ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Despre Noi

Despre noi, așa începe acest capitol, iar dacă ai intrat aici, înseamnă că te interesează de unde am apărut. Voi fi sincer cu tine, am apărut dintr-o necesitate a pieței și suntem prezenți pe piața românească și cea internațională din anul 1994, cu o experiența vastă în lumea băuturilor. Noi cei care suntem în spatele acestui magazin online de băuturi alcoolice și care muncim zilnic de luni până duminică pentru a-ți aduce cele mai noi produse, cele mai căutate și cele mai premiate vinuri, spumante și băuturi spirtoase, noi cei care am venit cu magazinul nostru online www.bauturialcoolice.ro, dorim să te servim atunci când ai nevoie. Dai rapid comandă și noi ne ocupăm de restul! Fiecare zi trebuie să se încheie cu un zâmbet alături de cei dragi ție.

 

Bauturialcoolice.ro face parte dintr-un grup de firme care activează în domeniul băuturilor alcoolice, a distribuției, a regimului hotelier și altele. Am intrat în acest segment al pieței pentru că piața ne-a cerut. Venim să-ți împărtășim experiența noastra și a celor 26 de ani de activitate, încercând zi de zi să-ți oferim ceea ce este mai bun pentru tine. Noi nu dorim să devenim cei mai buni, noi dorim să fim aproape de nevoia ta, produsul comandat să fie cel dorit, la cel mai bun preț.

 

Bauturialcoolice.ro este la datorie tot timpul, noi suntem aici pentru tine, căutăm cele mai noi produse și le aducem din toate colțurile lumii. Ne-am propus ca magazinul online bauturialcoolice.ro, o echipa tânără și ambițioasă care-și dorește să fie mereu aproape de nevoile tale, pentru ca tu să găsești la noi tot ceea ce ai nevoie, fie acestea pentru ziua ta de naștere, nunta ta, evenimentul tău și de ce nu, pentru divorțul tău. Consider că oamenii trebuie să petreacă tot timpul! Nu promovăm destrămarea căsătoriilor, nu promovăm nici căsătoria. Acum că am lungit-o prea mult, bauturialcoolice.ro îți aduce tot ce ai nevoie la cele mai bune prețuri și în cele mai bune condiții pentru toate evenimentele tale.

 

Foarte important, bauturialcoolice.ro îți oferă posibilitatea de a cumpăra pentru afacerea ta tot ce ai nevoie, dacă ai un bar, un restaurant, o sală de evenimente sau ești un distribuitor, noi suntem soluția. Bauturialcoolice.ro livrează în toată țara către 1200 de clienți, baruri, restaurante, cafenele sau hoteluri. Îți dăm produsul dorit la prețul convenabil pentru tine! Trebuie să ne scri și noi îți vom răspunde; un coleg te va caută și cu siguranță îți va oferi oportunitatea unui parteneriat de succes.

 

Să-ți mai spun câteva ceva despre noi: am început in 1994 prin a face distribuție, am crescut, printr-o idee ambițioasă în anii 2004 am deschis primul magazin de băuturi alcoolice în orașul Arad, apoi ne-am extins, avem magazine de băuturi alcoolice în Arad, Oradea, Timișoara, Târgu Jiu și Beiuș. Ne extindem mereu, zi de zi, acum iată-ne aici! Vei fi mulțumit, îți spun acest lucru pentru ca noi ne-am dezvoltat pentru ca, clienții nostri au fost multumiți. Ideea noastra de afacere nu este să-ți vindem mult, ci ieftin și des. Pentru mine este important să te întorci, să mă recomanzi, să vorbești despre mine, iar acest lucru nu se poate realiza decât dacă ești mulțumit.

 

De unde cumpărăm? Suntem prima mâna, suntem prezenți pe piața internaționala prin companiile grupului nostru cu antrepozite fiscale în Austria, Olanda, Germania și avem proprile noastre produse, suntem  și producători de vodka, cidru artizanal, spumant și prosecco și cumpărăm mărfuri direct de la producători, așa se explică și prețurile noastre. Dacă ai nevoie de vreun produs pe care nu îl găsești, scrie-ne și bauturialcoolice.ro îți va aduce produsul dorit, dacă ai nevoie de un container plin cu cognac, nu este o problema, trebuie doar  ne soliciți, iar noi ți-l aducem în cel mai scurt timp posibil. Toate produsele comercializate de bauturialcoolice.ro sunt 100% originale, după cum bine vedeți, certificăm calitatea și originalitatea produselor comercializate.

Prețul. De ce prețul este atât de competitive la noi? Simplu, bauturialcoolice.ro îți aduce produsele la prețul corect.

Dacă ai un bar, un restaurant, un hotel sau o cafeanea, vrei să cumperi în regim en-gross, hai  ne cunostem!  Acum, că eu ți-am povestit despre mine, poți -mi spui și tu despre tine scriindu-mi la adresa de e-mail [email protected], cine ești și ce dorești, eu te voi contacta și cu siguranța vom gasi soluții pentru a colabora.

 

Acum, în încheierea celor de mai sus, sper că nu te-am plictisit, hai  bem un prosecco! Apropo, suntem magazinul online de băuturi alcoolice cu cea mai mare varietate de prosecco!