Lemn Ebony pentru 2 Sticle cu 3 Accesorii, o piesă remarcabilă care îmbină eleganța și funcționalitatea într-o creație excepțională. Această cutie grandioasă nu este doar un spațiu pentru păstrarea vinului, c..
145,00 lei
Fără TVA:121,85 lei
Brand: PlanetFUN
CARACTERISTICIVinurile fine merită un cadru pe măsură, iar Cutia de Lemn Vinquisite pentru O Sticla cu 3 Accesorii, creată cu atenție la detalii, oferă exact acest lucru. Cu un amestec remarcabil de eleganță și funcționalitate, această cutie este mult mai mult decât o simplă metodă de depozitare - e..
125,00 lei
Fără TVA:105,04 lei
Brand: PlanetFUN
CARACTERISTICIÎntr-o lume a vinului unde eleganța și prezentarea sunt esențiale, Setul Valiza Deluxe cu 9 Accesorii de Vin premium, format din 9 piese excepționale, se afirmă ca un adevărat simbol al stilului și rafinamentului. Cu un design sofisticat și materiale de cea mai înaltă calitate - o comb..
180,00 lei
Fără TVA:151,26 lei

SETURI VIN - BauturiAlcoolice îți pune la dispoziție o gamă variată de produse

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate